przekorny pisze:
Gero pisze:
Czy po prostu pilnujesz żeby ktoś nie pominął Twoich wypocin?
To przecież jest nic innego jak:
uprzejmie donoszę, że... ![]:->](./images/smilies/077.gif)
Oczywiście, jak to w klasycznych przypadkach bywa, jest to donos "zaniepokojonego", aczkolwiek anonimowego donosiciela...

Brawo Czepialski - przypomnij mi, proszę, który wg kogoś takiego jak Ty jest odpowiednim kandydatem na stanowisko burmistrza??? Będę miał zarys moralno-etycznych uwarunkowań elektoratu owego kandydata...

A niech Ci będzie, że uprzejmie donoszę.
Ale to z naszych podatków opłacamy twoje stanowisko pracy, więc jeśli jesteś tak prawym, jak to opisujesz, to forumowe dyskusje powinieneś zostawić na czas poza obowiązującymi Cię obowiązkami wynikającymi z umowy o pracę.
Chyba że jednym z nich jest śledzenie miejscowych portali i aktywne uczestniczenie w prowadzonych tam forach dyskusyjnych?
Rozumiem, że lata przez Ciebie spędzone w PO zaliczasz do czasów swoich błędów, które przypisujesz młodzieńczemu porywowi aktywności politycznej!
To taka mała prywatna wycieczka na Twoje poletko, skoro tak bardzo dopominasz się przypomnienia mojego wyboru - tak,
zachęcam do oddania głosu na Rafała Gronicza.
Czy to mnie dyskredytuje jako uczestnika tegoż forum?
A tak przy okazji mój drogi interlokutorze, Przekorny. Wydaje mi się, czy naprawdę zniknął stały element Twoich wypowiedzi, zamieszczany poniżej każdego z wpisów?