Ernesto pisze:
ORTIZ pisze:
Klikam bo mam niezły ubaw z ciebie.Trzeba się jakoś rozerwac w pracy.Mas zjuż tyle lat ,że mozesz pracowac czy akurat szkoły nie masz dziś i katujesz neta od rana?
Ja nie umawiam się z homoseksualistami.Ja z tych co wola kobiety,a nie chłopców

Co ty z ta krową?Doisz czy ciebie doją?Mają co doić gdybys okazała się dziewczyną.
Ja się nikogo nie przestraszyłem.Na razie naszemu koleżce zmiękła rura i jakoś chęć na ustawkę przeszła mu.
Ja czekam ,może się jeszcze odezwie.
Nawet gdybyś była dziewczyną to nie wiem czy mógłbym się z tobą umówić.
Nie mam bmw,nie mam dresów,złota na szyji(te krowy)ani na przegubie.
I co chyba najistotniejsze dla ciebie nie mam łysej pały i karczycha.Ani nie znam chłopaków z miasta.A to chyba dyskwalifikuje mnie w twoich niebieskich oczach.
może być mercedes... i trochę siłowni też by ci nie zaszkodziło...od tego sie nie umiera....cieniasie....
[ Dodano: Sro Kwi 11, 2007 2:15 pm ]Jagna pisze:
Tak tak ORTIZ te pytana do Ciebie były i dlaczego Ty na nie nie odpowiadasz?
powiem ci jaguś szczerze jak kobitka kobitce.....straszny BETON z ciebie......
[ Dodano: Sro Kwi 11, 2007 2:20 pm ]makaron pisze:
ORTIZ pisze:
problemem jest to jak on się dostał do policji....
Dostał się przechodząc proces rekrutacji taki jaki w tym czasie obowiązywał. wg mnie nie ma to nic do rzeczy.
Komisja rekrutacyjna to nie kolegium jasnowidzów w skłądzie: Kaszpirowski, Nostradamus i "wróżka Cecylia" i nie są w stanie przewidzieć, że ten lub inny kandydat po przyjęciu do policji pobije lub zabije kogoś.
A tak na marginesie to przypomnę Ci sprawę sprzed kilku lat z sądu w Jeleniej Górze gdzie policjant zastrzelił
z zimną krwią i celowo delikwenta który chciał "prysnąć sobie" grożąc bronią sędziom. Wg ciebie to co powinien on poprosić grzecznie go o odłożenie pistoletu i granatu oraz pogrozić paluszkiem? A może należało tego "gliniarza" skazać na karę śmierci za zamordowanie? A może policja zamiast interweniować w przypadku łamania prawa powinna zmówić dwie "zdrowaśki" w intencji poprawy postępowania "łamiących prawo"?
ORTIZ zastanów się czasem nad tym co chcesz napisać. A jak nie znasz się na czymś to nie zabieraj głosu bo się kompromitujesz.

ty robisz sobie jaja,prawda,,,???? porównujesz pistolet do butelki z piwem??? boże spadam ztego forum bo tu jak nie beton to kretyn pisze......czolem cieniasy kończę przygodę z wami betonami hej