Marko pisze:
Wracam do dyskusji nie było mnie kolejny raz przez kilka dni. Mam nadzieję, że to się teraz zmieni.
Pozdrawiam
Pojawiły się gazetki a w nich informacje co zrobiliście i opinie przyszłych kandydatów jak u nas pięknie. Ja mam trochę odmienne zdanie. Od kilku lat pełnię funkcję przewodniczącej Wspólnoty Mieszkaniowej / zdjęcie reklamujące PZN i jego dokonania / Wszystko co osiągnęłliśmy to ogromna zasługa Wszystkich mieszkańców naszej Wspólnoty. Sami sprzątamy, sami planujemy remonty, chodzimy po urzędach, bankach, sami wybieramy wykonawców sami borykamy się z trudnościami itp itd.....Nasza ciężka SPOŁECZNA praca. Wiele jest Wspólnot które nie potrafią sobie z obecną trudną sytuacją poradzić.
Do tej pory na żadnym spotkaniu nie pokazał się żaden Radny /TY tez nie/ - a więc wniosek brak zainteresowania losami mieszkańców. Dwa lata prosiłam pana Prezesa PZN o zaproszenie na coroczne spotkani przedstawiciela UM i Rady Nadzorczej. W tym roku się udało. Przybył pan przewodniczący Rady Nadzorczej i pan v-ce Burmistrz I co??????????
Przedstawiłam propozycję zorganizowania spotkań przedstawicieli Wspólnot Mieszkaniowych, zorganizowania konkursów róznego rodzaju, powołania młodzieżowej Rady Osiedla - ZOSTAŁAM POCHWALONA ZA DOBRY POMYSŁ. I dalej nic .
A jeśli chodzi jaki piękny ten nasz Zgorzelec to wizytówką naszego miasta może być budynek po szkole nr 7 przy samej granicy okno na NASZ KRAJ.
Szkoda, że żaden z nam władających nie chciał sobie zrobić na tym
tle zdjęcia / smrodu i tak nie byłoby czuć /
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :!: :!: :!:
I jeszcze jeden przykład. Tym razem z Twojego rewiru
Aleja parkowa między ul.Poniatowskiego a tzw Grzybkiem / to
Twój okrgęg wyborczy - prawda?/ Bez parasola nawet w pogodny dzień trudno tam przejść. Ptasie g.....a lecą prosto na głowę
I tak można przytaczać przykłady prawie w nieskończoność nie z wielkiej polityki - bo nie o to chodzi tylko jak TU PIĘKNIE