Dzisiaj jest 14 maja 2025, 5:39

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 34 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna
Autor Wiadomość
pismak
pismak

O naszym kompleksie sportowym jakoś ostatnio mniej na forum. Tymczasem w Centrum doszło do błyskawicznej zmiany Prezesa. „Zasłużony” poprzednik w nagrodę za osiągnięcia, ( bo przecież wybory kolejny raz przegrał) awansował, na Wicestarostę. Przez pięć lat regularnie zdawał sprawozdanie Burmistrzowi Fiedorowiczowi, który go mianował na Prezesa zapewniając, że jest dobrze.
Dzisiaj Prezesem została asystentka zarządu. Co się zmieni, bo zmian moim zdaniem potrzebnych jest dużo. Zatem jaka będzie nowa rzeczywistość w Centrum Sportowym. Jaką nowa pani prezes ma koncepcje funkcjonowania centrum?
Postarajmy się podpowiedzieć, czego oczekujemy, na co liczymy, co z rozbudową itd.

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

asystentka zarządu prezesem?????????????
nie chcę być złośliwy ale w takich sytuacjach zwykle wspomina się o awansie: "w wyniku uznania dla dotychczasowej współpracy z członkami zarządu"

;-)

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Z programu PO:
Cytuj:
Ważne jest również systematyczne podnoszenie zaufania społecznego dla pracy urzędu

To jak urosło Wam zaufanie :) ?

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

neandertalski pisze:
asystentka zarządu prezesem?????????????
nie chcę być złośliwy ale w takich sytuacjach zwykle wspomina się o awansie: "w wyniku uznania dla dotychczasowej współpracy z członkami zarządu"

;-)

W związku z tym co dzieje się w samoobronie,post brzmi bardzo ciekawie:):):) "współpraca z członkami ,gwarancją awansu".

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

mam nadzieję, że u nas polityka regionalna jednak nie sięgnie DNA

;)

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

a ja mam nadzieje, że sie od tego dna odbije w niedługim czasie, jesli chodzi p zaufanie to żeby cos wzrastało lub spadało to wogóle musi byc.

gaduła
gaduła
Awatar użytkownika

[quote="Marko"] „Zasłużony” poprzednik w nagrodę za osiągnięcia, ( bo przecież wybory kolejny raz przegrał) awansował, na Wicestarostę. [quote]

czy tu chodzi o Dobrzyńskiego?? Jak tak to KTO go na tego wicestaroste mianował?? Toż to jawna kpina jest....

Tytuł:
VIP
VIP

Właśnie jestem po rozmowie z Panią Prezes CSR Jolą Ptak, która obecnie robi przegląd całej dokumentacji firmy i porządkuje wszystkie sprawy.

Pani Ptak zgodziła się na wywiad, w którym postara się odpowiedzieć na pytania dotyczące Centrum, jego obecnej sytuacji oraz przyszłych planów dotyczących rozwoju.

Dlatego też bardzo proszę o zadawanie pytań do Pani prezes.

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

O ile dobrze pamietam prezes centrum sportowego jest odpowiedzialny nie tylko za samo centrum, ale rowniez hale przy ul. Traugutta i basen odkryty. Wszystko przynosi strate i kopalnia po raz ostatni dala pieniadze na te obiekty.
Czy nalezy spodziewac sie jakiejs rewolucji w zarzadzaniu? Czy planowane sa jakies zmiany badz remonty, a moze inwestycje w jakies "nowinki", ktore by sie dobrze sprzedawaly? Czy jest prawda, ze zwiazki zawodowe powstale w Centrum zawiazaly sie tylko po to, by walczyc ze zwolnieniami pracownikow, ktore byc moze by nastapily? Jesli nie, to jaka jest inna przyczyna?
Co z hala przy Traugutta? Czy planuje sie jakies inwestycje na basenie odkrytym jak na przyklad bezpieczne szafki i zawieszki na reke, jak to jest na basenie krytym?
Pytania mozna mnozyc, na razie ogranicze sie do tych kilku, dam szanse innym:)
Pozdrawiam

Tytuł:
VIP
VIP

Cytuj:
czy tu chodzi o Dobrzyńskiego?? Jak tak to KTO go na tego wicestaroste mianował??

o Michalskiego.

Cytuj:
prezes centrum sportowego jest odpowiedzialny nie tylko za samo centrum
o ile się orientuję, także za stadion z przyległościami.
Pytanie: kiedy ktoś skutecznie zajmie się pilnowaniem obiektów stadionowych, krzesełek, boisk koszykówki? kiedy płot od strony torów kolejowych zostanie naprawiony? Obecna sytuacja /o której nie każdy wie/ jest taka, że trwa remont stadionu a od jego wschodniej strony trwa jego dewastacja.

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

Marko powiniene¶ wsadziæ buziê w.... i nie pisaæ nic na temat prezesów. To za Twoim panowaniem, Twój kolega Mirek utrzymywa³ nieudaczników na stanowiskach - teraz nale¿a³o by zadaæ pytanie za co? Mo¿e za wyrozumia³o¶æ dla lodów jakie krêcili jego koledzy np Maciej D. My¶lê ze spraw± interesów Macieja i roli w nich burmistrza i Ciebie powinien zaj±c sie prokurator i mo¿e tak sie stanie.
A co do Joli Ptak mo¿e i dobra dziewczyna jest ale jak ona pracuj±ca jako asystentka zarz±du teraz zapoznaje sie z dokumentacj± - to niezbyt jej to wró¿y. Chyba ¿e by³y szef chowa³ przed ni± papiery. :)

Tytuł:
pismak
pismak

Myrmidon pisze:
Marko powinieneś wsadzić buzię w.... i nie pisać nic na temat prezesów. To za Twoim panowaniem, Twój kolega Mirek utrzymywał nieudaczników na stanowiskach

Już było wielu, którzy próbowali zamknąć mi usta. Ale, że nowego Wicestarostę nazywasz nieudacznikiem...
Widzisz, ja nie mam, czego się wstydzić i dlatego swobodnie mogę mówić o tych sprawach, myślę, że jeśli chodzi o prokuraturę, to może jest to dobry pomysł, by zbadać działalność byłego Zarządu Centrum.
Informuje Ciebie, że były Prezes nie otrzymał za 2005 rok absolutorium i to był już sygnał, że jest duże niezadowolenie z jego pracy. Sygnały wysyłaliśmy my radni i Rada Nadzorcza, którą na wszelki wypadek też zmieniono przy jednym posunięciu.
Czy chcesz mi zamknąć usta, bo temat jest niewarty dyskusji?
A może mianowana pani Prezes nie orientuje się jak stoi jej firma finansowo, jakie ma problemy organizacyjne i co zrobiono by wizerunek centrum był inny. A może jest po to, by o tym nie mówić i nie grzebać zbyt głęboko.
Dlaczego nie korzysta się z możliwości ogłoszenia konkursu, który może podpowiedzieć tyle ciekawych rozwiązań? Czy niektórzy naprawdę chcą zaorać nasz Zgorzelec, miasto, w którym się urodziłem, mieszkam i w którym przeżyłem wiele ciekawych, przyjemnych i mniej przyjemnych chwil?

Tytuł:
pismak
pismak

bb

Ostatnio zmieniony 28 sty 2012, 18:31 przez mieszczuch, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

Marko no to poprzedniej Radzie Miasta musiało byc bardzo ciężko myslec , bo jak prezes nie otrzymał absolutorium to :roll: odwołano Rade Nadzorczą :roll: .mysle ze z innego zresztą powodu - głosno sie o tym mówiło.
Oraniem sie nie przejmuj , zyjesz z gminy to najwyzej tam się wyprowadzisz. A w mieście było tak grubo nasr... że jak sie przeorze to może w końcu będzie urodzajnie.

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Kto wie jaki jest skład obecnej rady nadzorczej ?

Pytanie do pani Ptak.

Czy Centrum Sportowe jest zadłużone, jeśli tak to na jaką sumę ?

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 34 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.