Renegat pisze:
Alex czy oprócz informacji skierowanych do twój_koszmar możesz jakoś ustosunkować się do zarzutów jakie tu się pojawiły w stosunku do Ciebie
Alex nie ustosunkuje sie do tego poniewaz najprosciej jest wytoczyc komus sprawe i w ten sposob go uciszyc

prawda?
Mam pytanko odnośnie zamieszczonych tutaj rozmów z nijakimi:
- ALEX
www.zgorzelec.info
- DJ Kona
Tak to sobie czytalam i wnioskuje ze twoj_koszmar ma powazne podstawy do zgloszenia organom scigania naruszenia Art. 190 albo 191 KK (w tym momencie zaponialam dokladnie o ktory artykul chodzi). Moze Admin wytlumaczy co mial na celu informujac DJ Kana o tym ze twoj_koszmar ma problemy z prawem? Dlaczego Admin przekazywal DJ Konie informacje o dzialaniach podejmowanych przez policje w sprawie trefnej domeny? Wydaje mi sie ze sposoby wymuszenia na chlopaku sprzedazy jakiejs tam domeny byly bardzo wyrafinowane, sam osobiscie pisales mu ze "zaczniesz dzialac", za kazdym razem kilka godzin pozniej pisal do niego DJ Kona urzywajac argumentow majacych na celu ewidentne zmuszenie twoj_koszmar do sprzedazy domeny - dla przypomnienia, najpierw to bylo zastraszanie go jakas kara pieniezna, a pozniej napisanie "ladnego artykulu" na jego temat i zamieszczenie go na Waszej lokalnej stronie internetowej umieszczonej pod adresem
www.zgorzelec.info. Kazdy normalny czlowiek nie chcialby aby pisano o nim jakies artykuly i to na glownej stronie miasta Zgorzelca. Chcialabym sie takze dowiedziec co ALEX mial na celu piszac do niego i narzucajac mu terminy zalatwienia sprawy(w domysle sprzedazy domeny) bo jak nie to "zaczne dzialac"?? Doczytalam sie w tych rozmowach zdania mowiacego o tym, ze nawet jak twoj_koszmar kupil sobie ta domene i w miedzyczasie komus(chyba koledze) ja sprzedal, to musial wspolpracowac z ALEXEM i jak sam ALEX to napisal "zalatw sprawe do piatku bo pozniej zaczynam dzialac". Moze w tym momencie ALEX wyjasni mi i wszystkim forumowiczom jakim prawem zmuszal chlopaka do zalatwiania swoich "spraw" pod grozba rozpoczecia jakis "dzialan"?? Co miales na celu kierujac do niego takie wypowiedzi? Na chlopski rozum chciales najzwyczajniej w swiecie wymusic na nim sprzedaz jakiejs tam domeny? Zgadza sie?
To teraz przyjmij do wiadomosci, ze takie cos podlega karze pozbawienia wolnosci do lat 3
Jeszcze kilka pytan:
- Dlaczego usunoles te posty? Mogles przeciez jego bezpodstawne obrazy skierowane w Twoja strone pokasowac a reszte zostawic.
- Dlaczego uzywasz sformulowania "osoba, która chce "zdobyć" medialnie Zgorzelec"? Wczoraj z nim rozmawialam osobiscie i z rozmowy wnioskuje ze on sie tylko bawi w robienie stronek, dla czystej przyjemnosci i frajdy. Robienie stronek, czyt. robienie czesaci technicznej, jakies tam skrypty, itp. nie wiem dokladnie bo nie znam sie na tym. Z tego co wiem to bardzo chcial wlasnie z Toba wspolpracowac, szkoda ze slowo "wspolpraca" w Twoim rozumowaniu oznaczacza, uwaga cytuje Twe slowa: "sprzedaj mi".
- Na jakiej podstawie zablokowales jego konto na forum? Dlatego bo chlopak wpisal sobie w profilu adres swojej strony internetowej? Strony internetowej na ktorej on sam na samym poczatku zamiescil informacje, ze nigdy nie bedzie ona strona komercyjna, nie bedzie na niej zadnych banerow reklamowych, etc. W tym momencie zaryzykuje stwierdzenia, ze ALEX jest "trolem". Jest najwiekszym "trolem" na calym tym forum. Admin piszacy regulamin, naduzywajacy regulaminu dla swoich potrzeb, inni maja swoje strony ale on nie mogl. A moze to tylko moja mala glowka mysli podobnie jak twoj_koszmar, z ta roznica ze on w bardzo widoczny sposob pokazuje swoje emocje-za co zapewne poniesie konsekwencje.
W zwiazku z tym ze poznalam chlopaka i jezeli chodzi o rozmowe to jest on osoba jak najbardziej wporzadku, dzis nawet spotkamy sie we Wrocku, i pragne Cie drogi ALEXIE poinformowac ze z ciekawascia poznam co Tobie w glowce siedzi i dlaczego tak skrzetnie probujesz ukryc przed calym swiatem prawde o swojej osobie i o swoich zachowaniach.
Czekam na Twoje ustosunkowanie sie do tych razacych
prawd udokumentowanych rozmowami
Pozdrawiam,
Misiaczka23
[ Dodano: Sob Lut 24, 2007 10:20 am ]"Firma DGL - właściciel portalu zgorzelec.info nie ponosi
odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra
osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną."
Pod karna raczej tego co on zrobil nie podciagniesz i wiesz o tym dobrze, ale ja osobiscie radze Ci porozmawianie z twoj_koszmar bo Ty mu zalozysz sprawe cywilna i bedziecie sie sadzic przez 10 lat, a on ma naprawde co zglaszac.