Dzisiaj jest 12 maja 2025, 20:28

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 11 ] 

Będę głosował na Gronicza bo:
uważam jego pomysły za trafne (głosuję "za") 15%  15%  [ 2 ]
mam dość 8 lat rządów Fiedorowicza (głosuję "przeciw") 85%  85%  [ 11 ]
Liczba głosów : 13
Autor Wiadomość
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Przepraszam Alexa, że tak zakładam wątek za wątkiem, ale w tym merytorycznym o darmowym internecie bog180 zrobił miejsce "zadowalania", do którego chciał mnie zresztą wysłać. Mam nadzieję, że mimo zarzucenia wątku spamem o lini miejskiej, przystankach itp., pan Rafał przedrze się do mojego pytania i udzieli na nie odpowiedzi.

Proszę nie traktować jako atak, czegoś co jest wytknięciem błędu. Wierzę, że kandydat nie jest przekonany o swojej nieomylności w branży IT. Co do innych pomysłów - cóż nie znam się na funduszach unijnych, ale chciałbym znać Wasze (wyborców Gronicza w drugiej turze) zdanie na temat idei hali sportowej, przystanków, itd. Stąd ankieta.

Tytuł:
rekrut
rekrut

Na wstępie chcę pogratulować wygranej i dołączając się do wątku przedmówcy zapytać, czy istnieje szansa na modernizację hali Centrum Sportowego, tak aby obiekt mógł pomieścić więcej ludzi??
Obecnie extraklasowy zespół BOT Turów Zgorzelec przyciąga na swoje zawody nie tylko kibiców ze Zgorzelca, ale także z innych miast i stał się swego rodzaju "centrum kulturalnym", a chyba warto zainwestować w obiekt, który "pozostanie" i będzie prezentował się okazale i wraz z drużyną będzie promował Nasze Miasto.
Dziękuję, pozdrawiam.

Tytuł:
rekrut
rekrut

Wybory wygrane, teraz czas na działanie. W sprawie powiększenia hali sportowej proszę zasięgnąć informacje od pana Arkadiusza Krygiera - on wam powie jak to się robi.
Kosz to promocja naszej mieściny w całym kraju, gdy będzie hala może i w Europie.

obserwator
obserwator

Burmistrzu - mam prośbę.

Czy mógłbyś przyczynić się do zrobienia innego toru dla deskorolkarzy?

Ten tor, który jest w parku nie nadaje się do jazdy.
Pogadaj z młodzieżą oni są fachowcami w tej dziedzinie i potrafią jeździć a nie mają gdzie. Oni powiedzą Ci z jakiego materiału powinien być zrobiony tor. No naprawdę niewielkie nakłady.

Tytuł:
rekrut
rekrut

andrzej2212 pisze:
Na wstępie chcę pogratulować wygranej i dołączając się do wątku przedmówcy zapytać, czy istnieje szansa na modernizację hali Centrum Sportowego, tak aby obiekt mógł pomieścić więcej ludzi??

Chwila.....
przecież Rafał Gronicz obiecał wybudowanie nowej hali !!!
Myślę że wszyscy o tym pamiętamy :shock:

Tytuł:
rekrut
rekrut

obiecal nowa hale i na tym sie zakonczy do tej pory nie padla konkretna odpowiedz za ile i kto da na to pieniadze to bylo tylko gadanie a zakonczy sie na propozycji Mirka i bedzie rozbudowa centrum sportowego (obiecanki ...............)

rekrut
rekrut

Jak widać Pan Burmistrz nie może poświęcić chwili czasu na odpowiedź :evil: .
A zresztą, to tylko ludzie pytają, są "za krótcy" dla Pana Burmistrza, aby prosić o odniesienie się do tematu.

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

po co ci odpowiedzi jak ich nie czytasz , w watku obok jest zapowiedź odpowiedzi od poniedziałku.
Mysle jedak że trzeba by zadać jakieś konkretne pytanie. Oczekiwanie konkretów na temat rozbudowy hali w tydzień po wyborach jest chyba lekka przesadą ale o zamiar i zakres podejmowanych czynności moznaby zapytać ? Jest do tego specjalny wątek - same pytania bez komentarzy!

Tytuł:
VIP
VIP

Cytuj:
Jak widać Pan Burmistrz nie może poświęcić chwili czasu na odpowiedź .
A zresztą, to tylko ludzie pytają, są "za krótcy" dla Pana Burmistrza, aby prosić o odniesienie się do tematu
Twój prowokacyjny ton jest niepotrzebny, poczekaj cierpliwie, aż burmistrz poukłada sobie podstawowe sprawy i nie ponaglaj go. Na tyle, na ile Gronicza znam, wywiąże się z obietnicy, jeśli tylko będzie mógł.

Tytuł:
rekrut
rekrut

[quote="bombas3"]wywiąże się z obietnicy, jeśli tylko będzie mógł.
Taki sposób tłumaczenia jest troche przewrotny, ale bardzo wygodny.Można w podobnej konwencji przebrnąć przez całą kadencję w następujący sposób:
1.Rozbuduję halę Sportową jeżeli pozyskam fundusze pomocowe i jeśli tylko będę mógł
2.Zlikwiduję nepotyzm przy obsadzaniu stanowisk w spółkach gminnych i ich radach nadzorczych jeśli tylko będę mógł.
3.Poprawię stan nawierzchni chodników i dróg w mieście jeśli tylko będę mógł.
4.Stworzę nowe tereny pod inwestycje dające zatrudnienie jeżeli tylko będę mógł : itd,itp.
5.Polecę za karę na Marsa jak nie uda mi się tych obietnic zrealizować jeżeli tylko będę mógł.
Super program i super wyborcy którzy to kupią,może tacy wyborcy myślą że za 4 lata Ja albo Ty też możemy zostać burmistrzami. :smt026

Tytuł:
VIP
VIP

Cytuj:
sposób tłumaczenia jest troche przewrotny, ale bardzo wygodny.Można w podobnej konwencji przebrnąć przez całą kadencję
to nie jest tłumaczenie, to jest co najwyżej próba ostudzenia emocji wywoływanych całkiem niepotrzebnie. Trochę cierpliwości każdemu się przyda, ja również uważnie przyglądam się posunięciom nowego burmistrza, alu uważam, że za wcześnie, aby oceniać, co i jak już zrobił, nie utrudniajmy mu startu, on przecież, jak każdy z nas ma prawo do błędu, szczególnie gdy większość spraw jest dla niego nowych. Bardzie przydadzą mu się w tym okresie dobre pomysły, niż miażdżąca krytyka. Nie robi błędów tylko ten, kto nic nie robi ;)
Osobną kwestią jest rola 'doradców' :-?

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 11 ] 

Strefa czasowa UTC+1godz.