Dzisiaj jest 13 maja 2025, 8:51

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 227 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 16  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

Jako, że to mój pierwszy post na forum, to na początek dzień dobry wszystkim.
Tomczan, zdradź mi tajemnicę, czy forum, które podlinkowujesz to jakieś intelektualno-opiniotwórcze stowarzyszenie kibiców koszykówki o jedynie słusznych poglądach?
Ja mimo, że mam wiele do zarzucenia obecnym władzom PZKosz i PLK, to jednak jest to tylko moje subiektywne odczucie i nikt więcej nie musi się z nim zgadzać. Ty natomiast podejmujesz rękawicę rzuconą Ci przez nie wiadomo kogo (policz ilu ludzi się tam udziela i jaką ucztę intelektualną tam stworzyli) i wypowiadasz się w imieniu wszystkich.
Wydaje mi się, że przed podjęciem takiej decyzji powinieneś zapytać członków KK co o tym sądzą. Nie wnikam tu w Twoje kompetencje, co do podejmowania takich decyzji, lecz chodzi mi o elementarne poczucie przyzwoitości. Ja osobiście jestem przeciw i nie wiem, czy swoją aprobatą masz prawo decydować za mnie.
Ludzie, którzy tam się wpisują opluwają nasz KK, wyciągają nam jakieś rzekome układy w związku z EuroBasketem (na którym przypominam Ci, też byłeś).
Tu Cytat niejakiego CZESIU:
Cytuj:
... Nie bede wspominal o cyrku w rozprowadzaniu wejsciowek na eurobasket i stworzenie smiesznego kk, a pominiecie w calym tym przedsiewzieciu nas, prawdziwych kibicow...
.
Tu natomiast thomas89:
Cytuj:
Do tego dochodzą transmisje w TVP Sport (kto to w ogóle ma?!)

Następna "perełka" nygrys:
Cytuj:
...Na meczach doping prowadzony przez śmieszną osobę Jacy ( niestety jest z Bydgoszczy ), i chłopaków z Turowa dzięki czemu mieliśmy atmosferę jak na 1,2,3...

Milczeniem pominę inne wpisy.
Zapytam Cię Tomczan, czy na EuroBaskecie byłeś w "śmiesznym kk"?, a może jesteś "chłopakiem z Turowa"?
Człowieku, wylewają na nas wiadro pomyj, a Ty się z nimi bratasz??!!
WYWIESZAJĄC TEN TRANS, POTWIERDZASZ WSZYSTKIE TE POMYJE.
Amen.
Andrzej P.

Ostatnio zmieniony 09 sty 2010, 14:33 przez andrzej.p, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
rekrut
rekrut

ej ludziska! Michael Wright miał w czwartek urodziny! Może tak byśmy się zmobilizowali i przygotowali jakiś transparent z tej okazji, albo chociaż zaśpiewali mu sto lat? :lol: Myślę, że to byłoby bardzo miłe, w końcu jest naprawdę wartościowym zawodnikiem, a poza tym kto by się nie ucieszyl, gdyby widział, że kibice pamiętają o takich okazjach? :) Co wy na to???? Wykonanie "sto lat" proponuję zaraz po prezentacji!

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Sto lat i bukiet kwiatów co najmniej. Najlepszy i najrówniej grający zawodnik w Turowie i chyba w całej plk.

Tytuł:
rekrut
rekrut

Pomysł fajny;) jestem za

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

HAPPY BIRTHDAY MICHAEL

EFFATHA zrobisz taki transparent - nic więcej nie trzeba pisać. Hala chyba po angielsku nie zaśpiewa

Tytuł:
rekrut
rekrut

Tak, tak effatha, do roboty! ;) A hala może zaśpiewać po polsku, w końcu jesteśmy u siebie, a przekaz będzie dostatecznie jasny. :)

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

hakunamakata pisze:
HAPPY BIRTHDAY MICHAEL

EFFATHA zrobisz taki transparent - nic więcej nie trzeba pisać. Hala chyba po angielsku nie zaśpiewa

Widzisz Tomczan, wystarczy zmienić napis na transie ]:->
Brawo Mariusz.

Tytuł:
obserwator
obserwator

andrzej.p pisze:
hakunamakata pisze:
HAPPY BIRTHDAY MICHAEL

Widzisz Tomczan, wystarczy zmienić napis na transie ]:->
Brawo Mariusz.

ANDRZEJKU chciałam napisać że dziś napiszę ale patrzę na zegar i dziś to jutro a w sumie to dziś napiszę a teraz idę spać i do zobaczenia jutro a może wg Tomczana dziś.

Tytuł:
pismak
pismak

Lepiej, żeby tego transparentu z tej "ogólnopolskiej akcji" nie było. Komu chcesz się Tomczan przypodobać? Anwilowcom? Twierdzisz, że Rumunii to też kibice... i tu chyba pokazujesz, jak Ty mało wiesz o historii kibiców w Polsce.

Jak Ty chcesz się bratać z Anwilem, to rób to jako osoba prywatna - Tomasz U., a nie jako prezes całego KK, bo nikt Ci na to nie pozwolił. Zapytaj wszystkich członków KK, czy się zgadzają. Przeprowadź głosowanie i wtedy możesz występować w imieniu całego KK.

Jeśli już szukasz takich znajomości, to może odezwij się do kibiców Górnika Wałbrzych, (byłego) Spartakusa z Jeleniej Góry (przecież dobrze znasz tamte klimaty, bo bliżej Ci było ze Szklarskiej, skąd przecież pochodzisz, do Jeleniej Góry, niż do Zgorzelca. Kto wie czy nie rozwalasz nas od środka ku chwale (tfu) Spartakusa :smt044 ) i może kogoś jeszcze znajdziesz w Polsce z kim od zawsze się "kochamy"... jesteś żałosny...

Ostatnio zmieniony 09 sty 2010, 9:23 przez tur16, łącznie zmieniany 2 razy

Tytuł:
zinfoman
zinfoman

Przypomina mi to czasy rozbiorów I RP. wszystko szło w kierunku końca Polski a "szlachta" spierała się o ordynację i przywileje. Koniec wszyscy znają. Taka to nasza "polska" mentalność "pieniacza". Grozi nam likwidacja plk a sprzeczacie się jak dzieci o pierdoły i przeszłość. Wam nie zależy na koszu tylko na rozpamiętywaniu "kto z kim i kiedy". Wariactwo! Akcja nie jest tylko w "sprawie Rumunów" ale całej ligi. Więc popieram.

W tym całym zamieszaniu umknęła co niektórym akcja złożenia życzeń urodzinowych naszemu Michael'owi czyli no.1 . Nie powiem zresztą ze ten wątek poświęcony jest w celu poprawy i zmotywowania kibiców poza KK do kibicowania. Wiecie co myśli kibic poza KK jak tu wejdzie i czyta? Na wymioty go bierze. Odwrotny więc skutek. Jesteście nienormalni. Nie wierzę że ci co tu jątrzą KOCHAJĄ TURÓW ZGORZELEC. TYLKO SIEBIE SAMYCH

Tytuł:
pismak
pismak

Nie znam Cię osobiście Dr.Dre, ale śmiem twierdzić, że nie przeżyłeś tyle z tym klubem co ja.
Jeśli wg Ciebie jestem osobą, która kocha samą siebie, to racja kocham sam siebie... ale klub również.

Być może Ty łatwo zapominasz, ale ja nie... kibice Anwilu nie raz skandowali "Witka? Co? Ty ku*wo!", pluli na naszych kibiców, poszło nawet kiedyś "Turów? Co?...". Dla Ciebie być może jest to bez znaczenia, może tak bardzo Ci przeszkadza liga, że możesz się pogodzić z Anwilem, żeby coś z tym zrobić. Ja wiem jedno. Nic dobrego nam ta akcja nie przyniesie. Nie lubią nas w PLK ( o czym wspomniał Grengo chyba), a takie coś jeszcze bardziej może nam zaszkodzić.

Myślisz, że ten transparent odwoła Ludwiczuka ze stołka? Bo ja w to nie wierzę...
Może nam to tylko narobić zbędnego problemu. Nie wspomnę o karze dla klubu ze strony PLK.

Tytuł:
zinfoman
zinfoman

Więc wolisz patrzeć spokojnie na agonię PLK ok Ja osobiście chciał bym aby PLK nawet z aktualnym prezesem rosła w siłę i zawszę będę śpiewał "kto nie klaszcze ten z Włocławka" ale obawiam się ze w jedności siła. Ludwiczuk jak pewnie wiesz jest nieskuteczny i tyle na jego temat. Nic do niego nie mam, nawet podoba mi sie jego solarna opalenizna;). Jeśli ma to mu pomóc w podjęciu decyzji o rezygnacji jestem za. Nawet jeśli ryzykujemy. trochę odwagi...

Tytuł:
pismak
pismak

Dr. Dre pisze:
"kto nie klaszcze ten z Włocławka"

Tyle na ten temat.

Bo z tego co ja znam tą "piosenkę", to cała Polska śpiewa (a zaczęło się chyba nad morzem) - "kto nie skacze ten z Włocławka"...

Ja uważam, że transparent za dużo nie wskóra. Popatrz tylko, jakie kluby bawią się w tą "akcję".
Jeśli chcesz dalej oglądać mecze o stawkę, gdzie będą nas podgwizdywać, przez durny pomysł, to ok.

Uważam, że nie jest to akt odwagi, a szaleństwa, bo tylko narazić się można. Ale przecież nie będę strzelał do tych, co wywieszą cokolwiek...

Mam jednak zdanie, że nie powinno tego być u nas.

Lepiej skupić się na wspomaganiu drużyny, która tego potrzebuje. Gray został (już dawno trochę) ojcem, i to chyba przeszło bez rozgłosu. Wright miał urodziny i to teraz powinien być temat nr 1! a nie jakieś pomysły z Kujaw.

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Cytuj:
Jak Ty chcesz się bratać z Anwilem...

Michał, a kto tu mówi o brataniu? Jeżeli jescze nie zauważyłeś, to jest to akcja ogólnopolska, a nie kibiców z Włocławka. I nie są to pomysły wyłącznie z Kujaw, tylko kibiców z całej Polski.

P :smt028 zdr :smt028 .

Ostatnio zmieniony 09 sty 2010, 12:14 przez KeMoT^^, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
obserwator
obserwator

KeMoT^^ pisze:
Jeżeli jescze nie zauważyłeś, to jest to akcja ogólnopolska, a nie kibiców z Włocławka. I nie są to pomysły wyłącznie z Kujaw, tylko kibiców z całej Polski.

ja rowniez popieram

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 227 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 16  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.