Dzisiaj jest 15 maja 2025, 19:38

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2768 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 149, 150, 151, 152, 153, 154, 155 ... 185  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Dr. Dre pisze:
wtręt czy wkręt? pomyłka czy celowy fortel. Ta informacja jest potwiedzona?

Wtręt ---->jest takie słowo. Choć oczywiście możesz o tym nie wiedzieć...

Artykuł zniknął w podobny sposób jak Twój poprzedni wpis. Widziałem artykuł i podałem autora - zapytaj jego, jest na tyle uczciwy (przynajmniej ja go za takiego uważam), że odpowie zgodnie z prawdą.

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

zastanawiam się co by się stało gdyby takich transparentów na hali było 10, 20. Obawiam się że prezes spacyfikowałby halę i otoczyłby ją kordonem policji uzbrojonej po zęby. ]:->
Wychodzi na to że metodą na tłumienie "opozycji" nie jest dialog i kompromis a zamordyzm oraz fizyczne potraktowanie przeciwników, którzy ważą się mieć inne zdanie. Jak na prześcieradle byłby napis " Prezes the Best" do incydentu by nie doszło.

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

przekorny pisze:
Artykuł zniknął

Artykuł nie zniknął - jest nadal

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Jagna pisze:
Artykuł nie zniknął - jest nadal

Rzeczywiście - "ulokował się" w zakładce "Artykuły". Był jednak na stronie głównej,.. baaardzo krótko.

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

konkretnie to w zakładce "Sport" ;-)

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

Nagrałam mecz i oglądałam go dzisiaj i transparent "Cały Zarząd Do Wymiany, Z Wami Więcej Nie Ugramy” był pokazany ze 2 albo 3 razy więc jednak kamery na niego najechały :)

Ostatnio zmieniony 07 mar 2010, 22:48 przez kwiatek1991, łącznie zmieniany 2 razy

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

od paru dni na tym forum śledziliśmi teatrzyk ...teraz okazuje sie że główni "aktorzy" ucichli. Grengo walnie przyczynił sie do protestu , prezentując postawę bohaterską ;) fotkę próbował zrobić i nawet to mu nie wyszło
grengo pisze:
Nie rozumiem dlaczego, ale spróbuję jeszcze raz wrzucić, bo fotka jest mojego autorstwa.
Zresztą wsławił :smt082 się juz wieloma akcjami protestu przeciw zarządowi klubu jako prezes KK :smt082 . Tomczan poki nie wyjmiesz pampersa z gaci zero szacunku !! Na prezesów KK nie można liczyć ..u nich zawsze będzie nadrzędna polityka "brązowego języka" ...władza , władza, władza ; w ich zakompleksieniu im to potrzebne żeby sie dowartościować. Okazuje sie że o dobro klubu walczą nie członowie KK ( nie dotyczy wszystkich)Dla mnie chłopaki z balkonu to prawdziwi kibice . Zostali potraktowani jak za głebokiej komuny. Mały człowieczek z wąsikiem się osrał , jego ZOMO spisało sie "dzielnie". Widać że czyta to forum. Bał sie malutki ludzik. Nawet podczas przerwy cały oddzial zomowców stał przy wejściu i bacznie sie każdemu przyglądał jak nigdy.
MICHALSKI OUT !!!
Panowie z PGE nie macie lepszych ?

Cytuj:
Fani Turowa protestują
Fani zgorzeleckiego klubu przed meczem debatowali na temat akcji mającej pokazać dezaprobatę dla ruchów kadrowych podejmowanych przez prezesa Jana Michalskiego i zarząd klubu. Podczas meczu z Kotwicą można było dostrzec transparenty z napisami: "Cały zarząd do wymiany z wami nic już nie ugramy" oraz "Prezes KS Turów out".

http://wroclaw.gazeta.pl/wroclaw/1,3576 ... yzysu.html
Tego człowieka jeszcze na razie nikt nie blokuje. Dzieki Szczepan!

Ostatnio zmieniony 07 mar 2010, 23:00 przez matrix, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

cholera, sam juz nie wiem co trzeba zrobic zeby ten czlowiek w koncu podal sie do dymisji. Cala hala krzyczaca "SABOTAŻ, SABOTAŻ" czy po prostu wprost i bezposrednio "WYPIER*ALAJ"? Transparent przypadajacy na kazde 10m2 trybun? Jakas "ladna" przyspiewka? Jak zapatrzonym w siebie i pragnacym ponad wszystko zachowac ciepla posadke trzeba byc, zeby mimo tylu oznak niecheci do wlasnej osoby nadal trwac tam, gdzie sie trwa? Prezesie, jezeli to czytasz, wykaz choc raz w zyciu odrobine honoru i odejdz! Przeciez KAZDY widzi, ze Michalski dziala ze szkoda dla klubu! Ech... na domiar zlego wcale nie jest powiedziane, ze jego ewentualny nastepca bedzie lepszy, chociaz naprawde ciezko jest mi sobie wyobrazic aby mozna byc gorszym prezesem...

Nawet nie wiecie jak cholernie mi szkoda, ze za tydzien musze jechac do szkoly i nie bedzie mnie na meczu... az korci zeby olac ten zjazd i przylaczyc sie do protestu, ale coz, edukowac sie trzeba...

Swoja droga, moze by tak skrzyknac troche chlopa, poczekac po meczu az Michalski bedzie wychodzil z hali i wtedy pokrzyczec cos w jego strone, juz bardziej dosadnie? Ochrona bedzie poza swoja "jurysdykcja", nie bedzie juz malych dzieci na hali wiec i cenzura jakby mniej obowiazujaca... poza hala transparentow chyba tez zabierac nie beda :)

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

szpileczka pisze:
smrod ma to do siebie, ze nawet przykrycie go 20-punktowa wygrana ze slabiutka Kotwica niewiele da,

z tym się zgodzę. jakby tego meczu nie wygrali to nie wiem co by sie działo na hali, pokonanie Kotwicy było obowiązkowe, ale fakt że poza 24 pkt przewagi to tak naprawde bardzo słabo gramy. zero jakiejś zespołowości, widać juz lekką poprawę ale niebawem PO a zawodnicy grają jak podczas przygotowań gdzie zaczynaja sie zgrywać. czas pokaże co z tego wyjdzie

Tytuł:
obserwator
obserwator

Ja się tym razem przyłączam do akcji mogę nawet jakiś transparent z kumplem przygotować ale więcej szczegółów na PW . A i taki mały apel to KK zróbcie kilka transparentów i je rozwieście , kibicować będziecie mogli normalnie a napisy odpowiednio rozmieszczone będą dobrym poparciem dla akcji .

Tytuł:
zinfoman
zinfoman

Spokojnie ludziska – popadacie w paranoje! :shock:

Akcja była jedna i tyle! Jeśli nic nie zrobiliście na tamtym meczu to WASZ problem!

Szum po fakcie jest niepoważny! :-?

Żadnej akcji czy pikiety przeciwko komukolwiek do końca tego sezonu już nie powinno być!

Ona już była i się skończyła! :smt021

Nie zrobiono jej po to, aby teraz na hali ganiały służby porządkowe czy policja ale po to alby zademonstrować czy uwidocznić problem.

Zawodnicy oficjalnie wiedzieli na tym meczu, że coś będzie i to nie jest wymierzone przeciwko nim, ale włodarzom.

JEŚLI TERAZ MAMY CO KOLWIEK DEMONSTROWAĆ TO POPARCIE DLA ZAWODNIKÓW DLA KLUBU BO TO O KLUB W KOŃCU CHODZI A NIE O ZADYMĘ.

Jak będzie się grało zawodnikom, jeśli będą transparenty dla nich niezrozumiałe?

Przelejcie tą emocje czy chęć robienia jakiś akcji dla WZMOCNIENIA DOPINGU bo u nas jest go jak na lekarstwo.

Prześcieradła można pomalować w barwy Turowa CZARNO ZIELONE! i puścić nad głowami kibiców po całych sektorach!

Transparent z napisem np.: WE LOVE THIS GAME albo BASKETBALL jest zły?

Czy tak nie można? Co to już nudne? Się już nie chce?

Śpiewać na całe gardło, klaskać z całych sił!

CO! TO JUŻ JEST NUDNE? TO JUŻ TUROWA NIE KOCHACIE?

ROBIC COS PRZECIW KOMUS JEST PRZYJEMNE A KIBICOWANIE I WZMOCNIONY DOPING NIE?

W końcu, o co w tej całej zabawie w kibicowanie dla naszego Turowa chodzi ?

DOPING ludzie DOPING WIĘC PRZELEJCIE TĄ ENERGIĘ WŁAŚNIE NA TO!
:smt026 :smt026 :smt026 :smt026 :smt026 :smt026 :smt026

Tytuł:
rekrut
rekrut

Dr. Dre pisze:
Nie zrobiono jej po to, aby teraz na hali ganiały służby porządkowe czy policja ale po to alby zademonstrować czy uwidocznić problem.

O ile się nie mylę to nie kibice rządzą ochroną i to nie oni zawołali ochronę bo im się nudziło, tylko prezes Michalski, który nie potrafi przyjąć krytyki.
Dr. Dre pisze:
CO! TO JUŻ JEST NUDNE? TO JUŻ TUROWA NIE KOCHACIE?

Ja Kocham i nie pozwolę rozwalać mojego klubu, kilku patafianom!
Dr. Dre pisze:
W końcu, o co w tej całej zabawie w kibicowanie dla naszego Turowa chodzi ?

Chodzi o dobro NASZEGO klubu! Nie możemy bezczynnie siedzieć i patrzeć jak rozwala się NASZ ukochany klub!
Równie dobrze można połączyć doping z akcją protestacyjną wymierzoną przeciw zarządowi.

Tytuł:
obserwator
obserwator

Cytuj:
Chodzi o dobro NASZEGO klubu! Nie możemy bezczynnie siedzieć i patrzeć jak rozwala się NASZ ukochany klub!
Równie dobrze można połączyć doping z akcją protestacyjną wymierzoną przeciw zarządowi.

w 100 % się zgadzam , gardła ( o ile będzie już w pełni zdrowe ) na doping nigdy nie żałowałem i nie będę żałował ale teraz jak się wycofamy z dalszej akcji przeciw zarządowi to Michalski będzie mógł być dumny że pierw zamknął usta KK a teraz innym i że wszystko jest już ok . Pozdro .

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Mecz z Kotwicą pokazał , że jeżeli kibice chcą pokazać , wyrazić swoje niezadowolenie , powinni spotkać sie w jakimś określonym miejscu i dogadać wszystkie szczegóły. Forum nie jest do końca dobrym miejscem a do tego sam prezes Michalski je czyta !!! Zatem to co tu zostanie napisanie na bank w klubie ktoś będzie śledził. Do tego jakiś kret pod obcym nickiem też może sie wtrącać i manipulować !!! Zatem zbierzcie sie wszyscy w jednym konkretnym miejscu. Aha i najlepiej będzie o tym miejscu pisać sobie na priv !!!

Tytuł:
gaduła
gaduła

Mecz z Anwilem jest 13 marca i 13 marca Bochen ma urodziny,natomiast 14 marca Wallace ma urodziny może jak został gdzieś ten transparent z urodzin Wrighta to go wziąć i tylko pozmieniać litery

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2768 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 149, 150, 151, 152, 153, 154, 155 ... 185  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.