Dzisiaj jest 10 maja 2025, 22:20

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 29 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

krak69 pisze:
Chociaż mieszkam daleko, chętnie bym więcej czegos dowiedzieć się chciał o stowarzyszeniach zgorzeleckich - własnie takie inicjatywy wzbudzają chęć ... -

Krak o JWR jest cały obszerny temat

Tytuł:
rekrut
rekrut

czy gdzieś konkretnie moge to znaleźć :idea: :?:

Tytuł: o JWR
rekrut
rekrut

a przy okazji pozdrawiam całą Daszyńksiego

Tytuł:
rekrut
rekrut

ludzie dla ludzi, fajna nazwa. Jeżeli jesteś założycielem, to znaczy , że już się ono zarejestrowało ? Kim jesteście, może warto do was dołączyć ? a gdzie macie siedzibę ?

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

krak69 napisał:
Cytuj:
czy gdzieś konkretnie moge to znaleźć

Przekop forum po prostu, znajdziesz na pewno.

A tak w ogóle to i ja chciałabym się już dowiedzieć czegoś więcej o stowarzyszeniu "Ludzie dla Ludzi". Czas chyba powiedzieć na jego temat coś więcej.

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

http://zgorzelec.info/forum//viewtopic.php?t=1024 - Cały obszerny temat zajmujący się stowarzyszeniem JWR ( 14 stron ;p)

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Alex - widzisz co tu się dzieje i nie grzmisz

Tytuł:
rekrut
rekrut

cos Marko jesteś taki tajemniczy. To stowarzyszenie ludzie dla ludzi juz jest zarejestrowane ? chciałabym wiedzieć, kto tam jest i gdzie ono ma swoją siedzibe, bo warto z róznymi stowarzyszeniami współpracować.
czerwone kapturki chowają się pod róznymi skrzydłami, mam nadzieję, że u was nie o to chodzi. Pokazcie się . pozdro

Tytuł:
rekrut
rekrut

z taką nazwą Ludzie dla ludzi spotkałam się już ok. 15 lat temu. To fundacja o tej nazwie i dotyczyła chyba kobiet po amputacji piersi. A co ze zgorzeleckim stowarzszeniem o tej nazwie ? działa już ? Pozdrawiam Was, choć nie wiem, kim dokładnie jesteście. Ale dla mnie to nie ma większego znaczenia. Wolałabym wiedzieć, gdzie jesteście. JVR dla Was też pozdrowienia :)

Tytuł:
pismak
pismak

magdai pisze:
cos Marko jesteś taki tajemniczy. To stowarzyszenie ludzie dla ludzi juz jest zarejestrowane ? chciałabym wiedzieć, kto tam jest i gdzie ono ma swoją siedzibe, bo warto z róznymi stowarzyszeniami współpracować.
czerwone kapturki chowają się pod róznymi skrzydłami, mam nadzieję, że u was nie o to chodzi. Pokazcie się . pozdro

http://www.ludziedlaludzi.pl/
Powstała w 1989r.

Nasi się nadal nie pokazują ...
A pisał Marko:
Cytuj:
">> ostatnio w Zgorzelcu powstało stowarzyszenie "Ludzie dla Ludzi". To nowa organizacja pozarządowa, niezalezna, która jest zainteresowana działalnoscią na rzecz młodzszych i starszych mieszkanców miasta, Założyciele maja wiele ciekawych pomysłów dotyczących ekologi, lepszego wykorzystania istniejacych w żgorzelcu obiektów kulturalno-sportowych, placów i osiedlowych boisk. Stowarzyszenie chce działać na rzecz realizacji cikawych pomysłów, których żywot jest często bardzo krótki, a które wydają się ciekawe i korzystne dla nas wszystkich. Teraz stowarzyszenie kończy przygotowanie swojego planu działania oraz finiszuje z wszystkimi procedurami rejestracyjnymi."

Ciekawe, czy można z tym stowarzyszeniem łaczyć nowy temat rzucony na forum: "Marzenia wyborców" :)
Czy to jest może zbieranie materiałów do programu?
Wyborczego programu (?)

Tytuł:
rekrut
rekrut

jeżeli tak jest, to byłby niezły cyrk. Znaczyłoby, że sie chłopaki zreflektowały, że ktoś ich zdemaskował, bo to naprawdę czerwone kapturki ? czy teraz będą szukać kogoś, kto im się " podłozy " , bo im łyso ? To oznaczałoby, że nawet w takich sprawach mozna ludziom robić wodę z mózgu ?
Moje pytanie dotyczące tego stowarzyszenia wynikało z faktu, że chciałam się do niego włączyć, ale widzę, że to wszystko nie jest takie transparentne.
Dzięki H.I, zajrzałam na tę stronę, faktycznie jest od 1989.
Ale ja chcę na miejscu coś zrobić i w międzyczasie znalazłam fajne stowarzyszenie . A swoją drogą ciekawe, co marko nam napisze.

pismak
pismak

A jest ci ich w Zgorzelcu (jesli działają)niemało:
za http://www.zgorzelec.bighost.pl/
------------------------------------------------------------------------
Stowarzyszenie na rzecz Pomocy Dzieciom Gawrosz
Powiatowe Centrum Edukacji Ekologicznej przy PTPP Pro Natura
Stowarzyszenie Wspierających Rozwój Osób Niepełnosprawnych
Starszych i Chorych "In Gremio"
Stowarzyszenie Inicjatyw Rozwojowych Zgorzelec 2002
Powiatowe Stowarzyszenie Wspierania Uzdolnionej Młodzieży
Stowarzyszenie na Rzecz Wspierania i Rozwoju Szkoły Podstawowej nr 3 w Zgorzelcu "Nasza Szkoła"
Stowarzyszenie "Ostoja"
Fundacja "Niepełnosprawnym i Oczekującym Pomocy"
Stowarzyszenie na Rzecz Pacjentów Szpitala Powiatowego w Zgorzelcu - "Nasze Zdrowie"
Centrum Wolontariatu w Zgorzelcu
Warsztat Terapii Zajęciowej przy "Fundacji Niepełnosprawnym i Oczekującym Pomocy" w Zgorzelcu
Stowarzyszenie EMILKA
Stowarzyszenie "Eurocentrum Kobiet"
Powiatowe Centrum Pomocy Rodzinie
Fundacja Centrum Wspierania Przedsiębiorczości
Klub Kobiet po Mastektomii "Amazonki"
i-----------------------------------------------------------------------------------

Gdzie maja siedziby, jakie namiary kontaktowe?
Kto to wie.........

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

JWR hmmm bosh stare czasy :lol: .Może Bronek wrzucisz na serwer stare kawałki, bo jakos juz ich nie mam to zrobie powrót do przeszłości hiehie ?? :lol: Czyli grzybka odnawiają ci, ktorzy w sumie go zdewastowali jakby nie było.. :wink: No ale ogólnie rzecz biorąc niezły pomysł, powodzenia:ok: Blablabla pokój!

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

bronek22 pisze:
..nie wiem jak TMK bo chyba w tym czasie bedzie mial operacje ale ja napewno dam z Siebie wszystko..pozdrawiam ludzi dobrej woli

A temu Panu co sie wydarzylo? :(

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 29 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2

Strefa czasowa UTC+1godz.