Dzisiaj jest 24 maja 2025, 8:12

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2768 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140 ... 185  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

BossZgC pisze:
Jaro28 co on teraz porabia ? gdzies pracuje jako prezes? naprawde wytoczyl sprawe przeciw klubowi? przeciez klub mial wytoczyc proces o chyba skradzione 3 miliony zl tak ? wiesz moze cos wiecej o tej sprawie ?

Arek miewa się dobrze..mieszka sobie we Włocławku..na razie zajmuje się prowadzeniem własnej działalności..i wychowaniem dzieci owszem..wytoczył klubowi proces..a nie odwrotnie o wypłatę zaległych wynagrodzeń..klub nie wytoczył my ŻADNEJ sprawy...odbyło się kilka rozpraw..sprawa jest w toku...niedługo się widzimy

Tytuł:
pismak
pismak

ale was urobili.... jak dzieci.

siedzcie, klaskajcie, cieszcie sie...

"...na Tytaniku ciagle gra muzyka....."

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Czyż nie pisałem w jakim celu jest to spotkanie?

Tomczan rozumiem, że wszystkie te pytania zadałeś i musimy poczekać do jutra do południa na odpowiedzi, bo trochę ich jest. Rozumiem i czekam cierpliwie.

Szkoda tylko, że daliście się wrobić. Jednak cieszę się z waszej decyzji, bo to nie ma być protest przeciw drużynie, a przeciw zarządowi KS Turów.

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

Tomczan pisze:
Klub Kibica będzie uczestniczył w całym spotkaniu. Taką decyzję podjęto po dzisiejszym spotkaniu i rozmowach z Adamem Wójcikiem i Konradem Wysockim. Oni dalej liczą na nasze wsparcie, a my je zamierzamy im dać.

Tomek doping dopingiem ale transparenty miały być..... i co?? jakaś zmiana decyzji??

michaelos pisze:
Koniec! Basta! Coś trzeba zrobić! Doping dla graczy? Owszem! Ale na miłość boską transparent i przyśpiewki na zarząd wskazane! Pokażmy że nie jest nam to wszystko obojętne i że mamy tego dość. Niech wzorem będą kibice Legii, którzy wyrażają swoje emocje do zarządu na meczach i widać że im zależy na klubie.

No ale oczywiście.. KK woli siedzieć cicho bo się boi.. Prezes prezesowi równy.. Rączka rączkę myje.. Macie autobus, ale siedzieć cicho. Dość tego! Na miłość boską! Ten KK to jedna wielka paranoja. Wieczne kłótnie i brak jaj! Przynajmniej ze strony zarządu. Żal patrzeć na te nasze zgorzeleckie bagno.

Zgadzam się z michaelos, doping jak najbardziej tak, niech zawodnicy czują że jesteśmy z nimi. Wiem że nie wszyscy pokazują wole walki i zaangażowanie, ale dlaczego przez takich graczy mają cierpieć inni którzy zostawiają serce na parkiecie i walczą do końca??
Natomiast transparenty i inne formy okazania niezadowolenia z zarządzania klubem powinny być i jestem jak najbardziej za....
Dzisiejsze spotkanie nic nowego nie wniosło.... nie dowiedziałam się niczego nowego, ale tego można się było spodziewać. Przecież nikt się nie przyzna że jest źle, że są konflikty...Jedno mogę stwierdzić po spotkaniu "wiem, że nadal nic nie wiem"....

krzywuss pisze:
ale was urobili.... jak dzieci.

siedzcie, klaskajcie, cieszcie sie...

"...na Tytaniku ciagle gra muzyka....."

kogo urobili tego urobili.... mnie na pewno nie przekonali, i sądzę ze nie tylko mnie....
niestety na meczu mnie nie będzie, a szkoda bo chętnie wzniosłabym transparent.... ale z tego co wiem co niektórzy przygotowują transparenty, przecież nikt nikomu tego nie zabroni... mam nadzieję:)

Ze sportowym pozdrowieniem

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Cytuj:
Spokój jest oznaką dostojeństwa.

Tomczan..ja rozumiem..że starasz się kierować tą zasadą..ale moim zdaniem rozmieniliście się na drobne..a to że zadaliście pytania...niczego nie zmienia..w moim odczuciu macie dupokrytkę na zasadzie..no przecież zadaliśmy pytania...a ja się pytam I CO Z TEGO??
Konkretny protest w czasie meczu jest wat 100x więcej niż te wasze pytania w czasie spotkania towarzystwa wzajemnej adoracji

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Do południa to ja mam obowiązki wobec pracodawcy, następnie wobec żony i rodziny, potem umówione spotkanie.
Napisałem przecież, że postaram się to zrobić jutro.
Postaram się... .
I nie będę robił żadnych tajemnic.
Napiszę,jak nas "urobiono".
gregor-85 pisze:
najlepiej pożegnać obu "prezesów" bo jak widać są siebie warci

Zaznaczam, że nie jestem przyspawany do do swojego stanowiska.
Przestań człowieku krytykować i wskazywać w swoich postach na Twoje antypatie POlityczne. Weź to sobie do serca, że K.K. jest za druzyną a nie za polityką.

Tytuł:
gaduła
gaduła

Może ktoś inny był na spotkaniu i coś napisze?

Tytuł:
rekrut
rekrut

Wiec Tomczan zrobcie jakis krok w pokazaniu dezaprobaty wobec zarzadu Turowa i calej tej smietanki politycznej wraz z jakimis dziwnymi osobnikami pochodzenia wroclawskiego poniewaz to ludzie na was patrza a nie idziecie na uklady

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Ok Tomczan, tak tylko rzuciłem, ze do południa aby ludzie jeszcze mieli czas na ustosunkowanie się do tego. Czekam cierpliwie na odpowiedzi, choć nie ukrywam, że czas gra na niekorzyść kibiców, bo ich zdezorganizuje.
Kwintesencja spotkania, czyli potwierdzenie tego, co było wiadome przed spotkaniem:
faworynka pisze:
Jedno mogę stwierdzić po spotkaniu "wiem, że nadal nic nie wiem"....

Tytuł:
pismak
pismak

mam wrazenie, ze na razie najwieksza ekspresje okazal Szczepan w swoim artykule w GW. I ciekawe czy na tym sie skonczy walka kibicow o "swoj" klub...

Tomczan widze juz jest "rozwodniony", wspomina cos o wspieraniu druzyny itp. banaly, a nie wspomni nic o tym, ze protest o ktorym tu ludzie pisza ma miec inny cel niz chlopakow biegajacych po boisku!!! NIKT nie chce protestowac vs. zawodnikom,

Ostatnio zmieniony 05 mar 2010, 20:22 przez krzywuss, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
obserwator
obserwator

moje wrażenia z tego spotkania są następujące, co do Adami i Konrada to obaj zostali poinformowani ze nam wszystkim kibicom i z KK jak i z poza jest wstyd za to w jaki sposób nas reprezentują na boiskach wyjazdowych, że oczekujemy od każdego gracza gryzienia parkietu bez względu na to czy są jakieś konflikty czy też ich nie ma - bo w końcu są zawodowcami i pańszczyzny nie mogą odwalać - jeden z nas ciekawie się wypowiedział i wszyscy mu przybiliśmy brawo - wobec widocznej deklaracji zarówno Adama jak i Konrada postanowiliśmy dać im (już nie wiem którą ) szansę rehabilitacji i żeby nam udowodnili że nie rzucają słów na wiatr - z tego względu KK będzie dopingowało drużynę od samego początki najlepiej jak tylko potrafi a jeśli okaże się, że nadal graja padaczkę i na nic nasze wysiłki to myślę ze wtedy to już nie będzie zmiłuj się.

Ze swojej strony chcę również dodać iż póki co jedyny transparent, który chcem wnieść na mecz jest z podziękowaniem dla Roberta Witki za te lata spędzone u nas - co nie oznacza , że nie pomogę w przygotowaniach w zaglobie robić inne transparentu - myślę, że sobota o 16 dalej aktualne???? a co do wypowiedzi zarządu to ja moge powiedzieć tyle co faworynka
faworynka pisze:
Jedno mogę stwierdzić po spotkaniu "wiem, że nadal nic nie wiem"....

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Tomczan pisze:
Weź to sobie do serca, że K.K. jest za druzyną a nie za polityką.

To weź kuźwa zacznij w jakiś sposób chronić ten Klub i tą drużynę jak jesteś za nią, a nie dajesz sobie gębę zatkać byle lizakiem ośle jeden.... Łykasz wszystko jak młody pelikan kamienie, czy po prostu Twój elektorat 'wyborczy' opiera się na tym ile darmowych wyjazdów zorganizujesz???

Co chciałeś się dowiedzieć na tym spotkaniu??? Cokolwiek się dowiedziałeś i zaspokoiło Twoje naruszone nerwy obawiam się, że teraz Cię będę musiał zasmucić, ale było kłamstwem i łganiem w żywe oczy, bo prawdy komu jak komu ale Tobie i całej reszcie nie powiedzą, a bo i po co???

To, że niektórzy zawodnicy są zatrudnieni tutaj na zasadzie spłacania długów Klubów, które już nie istnieją??? Bo tak pewien Pan o dość dobrze znanych inicjałach im obiecał... To, że Pan pismak pracujący w Klubie ciągnie, co miesiąc PIĘCIO-cyfrową sumkę...a ten siwy Pan, co udaje dyrektora sportowego za każdego nowego zawodnika dostał niezłą dolę od agenta.

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Tomczan pisze:
Przestań człowieku krytykować i wskazywać w swoich postach na Twoje antypatie POlityczne.

ruszyły Cie te "antypatie POlityczne" jakbyś chciał sam wstąpić w szeregi partyjne.. jak to mówią uderz w stół a nożyce się odezwą ;) może dlatego boisz sie przeciwstawić prezesowi hmm?? bo nie widze innego wytlumaczenia poza strachem w momencie gdy inni z KK zaczynaja brać sprawy w swoje ręce i umawiaja sie na protest, robienie transparentów itp to nagle wraca urobiony "prezes" KK i oglasza że jednak kibicować bedzie normalnie..

Tomczan pisze:
Jesteśmy za drużyną! Czy tak cięzko to zrozumieć?

ciężko po tym co sobą reprezentujesz bo ja sie pytam za jaką drużyną!!?? za Turowem czy za drużyną Michalskiego?? bo jak narazie to widoczna jest ta druga opcja... :smt084

Ostatnio zmieniony 04 mar 2010, 23:23 przez gregor-85, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

szamo pisze:
To weź kuźwa zacznij w jakiś sposób chronić ten Klub i tą drużynę jak jesteś za nią, a nie dajesz sobie gębę zatkać byle lizakiem ośle jeden

Co do ochrony Klubu TURÓW Zgorzelec i jego drużyny to nie ja jestem od tego. Chcę, aby koszykarze mieli spokój podczas sobotniego meczu, jak również następnych. Każde okazywanie jakiegokolwiek niezadowolenia w jakąkolwiek stronę nie wprowadza spokoju lecz nakręca spiralę zamętu i dezorganizacji. Koszykarze to dostrzegają a swój rozum mają, w co chyba nie wątpisz?
Natomiast co do osła z gębą zatkaną lizakiem to już raz określiłem Cię pewnym przymiotnikiem, który totalnie odzwierciedla stan Twojego rozumu. Powtarzać się nie będę.
szamo pisze:
Cokolwiek się dowiedziałeś i zaspokoiło Twoje naruszone nerwy obawiam się, że teraz Cię będę musiał zasmucić, ale było kłamstwem i łganiem w żywe oczy, bo prawdy komu jak komu ale Tobie i całej reszcie nie powiedzą, a bo i po co???

Najważniejsze jest to, że Ty ją znasz i tak o niej się rozpisujesz. Ja wiem swoje i dlatego, że wiem to staram się w tej matni domysłów i niedopowiedzeń swoich racji nie przekazywać. Bo i po co, jak wszyscy już wszystko wiedzą. Ilu mieszkańców w Zgorzelcu tyle opinii. O przepraszam + 1 Banita.
szamo pisze:
To, że Pan pismak pracujący w Klubie ciągnie, co miesiąc PIĘCIO-cyfrową sumkę...a ten siwy Pan, co udaje dyrektora sportowego za każdego nowego zawodnika dostał niezłą dolę od agenta.

Jednak to Ty jesteś J 23. Mam nadzieję, że takie insynuacje nie poparte faktami mogą odbić Ci się czkawką, czego oczywiście Ci nie życzę. Naprawdę. Ale z drugiej strony zapewne masz jakiekolwiek dowody na. J 23 by miał :smt082
gregor-85 pisze:
ruszyły Cie te "antypatie POlityczne" jakbyś chciał sam wstąpić w szeregi partyjne.. jak to mówią uderz w stół a nożyce się odezwą

Daleki jestem od tego choć, jak to mówią zarzekała się żaba błota :P Napisałem POlityczne, bo Ty tak piszesz. Uwierz mi, że nie jest dla mnie kto jest z jakiej opcji politycznej. Dla mnie każdy jest człowiekiem i każdy ma w sobie pewne wartości nie jajko polityk ale jako człowiek.
gregor-85 pisze:
Tomczan napisał/a:
Jesteśmy za drużyną! Czy tak cięzko to zrozumieć?

ciężko po tym co sobą reprezentujesz bo ja sie pytam za jaką drużyną!!?? za Turowem czy za drużyną Michalskiego?? bo jak narazie to widoczna jest ta druga opcja...

Jednak ciężko Ci to zrozumieć :cry: Cóż, poddaję się :oops:

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Hmmmm szczerze mówiąc nie spodziewałem sie tak naprawdę że to spotkanie coś zmieni. Tak jak już kilka osób pisało , pytania zostały zadane , a odpowiedzi to jedno wielkie gówno.

Myślałem Tomczan że jako mężczyzna masz jaja , a tu okazało sie że są jedynie wydmuszki ( nie ubliżając ) , ale taka jest niestety prawda. Wg mnie nie stanąłeś na wysokości zadania ogłaszając że KK zawiesza protest i będziecie dopingować od samego początku. To po ki grzyb pisaliście że 1 kwarta będzie bez waszego udziału ?? Powiedz mi proszę po co ?? Ten protest tak jak wszyscy piszą miał być przeciwko zarządowi i spółce , a nie przeciw zawodnikom. To że oni słabo grają to już inna bajka jest. Nie należę co prawda do KK , i Bogu dzięki za to. Mając takiego prezesa , wiele zdziałać sie nie da. Przemyśl swoje zachowanie i zacznij myśleć tak jak reszta twoich członków !!! A nie będziesz wszystkim teraz robił z mózgu ciapkę !!!! bo zawodnicy nas potrzebują , owszem potrzebują , ale zarząd powinien odczuć prawdziwy gniew kibiców , nawet gdyby mieli to po części odczuć sami zawodnicy. Gracze was zrozumieją bo sami są na tyle mądrzy aby widzieć co się dzieje w ich klubie !!!

[ Dodano: Pią Mar 05, 2010 8:05 am ]
Tomczan pisze:
szamo napisał/a:
To, że Pan pismak pracujący w Klubie ciągnie, co miesiąc PIĘCIO-cyfrową sumkę...a ten siwy Pan, co udaje dyrektora sportowego za każdego nowego zawodnika dostał niezłą dolę od agenta.

Jednak to Ty jesteś J 23. Mam nadzieję, że takie insynuacje nie poparte faktami mogą odbić Ci się czkawką, czego oczywiście Ci nie życzę. Naprawdę. Ale z drugiej strony zapewne masz jakiekolwiek dowody na. J 23 by miał

Tomczan ty naprawdę jesteś śmieszny !! Jeżeli uważasz że wspomniani przez Szama ludzie zarabiają po 1500 pln to moje gratulacje !!! Tyle to zarabiają księgowe i sekretarka , i to jest wstyd , że dla tych właśnie kobiet nie ma sie szacunku i pracują za grosze a zaciąg wrocławsku łupi nas ile wlezie, choćby niby jesteśmy oszczędni !!!

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2768 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140 ... 185  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.