Dzisiaj jest 12 maja 2025, 14:25

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2768 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 178, 179, 180, 181, 182, 183, 184, 185  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
gaduła
gaduła

Loyd jest za słaby. Tylko Glavas lepszy? Widzieliśmy... Te podanie i wbijanie się pod kosz... Jeden i drugi siebie warci... "Gratulacje" dla tego co ich ściągnął...
Avaddon... Miłośc do klubu - rozumiem. Coś mi na ten temat akurat wiadomo. Jednak ja nie mam klapek na oczu - wybacz. Turów sięga dna... Przykre, ale prawdziwe. Trzeba podchodzić obiektywnie do tematu...

A nasza przyszłość Rindin grzeje ławce co by nie zamarzła reszta ekipy :D:D Śmiech na sali te zakupy w okienku... Ja zazwyczaj jak idę do sklepu, to tracę pieniądze... A w klubie jest tak, że ktoś wydaje, a KILKA osób się wzbogaca...

Ostatnio zmieniony 07 kwie 2010, 18:50 przez PrzecPolitWSpor, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
rekrut
rekrut

Cytuj:
Łuczak, Lizak itp. to tzw. współpracownicy, a ich zakres obowiązków zna chyba tylko obecny prezes. Ja nie znam. Ale na pewno Łuczak nie jest w zarządzie.

mniejsza juz z tym, czy jest w zarzadzie. tylko drugi z nichjest wspolpracownikiem. kto namawial i manipulowal Michalskim, jako pionkiem POzeby podpisac Urlepa? kto lobbowal ponoc nawet w PGE? kto blogoslawil transfery od znajomego? cala ekipa powinna wyjechac z klubu na taczkach i juz nigdzie wiecej nie dotykac koszykowki[/quote]

Tytuł:
obserwator
obserwator

Ktoś może podać skład zarządu, rady nadzorczej ?

Tytuł:
obserwator
obserwator

szpileczka pisze:
Cytuj:

cala ekipa powinna wyjechac z klubu na taczkach i juz nigdzie wiecej nie dotykac koszykowki

oj,oj z tym "cała drużyna" to trochę się wstrzymać, bo mamy Wrighta :)
i nie tylko .

Tytuł:
pismak
pismak

gornik pisze:
Ktoś może podać skład zarządu, rady nadzorczej ?

http://krs.ms.gov.pl/Podmiot.aspx?nrkrs=0000262480

rada nadzorcza:
- delijewski
- mazur
- kozlowski

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

Saso Filipovski wracaj do nas. Razem z Pawłem Turkiewiczem zrobicie wiele .Odbudujecie morale Turowa, wspaniałego TUROWA.
Co do zawodników, to : zatrzymać na przyszły sezon M. Wrighta, J. Greya i M. Chylińskiego
- proszę!!!!!!!
A teraz ? Czym prędzej zmiana prezesa !

Tytuł:
gaduła
gaduła
Awatar użytkownika

Moim skromnym zdaniem terazniejsze wydarzenia , zawirowania i wyniki sa nastepstwem ,,braku'' 7 pktow ... Piszac to mam na mysli mecz ktory pewno prawie kazdy z Was pamieta , jedno z najwazniejszych spotkan Turowa z 4 czerwca 2008 ... Od tego meczu - przegranej , wszystko sie zmienilo ... Czasami tak mysle jak by sie potoczyly losy Turowa gdyby nie ta porazka ...

Miejmy nadzieje ze PGE zostanie naszym sponsorem , a dymisja szanownego prezesika nastapi w przeciagu max 2-3 miesiecy .

Ostatnio zmieniony 07 kwie 2010, 19:47 przez SKRz_Zgc, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

krzywuss, mój błąd. Oczywiście chodziło mi o Michalskiego, zarząd i resztę niekompetentnych współpracowników.

Tytuł:
obserwator
obserwator

http://sport.onet.pl/koszykowka/plk/plk ... omosc.html

teraz to będzie cała Polska wiedziała ...

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

Avaddon18, śmiesz nazwać siebie kibicem Turowa? Jesteś chyba marionetkom w rękach albo ustach/klawiaturze Tomczana (takie mam wrażenie po przeczytaniu większości Twoich postów). Turów gra słabo, słabiutko ruchy transferowe są poniżej krytyki, a Ty próbujesz jeszcze tego bronić?

Otóż Loyd... może i jest dobrym zawodnikiem, ale w drużynie dolnej części tabeli, w zespole walczącym o wyższe cele nie sprawdza się, ma zbyt silnych kolegów w drużynie i nie gra z nimi. Dobry przykład takiego zawodnika to Kedrrick Mays, potrafi walczyć, zdobywać punkty, bo żaden z zawodników w drużynie nie potrafi mu w podobnym wymiarze punktowym w takim meczu mu pomóc. Taką samą rolę w Stalowej Woli pełnił Loyd.

I niestety przed nami dwumecz z Kotwicą Kołobrzeg, nie chcę być złym wróżbitą, ale będzie na prawdę CIĘŻKO i sama Kotwica, chociaż walczyła o utrzymanie nie pozostaje bez szans w pojedynku z Turowem :(

Tytuł:
pismak
pismak

Cytuj:
Avaddon18, śmiesz nazwać siebie kibicem Turowa?

A zabronisz mi być emocjonalnie związanym z drużyną??
Zabronisz mi pojawiać się na meczach?
Zabronisz zdzierać gardła na "wrogim terenie" jak i na własnej hali?
Tak jestem kibicem. I zostanę kibicem.
Dla mnie nie liczy się czy to podium czy nie.
Wiadomo jak każdy kibic mam oczekiwania wobec drużyny a każdy sezon dla mnie jest okazją do radości , smutku i nerwów.

Cytuj:
Jesteś chyba marionetkom w rękach albo ustach/klawiaturze Tomczana (takie mam wrażenie po przeczytaniu większości Twoich postów).

Kurde , nie chce mi się tłumaczyć na nowo.
Ja natomiast mam wrażenie że Grengo jako jedyny załapał że można mieć swoje zdanie i że istnieje zbieżność zdań dwóch różnych osób.
Zanim zacząłem pisać na forum miałem takie samo zdanie jakie mam teraz.
To że je wyrażam cię boli? Bo jak tak to trzeba uderzyć do jakiegoś psyhoRożka.
Boli cię że publicznie nie boję się stanąć za Tomczanem kiedy każdy chce go opluć?
Cóż może ty masz takich charakter że obca tobie osoba nie zrobi takiego ukłonu w twoją stronę.
Nie zawsze zgadzam się z Tomkiem bo np ja chciałbym prawdziwy ostry protest w szeregach KK.
Ale cóż ty i tak pewnie widzisz to inaczej

Cytuj:
Turów gra słabo, słabiutko ruchy transferowe są poniżej krytyki, a Ty próbujesz jeszcze tego bronić?

K...a mać
Miałem nadzieję że nie będę musiał tego pisać ale CZYTAJ ZE ZROZUMIENIEM.
Bo zapewne chodzi tobie o mój ostatni post.
Napisałem tylko że teraz zacznie się obwiniać Tomka o grę zawodników , ale widzę także iż ruchy transferowe zaczynają także od niego zależeć.

Co do transferów. Na początku nikogo się nie skreśla.
Potrzeba czasu aby zobaczyć jakim jest graczem. To nie NBA że tu przychodzi gracz i wiesz że pociągnie on sezon na wysokich obrotach.
Ale widocznie jesteś jakiś Nostradamus i wiedziałeś wszystko przed wszystkimi.

Cytuj:
może i jest dobrym zawodnikiem, ale w drużynie dolnej części tabeli, w zespole walczącym o wyższe cele nie sprawdza się, ma zbyt silnych kolegów w drużynie i nie gra z nimi.

Napiszę to jeszcze raz : od tego cholera jasna jest trener.
Ma przystosować zawodników do wspólnej zespołowej gry.

Nie chcę się z nikim licytować kto jakim jest kibicem.
Wolę abyśmy stanęli razem na hali. I krzyczeli tak głośno jak tylko płuca i gardła pozwolą.
Jednak zawsze znajdzie się coś/ktoś i w tym przeszkodzi

Ostatnio zmieniony 07 kwie 2010, 21:01 przez Avaddon18, łącznie zmieniany 2 razy

Tytuł:
obserwator
obserwator

TURÓW TYLKO TURÓW!! O co się kłócicie ,trzymajcie gardła na najbliższy mecz!!!!!!! :smt026 :smt026 :smt026

Tytuł:
rekrut
rekrut

Cytuj:
Wysłany: Dzisiaj 22:34

TURÓW TYLKO TURÓW!! O co się kłócicie ,trzymajcie gardła na najbliższy mecz!!!!!!!

Jeden ch*j czy zedrę gardło tutaj czy na meczu - i tak to to nic nie zmieni w tym klubie.

Ostatnio zmieniony 07 kwie 2010, 22:02 przez XYZ, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Cytat z blogu Ł.Ceglińskiego: "To, co robił Turów to była parodia koszykówki."

Mecz chyba każdy widział... Napiszę inaczej: już w styczniu zastanawiałem się co dalej? jaka przyszłość czeka klub w przyszłym sezonie? Sezon trwa, ale jak nigdy wybiegam już w przyszłość...

Wiele osób na tym forum napisało wiele postów o tym jak wygląda kuchnia naszego klubu, nie sposób się z tym nie zgodzić znając pewne informacje. Pozostaje jednak pytanie: i co z tego?! Czy ma się skończyć na naszych postach na tym lokalnym niszowym forum ? Nasz klub ma osobowość prawną i jako taki podlega weryfikacji i kontroli. M.in. organy spółki (zarząd , rada nadzorcza) są rozliczane z podejmowanych decyzji - jeśli więc, wg. niektórych, jest coś nie tak z tym, to należy to nagłośnić i zwrócić na to uwagę pewnym instytucjom państwowym i pozarządowym! Dodatkowo sponsora głównego (PGE) też by pewnie interesowała "pełna informacja" o funkcjonowaniu naszego klubu, m.in. na co i jak wydawane są przekazywane środki.

PS Proszę o NIESTOSOWANIE KOLORU CZERWONEGO - jest on zastrzeżony dla adminów i moderatorów. Dodatkowo proszę o rozwagę z używaniem wielkiej czcionki i wulgaryzmów!

Ostatnio zmieniony 07 kwie 2010, 23:47 przez paawlus, łącznie zmieniany 2 razy

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

Pawlus proponuje
Szanowny Sponsorze !!
Chyba widziałes wczorajszy maecz , tu sie juz nic nie da zrobic jest wiele nieprwidłowości w klubie , jako najwierniejsi kibice prosimy cię żebyś zwrócił na to uwagę i wycofał swoje pieniądze a władze klubu niech SSA KS turów przemianuja na Pab gdzie my najwierniejsi kibice obiecujemy wydawać dużo kasy na gorzałkę żeby było na szkolenie młodzieży.

a może inaczej
Szanowny sponsorze !
Jako najwiernirjsi kibice uwazamy ,że mimo słabego obecnego sezonu w naszym mieści panuje taka atmosfera dla tej dyscypliny ,że przy utrzymaniu Waszej aktywności we wspólpracy z SSA Turów kolejne sezony moga przynieść oczekiwane sukcesy dla klubu i oczekiwane efekty dla sponsorów.

Pierwszy ma raczej formę donosu i w wielu postach ten ton się znajduje , a może nie donosu a listu pozostawionego na miejscu samobóstwa. Na takie wasze posty ręce zacierają inni biesiadnicy przy torcie zwanym PGE

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2768 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 178, 179, 180, 181, 182, 183, 184, 185  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.