Dzisiaj jest 16 maja 2025, 7:10

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2768 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149 ... 185  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Avaddon18 pisze:
dodajmy kibiców sukcesu

o ile dobrze pamiętam to Tomczan sie przyznał w któryms wątku że takim właśnie jest, i nawet sie tym szczycił :lol: tylko że chyba źle zrozumiał ten epitet bo pisał coś tam że ktoś mu tych sukcesów zazdrości :lol:

Tytuł:
pismak
pismak

Cytuj:
owszem ale nie znasz mnie wiec nie mozesz powiedziec że jestem fałszywy,

Kilka słów wyjaśnienia , słowo o które nam chodzi po prostu weszło mi w obieg. Nikogo nie uznaje za fałszywego.

Cytuj:
bo od tego jesteście!! co z tego że ja nie przyjde na mecz?? nic!! ale jeśli trybuna KK bedzie pusta to już jakoś inaczej to wygląda prawda? za młody jeszcze jesteś by zrozumieć pewne prawa rynku i polityki więc polemika z Tobą w tym temacie nie ma większego sensu aczkolwiek jest to forum na którym każdy wyraża swoją opinie i masz do tego pełne prawo. poprostu nie zgadzamy sie w pewnych kwestiach

Dokładnie możemy się nie zgadzać. Jednak dla mnie KK to nie ktoś kto ma odwalać robotę dopingu za kogoś a ludzie którzy kibicują z pasji. Tak samo jak zakładali go z pasji.

Cytuj:
Podsumowując Twoją całą wypowiedź Avaddonie powiem tylko, że odnoszę wrażenie, iż w swoim pokoiku na ścianie masz chyba powieszony obrazek z Tomczanem w ramach podziękowania za przyjęcie do KK i choćby nawet 1000 argumentów przemawiało przeciwko niemu, to Ty i tak będziesz ślepo wierzył w jego nieskazitelność.

Po 1 w pokoju mam tylko dwie ramki ze zdjęciem mojej dziewczyny oraz ze zdjęciem dzieciaczka mojej kuzynki.
Za przyjęcie w szeregi KK jestem wdzięczny. To jest niepodważalny fakt.
Co do Tomka przedstaw mi argument , ale taki żelazny bo do tej pory to bardziej on przekonuje mnie niż ty.
Teraz się zacznie że przydupas itd. Ale powiem szczerze ze twoje słowa czasem także mają dla mnie głęboki sens. A Ciebie szanuję tak samo jak i jego. Mimo że potrafię obrazić.

Cytuj:
Z perspektywy czasu powiem Ci tylko jedno, że dzisiaj cieszę się, że nie jestem w KK, bo nie muszę się utożsamiać ani wstydzić za człowieka takiego jak Tomczan. Nie muszę utożsamiać się z takimi ludźmi jakich ma w zarządzie. Nie muszę utożsamiać się z członkami KK, którzy są w Tomczana ślepo zapatrzeni (oczywiście nie wszyscy).

Źle , bardzo źle bo kibic musi utożsamiać się z drużyną , nie z ludźmi bo z nimi może tylko się zadawać.
Przemawia przez ciebie nienawiść ]:-> ]:->

Cytuj:
tylko że chyba źle zrozumiał ten epitet

Albo ty źle zrozumiałeś jego słowa.
Albo ja całkowicie sfiksowałem od tego wszystkiego i całkiem inaczej rozumiem was wszystkich.

Tytuł:
obserwator
obserwator

Co do słów wypowiedzianych przez Witkę:
- gdyby nie było można swobodnie krytykować pracodawcy, to nie było by dzisiaj czegoś takiego jak związki zawodowe w wielu firmach, a ponadto żylibyśmy dalej w PRLu (dobrze, ze Michalski nie napuścił na Witkę ZOMO).
Co do protestu podczas meczu:
- włączyłem TV w chwili jak zakończono prezentację zawodników. Na początku pierwszej kwarty mignął mi na chwilę banner "z tym zarządem nic nie ugramy" lub coś w tym stylu. zwijany równie szybko jak rozwijany. Jeśli to był cały protest to gratuluję. Po co było wogóle robić zadymę.

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

na gorąco : na pochwałe zasłużyli oni :

Wright - 16 minut, 15 PKT :lol:
Wójcik !!!!!- 22 minuty, 4 zb, 12 PKT (po meczu powiedzial w wywiadzie na pytanie: Forma wraca?- Żeby była forma potrzeba wiecej minut. :))
Gray-23 minuty, 5 ASYST , 16 PKT ostoja drużyny razem z Michaelem !!!
Chylinski- 24 minuty , 13PKT !!!
Chris Johnson - 16 mint, 7 zb, 5 bloków !! 12 PKT !!!
Wallace - oczywiscie mało pkt ale on od innych rzeczy jest :))

co do nowych :
Rindin - mam wiadomosc ze sztab trenerski wysłał go i trenuje razem z zawodnikami OSY Zgorzelec, bieganie i ogolnie wytrzymałosciowe bo chłopina ma zaległości.

Glavas - po meczu gdy prowadzilismy umial wyprowadzic piłke ale bez presji. średnio

Mecz oczywiscie jakby był z mocniejszym rywalem to byłby do Tyłu ale nie chce zapeszac ale moze chemia powstaje ??

Urlep zaczal wprowadzac do gry Wojcika. :smt026 :smt026 :smt026

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

a ja bym radzil wstrzymac sie z hurraoptymizmem, bo wygrana z Kotwica to byl ich cholerny obowiazek, i z calym szacunkiem dla Kolobrzegu, ale gdyby nie spuscili im lania, to wstyd by byl chyba jeszcze wiekszy niz po P2011. Jeden mecz nie moze przeslaniac tzw. "big picture". O ewentualnej poprawie bedziemy mogli porozmawiac za tydzien po Anwilu, a i to nie do konca, bo prawdziwym testem bedzie wyjazd do Slupska.

Rindin jednak zadebiutowal, co mnie lekko zdziwilo. Facet jest strasznie wolny, i szczerze mowiac potencjalu pozwalajacego na gre w Turowie w nim za bardzo nie widze. Ale coz, pozyjemy, zobaczymy.

Tytuł:
obserwator
obserwator

Mecz ładny...

wiedziałem że, tak będzie ;)
podczas meczu , za to że w jednym miejscu pokazali prześcieradło .. wyrzucili jednego z kibiców, który był agresywny, i jakby pijany . Nie wiem dlaczego to zrobili..
Tylko tyle powiem :smt044

Tytuł:
rekrut
rekrut

Protest pełną gębą, gratulacje. Nie spodziewałem się, że hala tak będzie świeciła pustkami. Dodajmy do tego jeszcze ciszę wśród kibiców przez kwartę, ba, przez cały mecz...

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Jak dla mnie to uliczna koszykówka . Brak gry zespołowej, tylko gra indywidualna. Na Kotwice taka gra starczy bo Kotwa jest słaba jak podeszwa ]:-> .

Oglądając Wójcika mam wrażenie że on po prostu za mało gra. Urlep wpuszcza go na minute i jak widzi przewracającego się Adama od razu posyła go na ławkę. Wójcik musi się najpierw wkomponować w grę 1/2 minuty i gra ładnie, na słabsze zespoły spokojnie może odciążyć Wrighta.

Dobrze że Rindin się powoli ogrywa. Widać u niego duże braki. Żeby wyszkolić takiego klocka trzeba się na prawdę napocić. Trochę więcej szacunku dla Alexa.... Reakcja kibiców po jego wejściu tragiczna. :-? cytuje kibica stojącego na meczu obok mnie "CO TO KUR... JEST!?"
...........

Z Kotwicą trzeba było wygrać. Turów musi celować w 6 miejsce bo inaczej o medalu możemy zapomnieć..

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Asseco poleglo we własnej hali Polpharmie 73-82

37 pkt Okafora ( 6/12 za 2 / 5/9 za 3 / 10/13 za 1 )

Asseco chyba pozwala sobie na takie cos... bo i tak 1 miejscie jest ich a czeka ich spotkanie z Olympiacosu Pireus.

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

no nie wiem... Logan 40:00, Q raptem 2 minuty krocej... ale to chyba najlepiej pokazuje, ze Polpharmy w zadnym wypadku nie mozna lekcewazyc w temacie rozdawania medali. Coraz bardziej sklaniam sie ku opcji bezmedalowej dla Zgorzelca po tym sezonie :/

Tytuł:
gaduła
gaduła

Ja mam jedno pytanie
KK nie chciał protestu,bo trzeba wspierać drużynę to się pytam dlaczego jak Kotwica rzuciła punkty i było chyba 52-50 dla nas część osób biła brawa dla Kotwicy?

Tytuł:
rekrut
rekrut

Bo prezes obciął jaja członkom KK i brak zdecydowanej decyzji

Ostatnio zmieniony 06 mar 2010, 21:08 przez XYZ, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
gaduła
gaduła

Bardzo dobry artykuł przeczytajcie sobie http://turow.cba.pl/news.php?readmore=34

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

4mA pisze:
KK nie chciał protestu,bo trzeba wspierać drużynę to się pytam dlaczego jak Kotwica rzuciła punkty i było chyba 52-50 dla nas część osób biła brawa dla Kotwicy?

Bo to są kibice koszykówki i oklaskują dobre akcje - niezależnie od tego, kto je przeprowadza.

XYZ pisze:
Protest pełną gębą, gratulacje.

Zebranie dla KK przyniosło zamierzony efekt. Protestu miało nie być i nie było, nawet Pawul sprytnie manipulował muzyką aby nikomu nie przyszło do głowy krzyczenie czegokolwiek.

Tytuł:
rekrut
rekrut

Nie wstydźmy się przyznać, ze wygrana dzisiejszego meczu sprawiła nam wszystkim kibicom Turowa frajdę.
Fajne było wspierać chłopaków pomimo tych wszystkich zawirowań.
Myślię, że zawodnicy właśnie tego od nas oczekiwali. Starali się i to było widać.

W nawiązaniu do wcześniejszych postów odpowiadam:
Hakeem: nie jestem adwokatem Tomczana tylko samej siebie. Moje posty na tym forum są wyłącznie mojego autorstwa i nikt za mną nie stoi.
Z natury jestem przyjaźnie nastawiona do ludzi, stąd alergia na chamstwo.
gregor-85 - każdy człowiek zasługuje na szacunek z samego powodu bycia człowiekiem.
To jest tylko forum, nawet jeśli mamy odmienne poglądy to możemy je wyrażać bez obrażania innych.
MrDax99 - (pozostaję przy dużej literze) - naprawdę martwię się o Twoją nerwicę i Twój komercyjny stosunek do życia.
Jestem osobą skromną i nie obraziłeś mnie tym, że napisałeś mój nic z małej litery (jak mogłeś to zauważyć to był mój świadomy wybór).
Odnosząc się do tego co mi insynuujesz, powiem tylko tyle: mam fajną pracę a kibicowanie naszym koszykarzom to czysta przyjemność i moja pasja. Wyżywam się w tym zupełnie ideowo i niech tak zostanie.

Tak samo jak wszyscy kibice jestem zadowolona z dzisiejszego meczu, drużyna sprawiła mi dużo radości, a ten Rindin - wystarczy że stoi pod koszem i podnosi ręce ......
Oby tak dalej!

Ostatnio zmieniony 06 mar 2010, 21:18 przez bozenka, łącznie zmieniany 1 raz

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2768 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149 ... 185  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.