Dzisiaj jest 11 maja 2025, 6:27

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 69 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5
Autor Wiadomość
 Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

a ja się jeszcze ubawiłem z tego anonimowego psychiatry, wygląda na to, że Stowarzyszenie Anonimowych Psychiatrów też należy do kręgów zbożowych i wspiera kandydaturę Gronicza :-)

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

aleksander pisze:
re s1wy: moze to nie głupi pomysł i warto otworzyć dla takich osobne forum ?

Pomysł jak najbardziej pozytywnie oceniam
Zgłaszam się na moderatora takie działu.
Nazwa:moze "Małpi gaj"
Naturalnie wszystkie chwyty dozwolone.
Zrób taki dział.
Wczoraj w grafiti ,w temacie o grafiti mieliśmy namiastkę,szkoda,że skasowałes tamte posty.

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

neandertalski pisze:
[..]też należy do kręgów zbożowych i wspiera kandydaturę Gronicza :-)

No jeśli nazwiesz kadrę menadżerską BOTu, Dutkiewicza i in. "kręgami zbożowymi", to ja sam już nie wiem. Tak a propos ulotki, która to wczoraj wpadła mi w łapki.

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

no cóż ludziska się polaryzują bo do wyboru jest dwóch, nawet niepójście do urny jest w tym momencie zagraniem na korzyść jednego z nich...
każdy szuka jakiegoś mocnego wsparcia z zewnątrz, Gronicz ma Dutkiewicza, Fiedorowicz Frasyniuka i co z tym począć? nic. co nie zmienia faktu, ze wsparcie przez "czas na zmiany" raczej sympatii kandydatowi nie przysparza wg mnie...

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

dj Abdul pisze:
Żadna kamera z zamontowanych w mieście nie nagrała ludzi którzy to namalowali, ponieważ na Okrzei kantor zasłania ściane na ktrórej jest napis, a koło NOE nie ma kamer!

Nie jestem pewny w 100% ale chyba te napisy są z 2 stron

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

Renegat pisze:
dj Abdul pisze:
Żadna kamera z zamontowanych w mieście nie nagrała ludzi którzy to namalowali, ponieważ na Okrzei kantor zasłania ściane na ktrórej jest napis, a koło NOE nie ma kamer!

Nie jestem pewny w 100% ale chyba te napisy są z 2 stron

Tak. Dopiero dzis to zobaczyłem. ale to niewiele zmienia ponieważ tą drugą stronę zasłania drzewo i słup na ktorym wisi kamera, wiec i tak lipa, coś pewnie widać ale kto chce to zobaczyć?
A jak juz ktoś bedzie chciał i bedzie miał do tego prawo to powiedzą, że wtedy akurat była zepsuta.
Bo słyszałem, że psują sie nonstop.

mojemu koledze okradli auto. radio i aparat cyfrowy pod sama kamera i straz miejska nic nie pomogła! :D

Tytuł:
rekrut
rekrut

dj Abdul: bo nasza straż miejska nigdy nie pomaga tylko szkodzi tak jak ci z 997 :D
jeszcze sie nie nauczyłeś?????
oni robią wszysko żeby tylko nic nie robić :D

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Widziałam dziś te napisy rozbawiły mnie tak samo jak sadzenie kwiatków na Okrzei :) Ale na 100% są one legalne moim zdaniem bo gdyby było inaczej już dawno byłyby zamalowane

Tytuł:
obserwator
obserwator

neandertalski pisze:
s1wy pisze:
Narkomani podziękują za zaniedbane parki, w których mogą spokojnie grzać, bo nikt do niech nie chodzi. I w ten sposób ziarnko do ziarnka a poparcie rośnie.
To się nazywa chwyt!!!

Siwy czy Ty przypadkiem nie dorabiasz u Marcinkowskiego i spółki :)
wczoraj w "czas na zmiany" wyczytałem, że anonimowy psychiatra stwierdził:

Plakaty wyborcze w oknach placówki publicznego ZOZ-u to psychiczny gwałt na osobach uzależnionych, które otrzymują w niej pomoc. Narkomani są osobami chorymi ale jak każdy posiadają wyborcze prawa. Mają oni ogromną trudność w prawidłowym rozpoznawaniu rzeczywistości a plakat w takim miejscu mógł być przez nich odebrany jako sugestia, ze będą otrzymywali pomoc jeżeli osoba umieszczona na plakacie wygra wybory. To zachowanie uważam za karygodne i szkodliwe dla pacjentów.

żeby nie było wątpliwości oczywiście chodzi o plakaty Fiedorowicza :-)

Odpowiadam - nie pracuję z żadnym Marcinkowskim, a moje fantazje spowodowało całe te zamieszanie ze zgorzeleckimi kibicami. Nawt nie wiedziałem, że MF wiesz plakaty w takich placówkach, wie gdzie ma wieszać to fakt. Może ktoś widział plakaty MF przy cmentarzu?

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 69 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5

Strefa czasowa UTC+1godz.