szamo pisze:
To weź kuźwa zacznij w jakiś sposób chronić ten Klub i tą drużynę jak jesteś za nią, a nie dajesz sobie gębę zatkać byle lizakiem ośle jeden
Co do ochrony Klubu TURÓW Zgorzelec i jego drużyny to nie ja jestem od tego. Chcę, aby koszykarze mieli spokój podczas sobotniego meczu, jak również następnych. Każde okazywanie jakiegokolwiek niezadowolenia w jakąkolwiek stronę nie wprowadza spokoju lecz nakręca spiralę zamętu i dezorganizacji. Koszykarze to dostrzegają a swój rozum mają, w co chyba nie wątpisz?
Natomiast co do osła z gębą zatkaną lizakiem to już raz określiłem Cię pewnym przymiotnikiem, który totalnie odzwierciedla stan Twojego rozumu. Powtarzać się nie będę.
szamo pisze:
Cokolwiek się dowiedziałeś i zaspokoiło Twoje naruszone nerwy obawiam się, że teraz Cię będę musiał zasmucić, ale było kłamstwem i łganiem w żywe oczy, bo prawdy komu jak komu ale Tobie i całej reszcie nie powiedzą, a bo i po co???
Najważniejsze jest to, że Ty ją znasz i tak o niej się rozpisujesz. Ja wiem swoje i dlatego, że wiem to staram się w tej matni domysłów i niedopowiedzeń swoich racji nie przekazywać. Bo i po co, jak wszyscy już wszystko wiedzą. Ilu mieszkańców w Zgorzelcu tyle opinii. O przepraszam + 1 Banita.
szamo pisze:
To, że Pan pismak pracujący w Klubie ciągnie, co miesiąc PIĘCIO-cyfrową sumkę...a ten siwy Pan, co udaje dyrektora sportowego za każdego nowego zawodnika dostał niezłą dolę od agenta.
Jednak to Ty jesteś J 23. Mam nadzieję, że takie insynuacje nie poparte faktami mogą odbić Ci się czkawką, czego oczywiście Ci nie życzę. Naprawdę. Ale z drugiej strony zapewne masz jakiekolwiek dowody na. J 23 by miał
gregor-85 pisze:
ruszyły Cie te "antypatie POlityczne" jakbyś chciał sam wstąpić w szeregi partyjne.. jak to mówią uderz w stół a nożyce się odezwą
Daleki jestem od tego choć, jak to mówią zarzekała się żaba błota

Napisałem POlityczne, bo Ty tak piszesz. Uwierz mi, że nie jest dla mnie kto jest z jakiej opcji politycznej. Dla mnie każdy jest człowiekiem i każdy ma w sobie pewne wartości nie jajko polityk ale jako człowiek.
gregor-85 pisze:
Tomczan napisał/a:
Jesteśmy za drużyną! Czy tak cięzko to zrozumieć?
ciężko po tym co sobą reprezentujesz bo ja sie pytam za jaką drużyną!!?? za Turowem czy za drużyną Michalskiego?? bo jak narazie to widoczna jest ta druga opcja...
Jednak ciężko Ci to zrozumieć

Cóż, poddaję się