Michu pisze:
Piszac "Tórof" zapewne obrazasz znacznie wiecej ludzi
Co ma Tóruf do twoich przekleństw ?
Michu pisze:
ja gora 15 nielicznych-fanatycznych hehehe
choćby nas było 15 najwierniejszych to i tak wasz Tóruf z ziemii zmieciemy a to, że się niezbyt lubimy jest wiadome od dawien dawna przez wasze lansowanie
ANTYTÓRUF! TYLKO MKS NYSA ZGORZELEC !
Renegat pisze:
A u nas czegoś takiego nie bo czym się tu lansować że chodzi się na mecze drużyny która jest w lidze okręgowej ....? Na mecze chodzą Ci którzy się tym interesują, Ci którzy wiedzą o co chodzi kto gra z kim itd
Na Nysę chodzą TYLKO prawdziwi kibice którzy zawsze i wszędzie mogą poświęcić się dla klubu, a w Tórofie takich sytuacji nigdy nie widziałem żeby ktoś przelewał dla klubu krew, wydawał pieniądze na oprawy choć de facto tych pieniędzy nie ma.... jeżeli tak jest/było a tego nie zauważyłem to oczywiście zwracam honor ( u nas Ultras i Hools dopiero się odradza ale i tak mamy już wspaniałą kartę) w waszym klubie de facto wszystko daje klub, lansujecie się, że to coś jest takie silne a Nysunia niby w okręgówce, jednym słowem czysta konsumpcja. Jeżeli jest się kibicem to należy być wiernym po porażce i po zwycięstwie a nie tak jak u was, że połowa kibiców po porażkach odwraca się od klubu, wyzywa byłych sportowców,odwraca się będąc wielce obrażonym, że odchodzi trener. U nas też zarząd jest do d**y ale się nie załamujemy, mimo iż dostaliśmy z Cosmosem Radzimów to nie poszliśmy z płaczem do domu i nie przyszliśmy z tego powodu na następny mecz bo nadal wierzymy, że Nysa kiedyś wygra.
Pozdro dla swoich !