|
Trzeba byc idiota, by dzieki wplywowi mody decydowac sie na glosowanie na jakas partie.
Kazdy ma swoj umysl i jesli przez lata zycia nie wyrobil sobie jakiegos zdania, pogladow to tylko zle o nim swiadczy i moze miec marna satysfakcje, ze zalicza sie do grupy ludzi, ktorymi sie manipuluje, bo tylko tacy sa odbiorcami tej calej przedwyborczej szopki. Reszcie ludzi z wyrobionymi pogladami nie jest ona potrzebna, bo i tak z gory wiedza oni na kogo zaglosuja.
Nie glosuje na PIS nie dlatego,ze jest taka moda, tylko dlatego ,ze mam skrajnie inne poglady polityczne. Uwazam, ze przez 2 lata nie zrobiono nic, albo niewiele, ze sprzeniewierzono sie chyba wszystkim swoim zalozeniom, ze szasta sie na lewo i prawo publicznymi pieniedzmi, ze nie oddziela sie kosciola od panstwa, ze jestesmy skloceni z sasiadami, ze nie zyje mi sie wcale lepiej, ze nie oddano 3milionow mieszkan, ze PIS weszlo w koalicje z najwiekszymi przestepcami, czy oszolomami w sejmie itd. Lista jest calkiem dluga, nie ma sensu jej pisac, bo Ty juz wybrales na kogo oddasz glos, ja tak samo. Bedziemy wiec na 0, bo moj glos zrownowazy Twoj:)
Piotrek
|