Dzisiaj jest 18 maja 2025, 11:59

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2060 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53 ... 138  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

no co ty Kaktus?
Daj spokój!!!

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

kaktus pisze:
Ciekawe co zrobisz Panie Dyktatorze jak forumowicze się w końcu zirytują i przejdą gdzieś indziej ?

ja tez już przestalem tu pisać... jeszcze trochę czytam, ale tez pewnie niedługo....

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

ja też rezygnuję

Tytuł:
VIP
VIP

no nie, dajcie spokój, trzeba zorganizować jakieś forum na temat forum /może w przyszły czwartek?/, bo zaczyna to iść w złym kierunku, a ja chcę przynajmniej do 5000 postów dojść :|
potem niech się dzieje co chce :smt096
najłatwiej się obrażać, Admin też człowiek i pewnie da mu się przemówić do rozumu, a na pewno warto spróbować

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Cytuj:
Podobno to Ty najwięcej orzeszków zjadasz na moje konto , gdy ja idę do tzw. szafy

YELLO to turek podszywa się pode mnie bo ja zazwyczaj staram się z Tobą iść do szafy hihi ;) :smt044

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

...

Ostatnio zmieniony 23 lis 2012, 9:13 przez turek, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
VIP
VIP

...a czy nie moglibyśmy się zorganizować, przynajmniej najaktywniejsza grupa spod Kruka i wystosować ultimatum Adminowi? Przecież nie sądzę, aby nas całkowicie olewał, bo przecież to my podnosimy w dużej mierze oglądalność zgorzelec.info? Jeśli się pozwolimy lekceważyć, to wyłącznie nasza sprawa.
No i co z tymi darmowymi orzeszkami?
będą czy nie?
ktoś coś wie? :grin:

Tytuł:
VIP
VIP

To dziwne, że kaktus zamiast zapytać - zwyczajnie ocenił.

Tego dnia zniknęło około 24 postów, ale nie było w żadnym wypadku specjalnie. Podczas pracy nad bazą danych (powiadomienia itp.) zostały zaznaczone posty posty testowe służące wyłącznie po to, aby sprawdzić poprawność działania forum. Traf chciał, że post kaktusa i kilku innych użytkowników (łącznie 24) został napisany w momencie pisania postów testowych. Po zaznaczeniu elementów w bazie danych posty zostały usunięte.

W związku z tym ze swojej strony przepraszam i informuję, że testy zostały zakończone. Natomiast co do kaktusa, liczę że się zrehabilituje za bezpodstawne oskarżenia w stosunku do mnie, bo niczego nie zrobiłem umyślnie.

Tytuł:
VIP
VIP

Cytuj:
W związku z tym ze swojej strony przepraszam i informuję, że testy zostały zakończone.

ponawiam więc propozycję forum nt forum w następny czwartek

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

Ponownie przytaczam moj post oraz kilka informacji zawartych w mailu, ktory dostałem od admina.
Oceńcie sami czy to przypadek

"Witaj kaktus,

Twój Post napisany przez Ciebie na: "forum.zgorzelec.info", został usunięty przez Administratora
Powód: Post nie na temat

Link do tematu: http://zgorzelec.info/forum/viewtopic.php?t=1139

Twój post:

Temat: "Spotkanie Forumowiczów"

A w rzeczywistości były kasztany i orzeszki też były :-). Bez obaw, darmowych orzeszków nie zabieramy ale... wprowadzamy limit na darmochę, na niektóre wydarzenia społeczno kulturalne (oczywiście tylko dla niektórych społeczno-kulturalnych person). A tak na poważnie to na koniec października przygotujcie się, na kulturę przez duże Ę :-). Rozpalimy wtedy stos ku pamięci przodków i ... będzie się działo...
Pozdrawiamy- kaktusiki z kaktusiarni pod krukiem.
Relacja na żywo- Diabeł- gra na gitarze, Sylwia- śpiew , Alek, Jaca i Justyna - chórki.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Email wysłany do Ciebie z "forum.zgorzelec.info" http://zgorzelec.info"

[ Dodano: Pią Paź 10, 2008 11:02 pm ]
P.S. Admin usuń moje konto, przestało mnie to już bawić. Sam nie wiem jak to zrobić i czy mam taka możliwość .

Ostatnio zmieniony 11 paź 2008, 0:30 przez kaktus, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
VIP
VIP

Każdy dostał taką wiadomość jeżeli jego post został usunięty. Jeżeli wolisz reagować agresywnie - Twoja sprawa. Co do usunięcia konta jest to niemożliwe. Kiedyś temat był poruszany przez forumowiczów, którzy doszli do wniosku, że jest to złe rozwiązanie dla pozostałych uczestników forum. W związku z tym, jeżeli podtrzymujesz swoją decyzję to zwyczajnie zaniechaj logowania się do konta.

Czy ktoś jeszcze z forumowiczów dostał taką wiadomość ?

Tytuł:
VIP
VIP

Wydaje mi się, że ponoszą nas emocje.
Niepotrzebne jest, moim zdaniem podgrzewanie atmosfery.
Wszystkim nam a przynajmniej większości chodzi o to, by móc pisać w ramach regulaminu dotyczącego forum, wymieniać poglądy i być sobie przyjaznymi.
Jeżeli wyszła jakaś przypadkowa sprawa ze skasowaniem postów, Admin przeprosił, to proszę: wróćmy do rozmowy, skończmy z oskarżeniami i spróbujmy to wszystko uporządkować.
W imię dobrej atmosfery na forum, ogólnej wyrozumiałości i zdrowotności :grin:

Jest to forum, mimo iż niektórzy mawiają, że dla wybranych obywateli /umiejących się posługiwać komputerem/ - miejscem, które może coś w mieście zmienić na lepsze. Nie psujmy tego proszę.

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

A tak w ogóle to piszecie nie na temat :smt044 :D

Tytuł:
VIP
VIP

Cytuj:
A tak w ogóle to piszecie nie na temat :smt044 :D
kolejny zastępca Aleksa?? :o :grin:

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

oj bombas chyba mnie nie zrozumiałeś :)

A tak w ogóle to moim zdaniem w tym wątku my forumowicze spotykający sie co tydzień powinniśmy pisac o tym wszystkim o czym rozmawiamy na spotkaniach lub o czym bysmy chcieli porozmawiać.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2060 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53 ... 138  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.