Dr. Dre pisze:
Czy ja wyglądam na japońskiego turystę
Ale ja też nie jestem japońskim turystą
Dr. Dre pisze:
Gdyby wszyscy zaczęli pokazywać swoja radosną twórczość no to z forum zgorzelec.info powstała by swoista "nasza-klasa"
Ale ja nie mówię, by wszyscy wrzucali swą twórczość

Ja wrzuciłem do tematu fotki, pstryki z koncertu, bardziej jako zasygnalizowanie faktu, ze coś takiego było a nie do oceny czy rozwodzenia się, jakie one są

Masz pełne prawo by Ci się nie podobały, jednak, jeśli krytykujesz a nie pokazujesz sam niczego lepszego ani nawet w takim poziomie, to uważam to za zwykłe czepialstwo z Twej strony, jak Ci nie pasują to Wrzuć lepsze.
Dr. Dre pisze:
Może założymy wątek "uczymy się fotografii
masz już na forum wątek fotografii i jakoś tam się nie Udzielasz zbytnio
Dr. Dre pisze:
Posiadanie aparatu i chęć prezentowania swojej "twórczości" nie zwalnia Cię z podtrzymywania „wypstrykanych" przez tych
turek napisał/a:
od lepszych ode mnie
standardów jakości
Forum nie jest miejscem na prezentowanie swojej radosnej twórczości, bo mam taką chęć - zwłaszcza ten wątek

Ot, po prostu jak mam, to wrzucam kilka amatorskich pstryków z tego co się działo w Kuźni, a Ty czego oczekujesz? Profesjonalnego fotoreportażu? Poza tym piszesz tylko że fotki są be i tyle

Może Doradź w takim razie, co na przyszłość mam zrobić by były lepsze

Rzucić ogólnikiem typu popracuj nad techniką, to każdy potrafi

Jeżeli nie czujesz się na siłach, by mi doradzić to nie pisz też ogólnikami w stylu popracuj nad techniką
i jeszcze jedno:
Dr. Dre pisze:
Posiadanie aparatu
Dr. Dre pisze:
nie zwalnia Cię z podtrzymywania „wypstrykanych" przez tych
turek napisał/a:
od lepszych ode mnie
standardów jakości.
absolutnie mnie nie obliguje, do podtrzymywania, żadnych standardów jakości, równie dobrze mogę posiadać aparat, by podtrzymywać nim ułamaną nogę pod szafą

Kupując aparat nie podpisywałem żadnych umów i zobowiązań, że będę robił fotki najlepsze na świecie