Dzisiaj jest 15 maja 2025, 13:32

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 71 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
rekrut
rekrut

Chcesz to ja ci moge do ciebei zawita i zobacyzmy czy bedziesz taki wygadany pozatym duzo a nawet nic nie wiesz o prawie i to co napisales to jest bzdura jedna wielka bzdura zauwaz ze nikt ci razji nie przyznal .. wiec nie udawaj cwaniaczka bo jak dalej bedziesz cwaniakowal to zawitam do ciebie do zgorzelca a mam nie daleko i wtedy inaczej z toba zagram i inna bedzie rozmowa zaczynasz mnie denerwowac zobaczymy jak niedlugo zakonczy sie twoja kariera i zgorzelec.pl hehehe :)

Tytuł:
VIP
VIP

putin, skup się na faktach, a nie na swojej wyobraźni. Ponadto w tym temacie rozmawiamy o artykule zamieszczonym na zgorzelec.info a nie o tym czy masz czym dojechać do Zgorzelca.

Reasumując: wracamy do tematu i wyłudzeń Miroslawa W., a sprawy osobiste zostaw sobie na priv.

Tytuł:
pismak
pismak

putin pisze:
Chcesz to ja ci moge do ciebei zawita i zobacyzmy czy bedziesz taki wygadany pozatym duzo a nawet nic nie wiesz o prawie i to co napisales to jest bzdura jedna wielka bzdura zauwaz ze nikt ci razji nie przyznal

Putin skoro wg ciebie artykuł: "wsypał....." to jedna wielka bzdura to chętnie poczytam jakie są fakty w tej sprawie. Może napiszesz coś rzeczowego? Przeczytałem ten artykuł trzy razy i wg mnie nie jest bzdurą wyrok sądu (chyba że jest nieprawdziwy). Ogólnie jest on skąpy w informacje poza tym, że opisuje wyrok i zastosowanie złagodzenia kary w zamian za współpracę z organami ścigania.

Tytuł:
rekrut
rekrut

To akurat jest moja sprawa a co do tego czy wiem cos czy nie pozostawie sobie nie bede pisac cos na kolegow a wiedz ze wiem i Pitura klamie dlatego oberwie odemnie i nie tylko :)

Tytuł:
pismak
pismak

putin pisze:
To akurat jest moja sprawa a co do tego czy wiem cos czy nie pozostawie sobie nie bede pisac cos na kolegow a wiedz ze wiem

to po co piszesz, że artykuł Pitury to bzdury? Jak masz coś do powiedzenia w tym temacie to napisz coś rzeczowego. Wg mnie to na obecną chwilę nic nie wnosisz do tematu.

Tytuł:
rekrut
rekrut

Ty makaron ty czytac nie umiesz czy niedorozwiniety jestes napisałem wyraznie wiem bardzo duzo na temat tej sprawy dlatego napisalem ze ten Artykul to w 90% klamstwo a pozatym ja nie donosze na kolegow i umie zniesc konkurencje niestety pitura sie (moderowano - pkt 4 reg. forum) ze zinfo sie szybciej i lepiej rozwinie zgorzelec.info pojdzie w niepamiec a tym samym przewgiol palke u wielu wielu osob ...

Ostatnio zmieniony 15 kwie 2007, 17:47 przez putin, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
rekrut
rekrut

Ludzie dziennikarz napisał informacje prasową o przestępcy który powinien siedzieć w pudle
Za poważne przestępstwa ale tylko dla tego że jest kapusta i strzela z ucha nie poszedł siedzieć bo pewnie bał się za kapowanie z jego d… zrobili by jesień średniowiecza,
A wiedzę ze co niektóry robią z niego pokrzywdzonego i prawie Matkę Terese.
A co to za konkurencja dla zgorzeleckich portali jak na razie na stronce naciągacza jest sześć /pewnie darmowych / reklam i to jego kolesi

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

putin:
Cytuj:
To akurat jest moja sprawa a co do tego czy wiem cos czy nie pozostawie sobie nie bede pisac cos na kolegow a wiedz ze wiem i Pitura klamie dlatego oberwie odemnie i nie tylko :)
i reszta twoich postów...
piszesz to z komórki, czy jesteś *niedokształcony (dyslektyk i wszystkie inne przypadłości, które tłumacza nieumiejętność korzystania z j. polskiego)? Wykorzystaj czasami opcje "podgląd" i poczytaj swoje bzdety. Albo wnosisz coś (lepiej COŚ) do dyskusji, albo zasuwaj na korki, bo nie zdasz matury. Ew. problemy na priv. albo do lekarza prowadzącego...

Tytuł:
rekrut
rekrut

BELUSHI pisze:
putin:
Cytuj:
i reszta twoich postów...
piszesz to z komórki, czy jesteś *niedokształcony (dyslektyk i wszystkie inne przypadłości, które tłumacza nieumiejętność korzystania z j. polskiego)? Wykorzystaj czasami opcje "podgląd" i poczytaj swoje bzdety. Albo wnosisz coś (lepiej COŚ) do dyskusji, albo zasuwaj na korki, bo nie zdasz matury. Ew. problemy na priv. albo do lekarza prowadzącego...

I co twierdzisz ze zablysnoles to jestes w bledzie ... dobrze twierdzilem ze na tym forum siedza pajace itd dlatego tez nie bede na nim uczstniczyl i pograzal sie ..

[ Dodano: Pon Kwi 16, 2007 12:09 am ]
china pisze:
Ludzie dziennikarz napisał informacje prasową o przestępcy który powinien siedzieć w pudle
Za poważne przestępstwa ale tylko dla tego że jest kapusta i strzela z ucha nie poszedł siedzieć bo pewnie bał się za kapowanie z jego d… zrobili by jesień średniowiecza,
A wiedzę ze co niektóry robią z niego pokrzywdzonego i prawie Matkę Terese.
A co to za konkurencja dla zgorzeleckich portali jak na razie na stronce naciągacza jest sześć /pewnie darmowych / reklam i to jego kolesi

Jestes taki twardy na forum to pojdz i powiedz to tej osobie prosto w oczy zobaczymy czy taki twardy wtedy bedziesz jak i reszta gadacie i madrzycie sie udajecie twardzieli na forum a w rzeczywistosci wieksza polowa z was to placki ktorzy nie umieja spojrzec w oczy i powiedziec to samo co na forum napisaliscie .. Znajdzie sie jakis twardziel

Tytuł:
pismak
pismak

putin pisze:
Ty makaron ty czytac nie umiesz czy niedorozwiniety jestes napisałem wyraznie wiem bardzo duzo na temat tej sprawy dlatego napisalem ze ten Artykul to w 90% klamstwo a pozatym ja nie donosze na kolegow i umie zniesc konkurencje niestety pitura sie (moderowano - pkt 4 reg. forum) ze zinfo sie szybciej i lepiej rozwinie zgorzelec.info pojdzie w niepamiec a tym samym przewgiol palke u wielu wielu osob ...

ty putin czy ty naćpałeś się czy celowo "rżniesz głupa"? Ja też wyraźnie ci napisałem, że dla mnie ten artykuł jest wiarygodny. Jeżeli twierdzisz że to kłamstwo to przytocz jakieś argumenty , a nie bredź, że coś wiesz ale tylko dla siebie. Skoro nic nie jesteś w stanie napisac konkretnego to zmień forum (np. na zinfo.pl).

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

putin pisze:
Jestes taki twardy na forum to pojdz i powiedz to tej osobie prosto w oczy zobaczymy czy taki twardy wtedy bedziesz jak i reszta gadacie i madrzycie sie udajecie twardzieli na forum a w rzeczywistosci wieksza polowa z was to placki ktorzy nie umieja spojrzec w oczy i powiedziec to samo co na forum napisaliscie .. Znajdzie sie jakis twardziel

W czwartki są spontanicznie organizowane spotkania użytkowników forum gdzie niejednokrotnie rozmawiało się na tematy dotyczące forum, języka tam używanego itp. Ale skąd ty to masz wiedzieć? Poza tym grozisz ludziom piszącym nqa forum????? Zastanów się!!!!
Może my jesteśmy placki, ale ty pierwszoligowy burak

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

eBogatynia napisał:
Cytuj:
Tak w ogóle czy ktoś widział żeby ktoś z www.zinfo.pl obrabiał Pituli tyłek tak jak on to innym robi?? Facet upadł naprawdę nisko

Tu mogłabym się kłócić.

Tytuł:
rekrut
rekrut

qba pisze:
Poza tym grozisz ludziom piszącym nqa forum????? Zastanów się!!!! Może my jesteśmy placki, ale ty pierwszoligowy burak

:smt023 Qba

putin czy chodziło ci o to że mamy się bać - nie wiem jak inni, ale tak jakos respektu ani strachu przed tobą nie poczułam :smt026

Tytuł:
rekrut
rekrut

Jagna pisze:
eBogatynia napisał:
Cytuj:
Tak w ogóle czy ktoś widział żeby ktoś z www.zinfo.pl obrabiał Pituli tyłek tak jak on to innym robi?? Facet upadł naprawdę nisko

Tu mogłabym się kłócić.

Dzinwe jagna ale jakos nic nie przeczytalem na zinfo.pl o piturze jak znajdziesz cos dam ci 100zl czekam ...

[ Dodano: Pon Kwi 16, 2007 5:50 pm ]
madzia pisze:
qba pisze:
Poza tym grozisz ludziom piszącym nqa forum????? Zastanów się!!!! Może my jesteśmy placki, ale ty pierwszoligowy burak

:smt023 Qba

putin czy chodziło ci o to że mamy się bać - nie wiem jak inni, ale tak jakos respektu ani strachu przed tobą nie poczułam :smt026

Sprostuje ci co uwazaja ze grozilem im to zle zrozumieli moja wypowiedz chodzilo mi mianowicie o to ze Pitura pisze bzdety a niezna faktow ponioslo mnie troche wiec tych co urazilem przepraszam ale Piturze nieodpuszcze wiem dla czego bo ta sprawa tyczy sie tez mnie .... Nie chodzi mi o to ze artykul ukazal sie na stronie tylko za to ze napisal tam duzo nieprawdziwych faktow .... I jedno mnie dziwi kazdy tak broni piture a dziwi mnie ze duzo osob za nim w zgorzelcu nie przepada ... ale jak tomowia kazdy dobiera sobie przyjaciol ...

Tytuł:
pismak
pismak

Oooo! Widzę że ci trochę odpuściło...

Na początek to wyjaśnijmy sobie twój zwrot:
putin pisze:
nieprawdziwych faktow

Fakty, "mój drogi" to zdarzenia (wydarzenia), które zaistniały i są bezsprzeczne. Faktów nie dzielimy na prawdziwe i nieprawdziwe!!! Nie ma czegoś takiego jak: fakty nieprawdziwe!!!
Lepiej będzie jak napiszesz, że: "opisana sytuacja mija się z faktami" lub "artykuł nie ma pokrycia w faktach" itp.
A co do twojej opinii, że Pitura pisze nieprawdę to nie przekonasz nikogo tym lakonicznym stwiewrdzeniem. Albo podaj jakieś konkretne fakty albo jeżeli nie chcesz bądź boisz się o nich pisać to nie podejmuj dyskusji. Swoimi postami utwierdzasz mnie w przekonaniu, że artykuł Pitury jest jednak wiarygodny. A na koniec w związku z tym, że stać cię było na przeprosiny na forum to delikatnie zasugeruję ci jednak trochę popracować ze słownikiem ortograficznym. Błędy zdarzają się każdemu ale trzeba nad tym cały czas pracować.
Bez obrazy.

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 71 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.