bartekz- chyba jednak mnie z kimś mylisz - choć nazwisko pasuje.
nie sprawuję żadnej funkcji - (przynajmniej ja o tym nie wiem

) ani nie jestem powiązany w żaden sposób z władzą. nie wierzysz - spytaj władzy

. tymczasem nadal Zubrzycki = Zubek

, dzięki Bogu.
Cichy - masz na myśli Caritas na świecie czy tylko w Polsce? i jaki sens ma to porównanie? jeśli nawet piszesz prawdę - to czy z tego powodu WOŚP jest czymś złym? weź się chłopie zastanów.
koronny argument oświeconych z Torunia to fakt, że Owsiak "pewnie" na tym zarabia. zapewne lepiej by było dla Was, żeby chłop robił to za darmo ( tak jak w Caritasie heheheh), dokładał do biznesu, żył w nędzy i zapomnieniu - a i tak pewnie nie wybaczyli byście mu czerwonych spodni. strasznie biedni jesteście.
wczoraj rozmawialiśmy sobie z Żonką o naszych, Polaków wadach narodowych -swarliwości, pieniactwie i najbardziej wkurzającej mnie - zawiści. i wiesz co? tak mi wyszło, że Twoje poglądy są świetną ilustracją tego ostatniego przynajmniej stereotypu. dzieciaki z puszkami na ulicach przekonują mnie jednak, że nie wszystko jeszcze stracone.
wielka im chwała!
i tak abstrahując nieco ( sorry Yello_35) -
Cichy - powiedz mi jak godzisz oddanie naszej fladze z miłością do
ss galizien? to przecież masakra jakaś nie mająca nic wspólnego z patriotyzmem. albo albo. nie możesz być trochę koniem, a trochę wielbłądem.
[ Dodano: Nie Sty 10, 2010 12:07 pm ]Cichy - poczytaj też co innego niż pisowska rzepę i prawicową frondę. szukałeś tam może poparcia dla WOŚP?
[ Dodano: Nie Sty 10, 2010 12:53 pm ]http://www.dziennik.pl/wydarzenia/artic ... estry.html
czarne spodnie, czarna kurtka, czerwony kaptur.... może to nadużycie z mojej strony, ale coś mi to mówi.... prawda Cichy?