Dzisiaj jest 12 maja 2025, 20:19

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 86 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6
Autor Wiadomość
 Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

W pewnym sensie na temat:
PROPONUJĘ ZMIENIĆ TEMAT NA "PAŃSTWO T. PUBLICZNIE PIORĄ BRUDY!"

Tytuł:
rekrut
rekrut

BELUSHI pisze:
PROPONUJĘ ZMIENIĆ TEMAT NA "PAŃSTWO T. PUBLICZNIE PIORĄ BRUDY!"

falin123 pisze:
Wysłany: Nie Lut 25, 2007 1:46 pm
A nio słyszałem z pewnego źródła ze gościu ma poważne problemy z prawem i sporo spraw sądowych.

falin123 pisze:
zródło pewne, nawet bardzo pewne, jeśli chcesz to załatwie na jutro sygraturt tych spraw

Proponował bym aby spojrzeć kto tą dyskusję rozpoczął (falin123, china, jaro 28, Sabina Tobiasz) i kto tym samym wyciągnął sprawy osobiste na forum publiczne ukrywając się pod nickami (falin123, china, jaro28). i a tym samym kto w złym świetle szykanując i oczerniając Przedsiębiorstwo i przedsiębiorce prowadzącego TVK na łamach forum pierze prywatne brudy.
Tajemnicą poliszynela jest kto się ukrywa za tymi nickami, choć jest to tylko tymczasowy stan...
A Pan Jan Tomków mając prawo do obrony swojego dobrego imienia po uwolnieniu go przez Sąd prawomocnym wyrokiem od pomówień i oczernienia, iż zagarnął pieniądze z majątku wspólnego. wypowiedział się na łamach dostępnych sobie środków przkazu m.in. strony internetowej swojej telewizji. Ja jako obserwator tematu mam prawo do pokazania drugiej strony, skoro tego nie robi tego osoba do tego zobligowana jeżeli już nie przepisami prawa prasowego, to etycznymi względami. - Admin tego portalu prasowego, który cały czas w tej dyskusji nie był bezstronny a wręcz przeciwnie sugerował iż osoby broniące właściciela TVK, to jedna osoba. No coż świadczy to o jego dojrzałości dziennikarskiej.

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

A czy pan Jan Tomków tak tutaj krzywdzony był uprzejmy oficjalnie odnieść się do poruszanych kwestii ? Oświadczenie, list otwarty(to szczególnie w modzie ostatnio) , jawne zabranie głosu na forum, cokolwiek ? Nie zrobił tego, jego wybór.

Tytuł:
rekrut
rekrut

krytyczny pisze:
A czy pan Jan Tomków tak tutaj krzywdzony był uprzejmy oficjalnie odnieść się do poruszanych kwestii ? Oświadczenie, list otwarty(to szczególnie w modzie ostatnio) , jawne zabranie głosu na forum, cokolwiek ? Nie zrobił tego, jego wybór.

Jak już wcześniej wspomniałem służby odpowiedzialne tej telewizji -> redakcja kanału informacyjnego TVK TOMKÓW zamieściły informacje na łamach kanałów informacyjnych tej telewizji , informacja jest również w programie lokalnym oraz na stronie www TVK.
Jak widzisz krytyczny sprawiedliwości stało się zadość Pan Jan Tomków został wyrokim prawomocnym uniewinniony przez Sąd m.in. od pomówień byłej żony ...
Pan Jan Tomków najwidoczniej uznał, iż nie będzie się zniżał do poziomu osób, które wywołały tą dyskusję na forum przed prawomocnym ogłoszeniem wyroku przez Sąd.
Prostym jest że skoro dysponuje wlasnymi mediami, za ich pośrednictwem ma okazję przekazac informację bez zniekształcen informacyjnych a z faktami się nie dyskutuje tak jak to prubują czynić zainteresowani na "pitu, pitu..."
Piotrek przecież jestes klientem TVK, masz dostep do internetu, jak rowniez ogladasz jak to kiedys pisales program lokalny.

Chciałbym zwrócić przy tym uwagę, że Pan Jan Tomków swoim nazwiskiem firmuje swoją działaność gospodarczą.
Moim skromnym zdaniem firmując swoim nazwiskiem tą działalność Pan Jan Tomków ma w tym momencie wszelkie prawa, po prawomocnym wyroku Sądu , do tego aby wyciągnąć prawne konsekwencje w stosunku do osób, które po wydaniu prawomocnego wyroku w kwestii jego dóbr osobistych i materialnych wynikających z naruszenia wizerunku przedsiębiorstw, którymi zarządza ten wizerunek w oczach opinii publicznej oczerniają.

są na tym forum osoby, które ukrywając się pod nickami plują do własnego gniazda... ale to już inny temat!

p.s. jeśli okaże się to prawdą to można jedynie tylko Panu Janowi Tomków współczuć...!!!

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Paweł... pisze:
Piotrek przecież jestes klientem TVK!!

Jak na postronnego obserwatora ciekawa wiedza (czy jestem klientem, czy nie).

Z grubsza nie interesują mnie "wojna domowa" pana Jana i byłej małżonki. Wystarczająco dobrze ich poznałem... ale odchodzę od meritum. Paweł... nic nie stało na przeszkodzie by pan Jan wypowiedział się tu całkowicie oficjalnie. Jeśli jak twierdzisz zależało mu na ochronie dobrego imienia firmy to powinien wykorzystać do tego celu każde medium, a szczególne te w którym toczy się dyskusja. Gdyby przyjąć Twój punkt widzenia, stopa żadnego polityka PiS-u nie postąpiła by w TVN-ie, wszak mają swoją publiczną telewizję. Ale jak pan Jan, niczym inny znany w Polsce dyrektor, uważa że tylko jego media "nieprzekłamują" i "jedynymi słusznymi" to oburzanie się na inne jest pozbawione podstaw. Dokonał wyboru: nie chciał się wypowiadać formalnie i oficjalnie: choć jak mniemam nieoficjalnie pewnie próbował :)

Cytuj:
p.s. jeśli okaże się to prawdą to można jedynie tylko Panu Janowi Tomków współczuć...!

Złośliwość mi się ciśnie...ale sobie podaruje.

Tytuł:
VIP
VIP

Forum służy wszystkim użytkownikom, skoro ktoś nie chce się zniżać do poziomu forumowiczów, to dla mnie jest jednoznacznym sygnałem dotyczącym samooceny. Skoro znacznie poważniejsze osoby oficjalnie zabierają głos w sprawach poruszanych przez użytkowników to dlaczego i Jan T. miałby tego nie zrobić.

Jeżeli okaże się, że wymienione przez Pawła nicki to ta sama osoba to tak samo będzie świadczyło o schizofrenii tego użytkownika jak i innego, który mówił wcześniej pod przykrywką "prosto z mostu" itp.

Czekam na definitywne zakończenie sprawy i wtedy pokuszę się o komentarz.

Tytuł:
rekrut
rekrut

Tylko spokojnie panie Janie
To, z czego zrobiony został taki szum medialny nie ma żadnego znaczenia.
Jest to jedna z wielu spraw.
Proszę nie przypisywać decyzji sądu w jednej sprawie do wszystkich, które się toczą lub Pan przegrał. /Ale tonący brzytwy się chwyta/
Za wcześnie na otwieranie szampana.
Przypominam ze umowy zostały unieważnione i Jan T. bezprawnie wydzierżawił spółce
urządzenia a spółka bezprawnie z nich korzysta.
I nie są to jak ktoś wcześniej napisał stare graty leżące bezużytecznie tylko nowoczesna stacja czołowa wraz z całą siecią w Zgorzelcu i Pieńsku oraz urządzeniami do niej przylegającymi.
Dnia 21.06.07 r. Sąd Okręgowy w Jeleniej Górze oddalił apelacje pozwanych: Jana T. i Tomków Sp. z o.o. od wyroku sądu Rejonowego w Kamiennej Górze z dnia 02 marca 2007 r. syg. Akt. IC 200/06 o ustalenie nieważności umowy dzierżawy urządzeń telewizji kablowej w Zgorzelcu i Pieńsku zawartej pomiędzy Janem T. a Tomków Sp. z o.o., jednocześnie orzekł, że wyrok wydany przez Sąd w Kamiennej Górze jest zgodny z prawem.

Uczcijmy Spółkę minutą ciszy !!!

Tytuł:
rekrut
rekrut

kochany Adminie, czy cytowanie informacji medialnych jest reklamą, a gdyby się ukazała ta informacja na onecie też byś dał mi ostrzeżenie...!!!!!!!!!!!????? :smt026

Tytuł:
VIP
VIP

Nie jesteśmy dla onetu potencjalnym reklamodawcą w przeciwieństwie do firm lokalnych, które korzystając z naszej reklamy mają profity w postaci spodziewanego odzewu w postaci osób odwiedzających forum. Byłbym nie fair w stosunku do firm, które za taką reklamę płacą.

Mam nadzieję, że jasno się wyraziłem. W przyszłych niejasnościach dotyczących reklamy zapraszam na pw. Teraz wracamy do tematu.

ps. z informacji, które posiadam onet by nigdy nie opublikował takiej informacji, bo z całym szacunkiem do sprawy pierdołami się nie zajmują, a to co opublikowałeś było informacją prasową nasączoną emocjami.

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Paweł... pisze:
Proponował bym aby spojrzeć kto tą dyskusję rozpoczął (falin123, china, jaro 28, Sabina Tobiasz) i kto tym samym wyciągnął sprawy osobiste na forum publiczne ukrywając się pod nickami (falin123, china, jaro28). i a tym samym kto w złym świetle szykanując i oczerniając Przedsiębiorstwo i przedsiębiorce prowadzącego TVK na łamach forum pierze prywatne brudy.

Długo mnie nie było...ale wróciłem...w końcu wakacje..czas urlopów..więc coś się człowiekowi od życia należy nie?..a nie tylko praca praca...
Gwoli ścisłości Pawełku...nikt się nie ukrywa...chcesz się zapoznać zapraszam cię na PW..podam ci adres pod, którym zawsze mnie zastaniesz..telefon komórkowy domowy i jaki jeszcze chcesz..mam generalnie w pupie czy p. Tomków przerypał sprawę czy ją wygrał..ktoś tu już napisał, że w świetla pojawiających się informacji powinien był zabrać głoś bezpośrednio czy też ustami pełnomocnika lub listu otwartego...wszystko jedno...
On wybrał drogę kiku tożsamości jego wybór....jak dla mnie żenujący..ale jego
chcesz o tym porozmawiać?..proszę bardzo...zapraszam cię na Słoneczną...

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Tak dla rozwiania wątpliwości... Znam i falina123 i jaro28 osobiście... I chcę tu powiedzieć wszystkim czytającym:

TO SĄ DWIE RÓŻNE OSOBY!!!

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 86 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6

Strefa czasowa UTC+1godz.