bombas:
Cytuj:
a o co chodzi zubku

Cóż, ponieważ imć zubek nabrał wody w usta można chyba sobie odrobinę popuścić wodzę wyobraźni. Prawdopodobne więc wydaje się, że Stowarzyszenie "Euroopera" poprzez "klawiaturę" swojego członka,..jak mniemam "orła" w jej szeregach , postanowiło z tych czy innych powodów zakpić sobie z Pani Naczelnik zwracając jej uwagę za pośrednictwem forum na pomyłkę, być może zwykłą, tzw. "literówkę", w piśmie otrzymanym z Wydziału Edukacji.
Nie wiem co za błąd aż tak dotkliwy popełniła, wiem natomiast, że jest to zwykły, prostacki zabieg zubka mający publicznie ośmieszyć i zdyskredytować z kolei Panią Naczelnik.
Zubek, skoro zwykłą pomyłkę w odmianie nazwiska nazwałeś dyletanctwem,..jakiego określenia należałoby użyć w stosunku do Ciebie,..uporczywie rozpoczynającego zdania z,..małej litery.
Jesteś nauczycielem, o ile się orientuję. Mam nadzieję, że nauczasz dzieci jedynie przedmiotu, którego nauczasz, nie wybiegając w pedagogicznych zapędach do nauki,..kultury i dobrego wychowania. Mam taką nadzieję,...
Marne miałem do tej pory o Tobie zdanie,..wydawać by się mogło, ze już gorszego mieć nie mogę. Ale Ty wciąż mnie zaskakujesz,..tym razem faktem, że moje zdanie o Tobie i tak było aż nadto,..wygórowane.
Swoją postawą nie tylko wykazujesz brak taktu i zwykłej kultury. Do tego dochodzi również, w moim mniemaniu, także zły "PIAR", jaki "wypracowujesz" Stowarzyszeniu "Euroopera".
Ciebie, wyjątkowo, nie pozdrawiam,...