Dzisiaj jest 15 maja 2025, 12:34

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 35 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
VIP
VIP

Cytuj:
dobra przyznaję si, zgrzeszyłem Ale tak mi się spodobały te fotki że nie mogłem się oprzeć.
nie w fotkach problem, bo są ok :grin:, tylko w komentarzu ;)

Tytuł:
rekrut
rekrut

skyline_mts pisze:
Dla frajerów, którzy nawet nie mają ochoty przyjść na mecz, albo przyjdą z łaski,

Ale przecież wiadomo z czego utrzymują się kluby sportowe - z pieniędzy sponsorów. W związku z tym nie powinien dziwić fakt sektora dla VIP-ów. Tak było, jest i tak pewnie będzie. Natomiast określanie kogokolwiek mianem frajerów uważam za conajmniej niestosowne.

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Michał b. pisze:
Woli np. odpocząć, pomyśleć, coś zaplanować, popracować. Z tego mogą być korzyści dla miasta.

po Twoim poście oczami wyobraźni ujrzałem Naszego Burmistrza jak w domu, po ciężkim dniu przytula swoją świeżo narodzoną córkę, kładzie ja w łóżeczku i wymienia z nią znaczące spojrzenia, z nią i z żoną - one wiedzą i rozumieją - po czym odchodzi do swojego pokoju i siada zmęczony przed biurkiem, pociera czoło i zamyślonymi oczami spoglądając w ścianę, pogrąża się w trosce o obywateli miasta, starców, dzieci i młodzież, wzdycha nad dziurawymi drogami i odrapanymi kamienicami, wyciąga z szuflady swój WIELKI PLAN i oddaje się walce o lepsze jutro nas wszystkich. W tym czasie za oknem nieświadomi niczego obywatele oddają się kibicowaniu koszykówki i innym dzikim orgiom oraz parkowaniu w miejscach niedozwolonych...
to poruszające naprawdę jak niegodni jesteśmy tak oddanego nam człowieka...

Tytuł:
pismak
pismak

Michał b. pisze:
W Naszym małym miasteczku obecność na meczach lokalnego zespołu stała się oznaką pewnego stopnia kultury, zaangażowania w życie miasta jak i elementem pokazania się innym(znajomym, sąsiadom). W Zgorzelcu nie być na meczu to wręcz wstyd, a nie znać chociażby wyniku to już straszne wykroczenie...

Wpółczuje Ci, aż się boje zapytać co robisz kiedy nie możesz zobaczyć meczu. Drżysz w przerażeniu, że ktoś zapyta Cię o wynik którego nie znasz? :smt044
We wsiach ludzie patrzą kto chodzi do kościoła i po tym ile razy jest i w co jest ubrany oceniają daną osobę (nie chcę nikogo obrażać ale spotkałem się z taką sytuacją) Czyżby co niektórzy przenoszą te zwyczaje do miasta i wprowadzają podobne zasady w stosunku do imprez publicznych :grin: ? Z tego co czytam, wnioskuje że dodoatkowo przy robieniu statystyk zawodnikom zatrudni się kogoś do prowadzenia statystyki udziału na meczach poszczególnych osób :-? Później policzy się np. panu burmistrzowi ile razy jego krzesło stało puste... żenada :|

Tytuł:
obserwator
obserwator

mucha pisze:
Ale przecież wiadomo z czego utrzymują się kluby sportowe - z pieniędzy sponsorów. W związku z tym nie powinien dziwić fakt sektora dla VIP-ów. Tak było, jest i tak pewnie będzie.

Mnie nie dziwi sektor dla Vipów, a to, ze Vipy maja mecz gdzieś, albo po prostu nie moga przyjść z powodu ważnego lub mniej ważnego. Mogliby przed meczem poinformować klub, o tym że nie przyjdą, żeby mogli sobie inni posiedzieć.

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

mnie tez to denerwuje ze tyle miejsc sie marnuje ale na następonym meczu jak bede musiał stać i nie bede widziałto sie przejde i sobie usiąde jak będzie wolne a napewno będzie !!

a to ze koszykówka stałą sie modna i zaczęli ludzie przychodzic to nie tyczy sie TYLKO polityków - i to co szamo napisałze jak turo grał w 3, później 2 lidze i kilka sezonów w 1 nawet mało interesowało choćby połowe członków jak nie więcej obecnego KK !!!!!!!

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

Michał b. pisze:
W Zgorzelcu nie być na meczu to wręcz wstyd, a nie znać chociażby wyniku to już straszne wykroczenie...

Ale z tego co widać to dla nowego Pana Burmistrza to nie jest ważne:)

Ja jestem za tym, aby jak najmniej pozerów było na hali, bez wyjątków czy jest to burmistrz Gronicz, czy Jaś Kowalski. Czy przez to, że kilka krzesełek VIP-owskich jest zajętych nasza drużyna gra lepiej? Gronicz już pokazał jak strasznie zależy mu na Turowie, więc może lepiej niech jego krzesełko będzie puste.... no bo po co się denerwować...

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

jego krzesło dalej bedzie stało puste a on sądze sie już na meczu nie pokaze - chyba dopiero za 4 lata przed klolejnymi wyborami

Tytuł:
pismak
pismak

hh

Ostatnio zmieniony 29 sty 2012, 23:58 przez mieszczuch, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
rekrut
rekrut

Szanuję kibiców ale nie faszyzujcie z tą koniecznością bycia na meczach.Ja wolę pograć w szachy i popływać i wcale nie wymagam tego samego od kibiców koszykówki.
Razi mnie również bycie na meczach VIP-ów których mecz obchodzi tylko ze względu na polityczną obyczajowość/prawda że obłudne!/.

Tytuł:
pismak
pismak

A dlaczego nie rozglądniecie się po całej sali? Przecież nie wolne są nie tylko 3 wolne VIP`owskie miejsca Skoro tak bardzo nie chce się wam stać na meczu to popatrzcie na trybuny - zawsze znajdzie się parę wolnych siedzących miejsc. A pro po, czy tych którzy nie przyszli na mecz a mają karnety na siedzące też będziecie rozliczać? ;)

Tytuł:
VIP
VIP

Cytuj:
Nikt nie przeszkadzał jednomeczowemu Vipowi

co za znaczenie: jedno- czy wielodniowy, VIP jes VIP ;) :grin:

Tytuł:
pismak
pismak

jj

Ostatnio zmieniony 29 sty 2012, 23:58 przez mieszczuch, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
pismak
pismak

Ten temat jest taki jakis super ekspressowy, ewentualnie faktowy

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Wszyscy mówią o tym jak zafascynowani są meczami Turowa.Jak biją się o miejsca i jak mocno kibicują drużynie. Osobiście nie przepadam za koszykówką ale za to mój mężulek owszem. I to bardzo i to od kilku lat. Mecz jest najważniejszy. Więc planowanie przezemnie miłego wieczoru z nim gdy akurat jest mecz -odpada. I to jest problem ;)

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 35 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.