Dzisiaj jest 22 maja 2025, 23:19

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2768 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124 ... 185  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

http://www.youtube.com/watch?v=m1lXxmf0HeU

Juz nigdy nie bedzie tak samo. Po temacie ;(

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

"Łubu dubu, łubu dubu, niech nam żyje prezes klubu". Jak ktos tak niekompetentny moze piastowac tak wazne stanowsko przez tak dlugi okres czasu... serio jestem ciekaw, ja tez tak chce :) A tak powaznie, to nie wyobrazam sobie, zeby ten czlowiek pracowal w klubie od nowego sezonu. Tu naprawde trzeba zrobic jakies pospolite ruszenie zaadresowane do PGE zeby cos z tym zrobili. Dlaczego w Belchatowie pilkarskim i siatkarskim moga byc ludzie, ktorzy znaja sie na swojej robocie i potrafia zrobic wynik, a u nas nie? Serio, przeciez poprzednie lata pokazaly ze jednak sie da. Ktos kiedys pisal ze jeszcze zaplaczemy za Wasniewskim... PW przy JM to jednak byl gosc.

Tytuł:
zinfoman
zinfoman

Tylko może być tak, że Robert czuł że jest do bani i nie chce Mu sie grać a dodatkowo jątrzył coś w ekipie. Wywiad może jest głosem rozpaczy, tylko ze tej własnej. Złej tancerce gumka u majtek przeszkadza, a brak starej ekipy tylko zwykłą wymówką. Myślę, że wielkie H znowu wiemy.

Jedynie fakt słabej gry jest nadal faktem, trenerzy się zmieniają, zawodnicy też, więc kto tu jest winny...

Tytuł:
rekrut
rekrut

Z głównej

Cytuj:
Jeżeli klub ponownie rozpoczął zwolnienia, to rodzi się pytanie czy kolejnym „szczęśliwcem” będzie Adam Wójcik, który obecnie praktycznie nie wychodzi na parkiet. Nieoficjalnie mówi się, że kontrakt zawodnika jest tak skonstruowany, że jego rozwiązanie poskutkuje tylko wcześniejszą wypłatą wszystkich wynagrodzeń przewidzianych w paragrafach.

http://www.zgorzelec.info/index.php?k_d ... g&t=news2b

Tytuł:
gaduła
gaduła

Mogli by Urlepa zwolnić i Filipowskiego zatrudnić bo jest wolny podobno

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

sorry ale mi ciśnie się na usta tylko jedno... cała hala na następnym meczu w stronę stołko-władnych gromkie i jednoznaczne - WYPI****LAĆ

przepraszam, ale no nie mogę... tak wiem połowa tych osób, o których mówimy siedzi właśnie i to czyta, więc piszę prosto do nich.

Panie Janie - Panu już serdecznie podziękujemy - votum nieufności dla Pańskiej działalności w Klubie. Sam dobrze pamiętam, że będąc jeszcze pracownikiem Klubu, a Pan będąc Prezesem Centrum Sportowego w Zgorzelcu znał się na koszykówce tak samo jak ja znam się na pilotowaniu helikoptera - lata, no lata, ma śmigła, no ma - to co tu dużo wiedzieć. Tak samo Pan wtedy miał pojęcie o koszykówce - wpadło, no wpadło, biega ich pięciu, no biega. I widać dobitnie, że wiele więcej się Pan nie nauczył.

Panie Waldemarze - wracaj Pan do Wrocławia, bo co niektórzy kibice jak się wku**** to tym nowym autobahnem Pana tam na piechotę pogonią...

Panie Marku O. - siedzi sobie Pan tam na dole w tej swojej kanciapie, jak mysz pod miotłą i boi się odezwać, żeby nie stracić ciepłej posadki, to ja powiem Panu jedno... jest Pan tchórz bo komu, jak komu ale Panu najbardziej powinno zależeć na dobrym imieniu tego Klubu i może czas się w końcu postawić, bo tych dwóch w/w w końcu to rozpier**** i nie będzie co zbierać.

Panie Romanie M. - Pan jako Prezes stowarzyszenia jakim jest KS Turów Zgorzelec, będącym 100% udziałowcem KKS Turów Zgorzelec SA, a przede wszystkim zajmującym miejsce po Ś.P. Prezesie Zbigniewie Kamińskim, czy potrafi Pan na to wszystko tak spokojnie patrzeć???

Hańba i wstyd Panowie... brak Wam czegoś u dołu co świadczy o byciu mężczyzną!

PS.
W pełni ponoszę cywilną odpowiedzialność za powyższy post. Zainteresowanych zapraszam do konwersacji telefonicznej 00447907571578, chyba że nikt nie ma odwagi.

Tytuł:
rekrut
rekrut

Robert Witka spędził w naszym Klubie 3,5 sezonu , zdobył 3 srebrne medale , był kapitanem drużyny. Ten sezon ma słabszy-zdarza się.Za wkład pracy należy Mu się z naszej kibicowskie strony wielki szacunek.Szkoda ,że w Zgorzelcu za prawdę dostaje się kopa. Panie Kapitanie wielkie dzięki za to co zrobiłeś dla nas i zgorzeleckiej koszykówki.

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

SKANDAL!

Powody zwolnienia Witki to jakas farsa. Za wszystkie moznaby rownie dobrze pozwalniac prawie wszystkich.

Z tego wnioskuje, ze prawdziwym powodem byla wypowiedz w artykule o zarzadzie Turowa. Bardzo zreszta sluszna.

"Wspaniala taktyka" kontraktowania Polakow oraz reszty zawodnikow bez trenera okazala sie tragiczna. Kto tak wogole robi? Zeby najpierw kontraktowac zawodnikow, a trenera na samym koncu? Przeciez to jest glupota w najczystszej postaci. Rozwiazanie kontraktu z Deanem to byc takze blad. Tym wiekszy, ze na jego miejsce nie zostal sprowadzony NIKT chocby w 10% tak samo wartosciowy.

Te wszystkie "ruchy" transferowe to jedna wielka klapa. Trzeba to otwarcie skrytykowac, tak jak zrobil to Witka.

Dziekuje Robert za gre dla Turowa przez te wszystkie lata. Na zawsze zostaniesz w sercach zgorzeleckich kibicow.

Oby do jesieni.

Tytuł:
rekrut
rekrut

nie ma bata trzeba jakis protest zrobic na nastepnym meczu moze jakis transparent??

Tytuł:
obserwator
obserwator

a mnie to nie dziwi zastanawiałem się tylko kto wyleci czy Witka czy Wójcik . U Wójcika przeszkadzał kontakt więc wykorzystali szczerość Roberta , a wszystko po to żeby zwolnić miejsce dla Rindina . Już w tym sezonie z tą władzą mnie nic nie zdziwi .

Tytuł:
zinfoman
zinfoman

Kibic2010 pisze:
nie ma bata trzeba jakis protest zrobic na nastepnym meczu moze jakis transparent??

Będzie transmisja i można zaśpiewać :

Saso Filipovski ....., :smt026 Saso Filipovski ....., :smt026 Saso Filipovski....., :smt026 Saso Filipovski..... :smt026

Tytuł:
pismak
pismak

tommason pisze:
Oby do jesieni.

masz na mysli nowy sezon?

Ostatnio zmieniony 05 mar 2010, 20:11 przez krzywuss, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Transparent ? co da glupi transparent tu trzeba podnieść dupska i w końcu jak to KK krzyczy co mecz "Turów Zgorzelec" tak wymyślić nową przyśpiewkę i wykrzyczeć prosto tam gdzie jego bogate dupsko siedzi Michalski Cooooo DYMISJA!!!

Tytuł:
gaduła
gaduła

szamo pisze:
sorry ale mi ciśnie się na usta tylko jedno... cała hala na następnym meczu w stronę stołko-władnych gromkie i jednoznaczne - WYPI****LAĆ

Reszta hali może krzyknie ale kk nie krzyknie za dobrze żyją z "prezesem"

[ Dodano: Pon Mar 01, 2010 5:39 pm ]
Dr. Dre pisze:
Będzie transmisja i można zaśpiewać :

Saso Filipovski ....., :smt026 Saso Filipovski ....., :smt026 Saso Filipovski....., :smt026 Saso Filipovski.....

Jeszcze lepiej by było zrobić transparent (lepiej widoczny) ale jak nawet by Saso wrócił to wiele to nie da dopóki nie zmienią "prezesa"

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

4mA pisze:

szamo napisał/a:

Reszta hali może krzyknie ale kk nie krzyknie za dobrze żyją z "prezesem"

Co jak co ale W..LAĆ to zawsze na naszej hali dobrze wychodziło!
Mam wrażenie że tym razem może wyjść jak nigdy dotąd.
Michalski ze swoim wrocławskim zaciagiem zrobił juz tyle złego że powinien to dobitnie odczuć!

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2768 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124 ... 185  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.