Dzisiaj jest 14 maja 2025, 15:34

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 32 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

I niech ktoś mi powie że za dawnych czasów Alien i ostatnio Andrus nie mieli jakiegoś procenta racji w sprawie Cenzury u nas na forum ;/

Tytuł:
obserwator
obserwator

to i ja dorzucę kamyczek - zmiana przez Alexa tematu w wątku na forum:
http://zgorzelec.info/forum/viewtopic.php?t=2419
Oj nie podobało mi się to.

Ostatnio zmieniony 22 lut 2008, 16:11 przez petec, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
VIP
VIP

Dzięki za krytykę. W kilku przypadkach znalazła ona zastosowanie w moich dalszych działaniach, natomiast ta bez konstruktywna została zwyczajnie odrzucona.

(to dzięki mieszczuchowi ;))

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

Krytyczny nie będę odnosił się do każdego Twojego zdania osobno, czy prowadził jakieś wywody, z kimś kto lubi wycieczki personalne.To forum tworzą w dużej części tacy jak Ty,dobrze się rozumiecie, gdyż klepiecie jeden temat.
Inni piszą z doskoku.
I to wszystko , nie wiem o czym chcesz dyskutować.
Spytaj się po co to czytam i czasem założę jakiś temat w dziale humor, to może rozwiniemy temat na kilka stron, tylko bez wycieczek , bo Admin zamknie wątek.
Przemądrzały styl zostaw sobie na potyczki polityki lokalnej, przedstawiane na forum, niejedna jeszcze przed Tobą.

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

a co sie stało z tematem o koncercie reggae ??

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

matii pisze:
a co sie stało z tematem o koncercie reggae ??

temat został usuniety z powodu zamieszczenia reklamy "regeneracja tonerów" w dziale ogłoszen drobnych. Sorry matii biznes to biznes...

Tytuł:
VIP
VIP

tadam:
Cytuj:
temat został usuniety z powodu zamieszczenia reklamy "regeneracja tonerów" w dziale ogłoszen drobnych. Sorry matii biznes to biznes...
:smt023 :grin:
i dalej
aleksander:
Cytuj:
ta bez konstruktywna została zwyczajnie odrzucona.

(to dzięki mieszczuchowi )
no to już wiem, co się ostatnio dzieje z mieszczuchem :grin:
aleksander:
Cytuj:
ps2. bombas: czy jeżeli kaktus pozwalałby klientom na wnoszenie alkoholu do ex-besta to byłby w stanie zapłacić Tobie czynsz, a tym bardziej zarobić na swoje utrzymanie ?
rzetelny dziennikarz powinien mieć rzetelne i aktualne informacje, na razie opisana sytuacja nie może mieć miejsca z prozaicznego powodu: Kaktus się na razie sposobi do otwarcia :|

[ Komentarz dodany przez: aleksander: Sob Lut 23, 2008 11:29 am ]
to wybiegnij nico w przyszłość i zastanów się czy jeżeli wtedy by się znalazł w takiej sytuacji to by nadal było fajnie :)

wedle życzenia ;)
wybiegam w przyszłość i przyznaję, że biznes jest biznes, gdyby nie ogłoszenia, klienci, nie byłoby portalu i tego forum. Myślę, że tych rzeczy nie musimy sobie wyjaśniać. Prowadzisz interes. z tego żyjesz i życzę rozwoju.
Ale zwróć uwagę, że pretensje w dużej części dotyczą sposobu, w jaki traktujesz forumowiczów. Przypadek z gumofilcami pomijam, bo traktuję go jako żart, ale zwróć uwagę, że kilka co najmniej osób ma o to pretensję. Gdybyś zszedł z piedestału i zniżył się do Ich poziomu, może nie byłoby konfliktów. Nikomu niepotrzebnych.
Życzę miłej i pogodnej niedzieli :smt058

Ostatnio zmieniony 24 lut 2008, 9:03 przez bombas3, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Ernesto pisze:
.
Inni piszą z doskoku.

Masz na myśli siebie ? Niestety statystyki nie kłamią : mieścisz się w pierwszej dziesiątce najaktywniejszych osób na forum, Twoja średnia ilość postów 1.15/na dzień (dla porównania moja 1.19/dzień). Niezłe osiągnięcia jak na piszącego z doskoku. Krótko mówiąc na równo z nami tworzysz to forum, wniosek więc taki, że wszystko co napisałeś dotyczy także Ciebie.

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

krytyczny pisze:
Ernesto pisze:
.
Inni piszą z doskoku.

Masz na myśli siebie ?

Nie, mam na myśli osoby piszące z doskoku.Czytaj to co napisałem, a nie to co chciałbyś przeczytać.

krytyczny pisze:
Niestety statystyki nie kłamią : mieścisz się w pierwszej dziesiątce najaktywniejszych osób na forum, Twoja średnia ilość postów 1.15/na dzień (dla porównania moja 1.19/dzień).

Statystyki chyba Cię podniecają, dość często po nie sięgasz.

krytyczny pisze:
Niezłe osiągnięcia jak na piszącego z doskoku.

To jest przykład oparcia się na wniosku , który sam wyciągnąłeś na początku postu.
Pochwalasz mnie za niezłe osiągnięcie , zgoda, dziękuje , wzruszyłem się.
Ale przecież ja wcale nie określam siebie jako osobę piszącą z doskoku.

krytyczny pisze:
Krótko mówiąc na równo z nami tworzysz to forum, wniosek więc taki, że wszystko co napisałeś dotyczy także Ciebie.

Może zauważyłeś ,a może nie, ale ja nie pisze zazwyczaj nic merytorycznego, nie wyciągam wniosków, Ty akurat masz talent do błędnych.
Nie cytuje po kilka zdań, no ten post to wyjątek, przyznam wciąga mnie ta dyskusja,jest coraz ciekawsza.
To co pisze na forum i w jakiej formie, ma na celu czasem wyszydzenie czegoś, zcasem kogoś, a czasem sprowadzenie na ziemię co niektórych.
Można powiedzieć,że tworzę to forum , ale nie z Wami, obok Was.
Mnie nie interesują tematy które najczęściej sa tu poruszane.
Ja lubie co innego.Zerknij w statystyki , te 0.04 szybko może zniknąć :):)

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Ernesto celowo lub niechcący wcieliłeś się w obrońcę uciśnionych na tym forum i chwało Ci za to po wsze czasy. Emocjonujesz się tym, że niby jesteś po za "nami", stoisz z boku a Twoje posty są niemerytoryczne i pełne crapu, z czym się zgadzam i podziwiam inwencję na tym polu. Tylko istnieje mała luka w tym wygodnym sposobie rozumowania. Gdyby nie jak to zgrabnie określiłeś "My" nie miałbyś wobec czego "stać z boku". Więc oszczędź sobie gorzkich żali i smutnych wynurzeń o mainstreamie forum wobec którego Ty jesteś taki niezależny, chociaż nie na tyle by się do niego nie odnosić. Jeśli ja podniecam się statystykami, to Ty podniecasz się swoim "staniem z boku". Z tym że statystyki są faktem, a "stanie z boku" to Twoja imaginacja. A tymi 0.04 to się nie przejmuj, nie obchodzi mnie to :)

Tytuł:
rekrut
rekrut

A mi Adminek całkiem temacik wyciął w pień. Chciałem do Beatki Z. z MDK-a napisać, bo przypomnieć się chciałem (i ciekawie), a tu nic. Pisać nie mam gdzie, a nowego przecież zakładać nie będę. Gdzie mój temat Adminie? Może nie widzę. Pomóż proszę!.

:smt026
A ch...j!

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

...

Ostatnio zmieniony 22 lis 2012, 7:31 przez turek, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
obserwator
obserwator

turek pisze:
Ahoj pisze:
:smt026
A ch...j!

:smt023

ahoj!
miło widzieć sympatyka republiki czeskiej :)

Tytuł:
rekrut
rekrut

Admin!
Gdzie jest mój temat o B.Z. z MDK!
Ahoj!

Tytuł:
VIP
VIP

Ahoj, pranie brudów poza forum. Dziękuję.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 32 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.