Dzisiaj jest 14 maja 2025, 6:56

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 64 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

...

Ostatnio zmieniony 20 lis 2012, 14:14 przez turek, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
rekrut
rekrut

przekorny-dziwisz mnie chlopie gadasz choc o temacie nie masz bladego pojecia podaruj sobie ocene osob ktore tu pisza jesli sie tam niebawiles a jesli chodzi o gest Pana Roberta no to szacun :smt023 choc nie dzieki nieskorzystam ale dobre posuniecie i dla mnie osobiscie jesli te komentarze spowoduja ze nastepnym razem ktos bedzie mial lepiej to bylo warto bo Pan Robert poczul najwyrazniej klapsa i ja dziekuje juz w tym temacie skonczylem :smt030

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

Marcopolo pisze:
przekorny-dziwisz mnie chlopie gadasz choc o temacie nie masz bladego pojecia

Przekorny moim zdaniem zaczynasz się pomału kwalifikować jako forumowy trol. Zaśmiecasz temat temat swoimi żenującymi postami z zerowa ilością treści za to dużą ilością tekstu. Dotychczas na to nie reagowałem, ale ileż można. Weź się może za... modelarstwo? Ew. dam Ci patent mojej babci: strzelanie z foli z bąbelkami - to naprawdę uspokaja.

Co do odzewu Roberta:
Ode mnie tez wielki szacun. Zachowanie godne naśladowania. Nie wyparł się jak niektórzy i nie dyskutował wiec nawet jeśli była to prowokacja jak sadził Przekorny to usta prowokatorów zostały inteligentnie zamknięte.

Ostatnio zmieniony 14 sty 2010, 9:32 przez Gero, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
rekrut
rekrut

.....

Ostatnio zmieniony 14 sty 2010, 10:51 przez jacomax, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

jacomax pisze:
wydaje mi się ze na forum publicznym to trochę obelga w moja stronę

Proszę skargę wysłać do Przemo

jacomax pisze:
wiec jak mam występować w tej reklamie nalezą mi się profity i zgoda z mojej strony.

Dużo nie zarobisz - wpis widzisz tylko Ty

jacomax pisze:
wykasuj ten wpis!

... odmowa...

Tytuł:
rekrut
rekrut

witam! pozwolę przytoczyć tu do wypowiedź Belushi
BELUSHI pisze:
Wszystkie inne kameralne imprezy jak najbardziej tak, ale nie sylwka
oraz Bezstronnego
Bezstronny pisze:
Czy przestańmy jechać po Robercie, zobaczymy jak będzie za rok
myślę, że w nastepnym roku będzie lepiej, najważniejsze że pan Robert przyznał się oficjalnie do błędu ( jeszcze raz podkreśle, że moim celem nie było jechanie po Nim lecz swobodna wypowiedź) dla mnie temat jest zamknięty!
jeszcze raz pozdrawiam i spokojności życzę!!!!

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Gero

Cytuj:
Zaśmiecasz temat temat swoimi żenującymi postami z zerowa ilością treści za to dużą ilością tekstu. Dotychczas na to nie reagowałem, ale ileż można. Weź się może za... modelarstwo? Ew. dam Ci patent mojej babci: strzelanie z foli z bąbelkami - to naprawdę uspokaja.

A Ty niby co robisz?? Wchodzisz na temat, który również nie dotyczy Ciebie, zaśmiecasz forum opisem swoich ulubionych zabaw,... i pouczasz mnie, żebym nie robił dokładnie tego samego. :lol:

W dodatku za chwilę wklikujesz pełen merytorycznych wypowiedzi tekst:

Cytuj:
acomax napisał/a:
wydaje mi się ze na forum publicznym to trochę obelga w moja stronę

Cytuj:
Proszę skargę wysłać do Przemo

jacomax napisał/a:
wiec jak mam występować w tej reklamie nalezą mi się profity i zgoda z mojej strony.

Cytuj:
Dużo nie zarobisz - wpis widzisz tylko Ty

jacomax napisał/a:
wykasuj ten wpis!

.
Cytuj:
.. odmowa...

Podrap się może po główce i zastanów,... ;-)

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

przekorny pisze:
A Ty niby co robisz?? Wchodzisz na temat, który również nie dotyczy Ciebie, zaśmiecasz forum opisem swoich ulubionych zabaw,... i pouczasz mnie, żebym nie robił dokładnie tego samego.

Nie no jesteś bardziej śmieszny niż myślałem. Czy Ty czytasz to co piszesz...? Chłopie w każdym wątku forumowicze są zmuszeni czytać stek bzdur jaki serwujesz i Twoje osobiste wycieczki w stosunku do nich, a liczba osób które śmieją się z Twojej żenującej postawy tutaj wzrasta. Poza tym zaśmieciłeś kilkoma postami ten watek, a mi wytykasz jeden post napisany w 'odpowiedzi na zarzuty' Fajnie mieć błazna na forum takiego jak Ty, ale wszystko ma swoje granice

Jak widzisz moje posty były tak merytoryczne, ze jakomax zrozumiał o co chodziło edytując swój wpis, wiec jednak Ty najpierw
przekorny pisze:
Podrap się może po główce i zastanów,... ;-)

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Gero, i znowu spamujesz niemiłosiernie,.. :smt044
Ja również napisałem jeden jedyny post w tym wątku,.. a reszta to były jedynie odpowiedzi.

Obserwuję Ciebie od jakiegoś czasu i śmiech mnie ogarnia, kiedy szczęśliwy jak dziecko odpowiadasz na posty dotyczące Twojego podpisu...

Zastanawia mnie wówczas ile Ty masz lat, żeby takimi bzdetami umilać sobie życie?? I czy Ciebie taka zabawa w jakiś pokrętny sposób nie podnieca?? Myślę, że kiedy osiągniesz pewną dojrzałość - zabawa takimi bzdurami jak:

Cytuj:
przekorny tutaj wrzucilem Twoje nagie zdjecia :-)

.. wyda Ci się godna nastolatka o zbyt wybujałym temperamencie.

Niniejszym zaliczam Cię do grupy trolli, których niemiłosiernie bawi wprawiając nowych forumowiczów w zakłopotanie i zdziwienie.
Jeśli znowu zechce Ci się zwrócić komuś na cokolwiek uwagę, zastanów się, czy przypadkiem sam nie robisz tego, co usiłujesz następnie piętnować u innych...

Ostatnio zmieniony 14 sty 2010, 16:41 przez przekorny, łącznie zmieniany 2 razy

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

przekorny pisze:
Ja również napisałem jeden jedyny post w tym wątku,.. a reszta to były jedynie odpowiedzi.

Ty jednak nie czytasz swoich postów - jestem tego pewien

przekorny pisze:
Zastanawia mnie wówczas ile Ty masz lat, żeby takimi bzdetami umilać sobie życie??

Proponuje wizytę u okulisty:

Ponadto wypowiadam się na tematy, z którymi mam coś wspólnego i nie prowokuje osobistych wycieczek co Ty czynisz nagminnie i w zasadzie forumowy TROLU każdy temat starasz się zaśmiecić swoimi wypocinami o niczym. Jeśli o podpis chodzi, to wypowiadam się jedynie jeśli, ktoś o niego zapyta... czasami jedynie śmieszą mnie ludzkie reakcje.

przekorny pisze:
Obserwuję Ciebie od jakiegoś czasu i śmiech mnie ogarnia, kiedy szczęśliwy jak dziecko odpowiadasz na posty dotyczące Twojego podpisu...

Mnie tez śmiech ogarnia, gdyż niektóre Twoje wypociny zdarza mi się przeczytać. Jak na takiego inteligenta to długo zajęła Ci tak obserwacja gdyż podpis mam od ponad roku i obawiam się, ze gdyby nie moja dzisiejsza reakcja dalej byś go 'rozgryzał'. W sumie dobrze, ze go mam w tej formie bo o czym byś teraz pisał?

Ostatnio zmieniony 14 sty 2010, 16:55 przez Gero, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
rekrut
rekrut

"Pokorny" przyznam ci w 100% racje w tej sprawie: wiem ze to nie ten temat chociaż on już został oficjalnie przez p.Roberta zamknięty i przyczyniam się do jego prośby i wypowiedzi na temat sylwestra. jest ok, ale jak większość zauważyła moja wypowiedź została edytowana a właśnie dlatego że dałem się nabrać na w/cytowany tekst. Rzadko używam forum a jak go używam to w słusznej sprawie i w pierwszej chwili jak zobaczyłem taki wpis: jacomax tutaj wrzuciłem Twoje nagie zdjęcia :-) - to mi sie ciśnienie podniosło! wiec napisałem nawet na priv żeby to zniknęło, nie miałem pojęcia ze tylko ja to widzę - niestety, ja moglem usunąć wypowiedz na którą dostałem szybką ripostę ale w druga stronę tez można by było to zlikwidować - tak jak wspomniałeś nie zaśmiecać forum i wątku.
Ale widzę że p.Gero usilnie stara się reklamować radio Tri.. w końcu ma z tego profity jako założyciel... no nic, każdy sie reklamuje jak może, dla mnie jest to żenujące...
Osobiście temat uważam za zamkniety i odłączam się od w/w tematu.
Do pana Roberta: czekamy na jakieś fajne koncerty, i obiecane 50% zniżki :smt026
co do obiadku, to z chęcia oddam go osobom uboższym i głodującym sprawiając im więcej radości, bo nie oto mi chodziło żeby wyzyskiwać. jeszcze raz wielkie dzięki i pozdr...

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Ten temat mówił o Kuźni , po moich kajających wpisach część mi wybaczyła :smt058 moderatorze , adminie czy można temat zamknąć do stycznia 2011 - tak aby chłopaki se zębów nie powybijali . Oczywiście mam nadzieję że w styczniu temat nie odżyje :lol:

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

A ja proponuję utworzyć wątek w którym będzie można wylewać swoje żale do Gera odnośnie jego podpisu i wyciąć rozmowę z tego.

jacomax napisał:
Cytuj:
"Pokorny" przyznam ci w 100% racje w tej sprawie

Czy to jakiś nowy użytkownik??? :smt044

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Gero

Cytuj:
Proponuje wizytę u okulisty:

Widuję tutaj użytkownika, który pod swoim nickiem, w rubryce "wiek" ma napisane 99.
Jeśli tak głęboko wierzysz w to, że ten ktoś ma rzeczywiście 99 lat, to po prostu jest to dodatkowy dowód na to, że coś na etapie Twojego dojrzewania,... zaszwankowało.. :smt082

Cytuj:
Ponadto wypowiadam się na tematy, z którymi mam coś wspólnego i nie prowokuje osobistych wycieczek

Właśnie włączyłeś się w temat który w żaden sposób Ciebie nie dotyczy,.. prowokując tym samym osobiste wycieczki.
Albo TROLLU udajesz, że wyłączyłeś myślenie, albo jest ono włączone na najwyższe obroty, z tym, że efekt tego jest nader,.. mizerny.. :smt082 :smt044

Cytuj:
Jak na takiego inteligenta to długo zajęła Ci tak obserwacja gdyż podpis mam od ponad roku i obawiam się, ze gdyby nie moja dzisiejsza reakcja dalej byś go 'rozgryzał'.

A nie wpadło Ci do tej swojej rubasznej główeczki, że niemal od początku obserwuję reakcje innych użytkowników na Twój podpis, z ubolewaniem patrząc, z jak niemal patologiczną radością odpowiadasz innym dlaczego jest tak, jak jest???
To, że teraz dopiero się odezwałem na ten temat, oznacza tylko, że postrzegałem Ciebie jako niegroźnego w gruncie rzeczy chłopca,... który wykazuje niezdrowe zainteresowanie reakcjami poszczególnych forumowiczów na to co widzą w Twoim podpisie. Nawet słowem bym nie skomentował tak idiotycznych żartów, gdyby nie fakt, że sprowokowałeś mnie do tego typu wymiany zdań,.. TROLLU.

Szanowni forumowicze, jeszcze chwilkę podkarmię Trolla i zakończę tę zabawę... :smt026

Tytuł:
rekrut
rekrut

do Jacomax brawo brawo za te słowa i krytykę skierowaną do ojca dyrektora Radia TRI -Gera, może przez chwile się opamięta!!
pozdrawiam

[ Dodano: Czw Sty 14, 2010 5:36 pm ]
przekorny daj spokój szkoda nerwów, ojciec dyrektor Gero tylko cię nakręca

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 64 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.