Dzisiaj jest 14 maja 2025, 16:43

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2768 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 158, 159, 160, 161, 162, 163, 164 ... 185  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
pismak
pismak

A ja tam powiem, ze się spodziewałem i tylko Gray i 1 połowie mnie zaskoczył :P

Postawiłem na Anwil, Turów przegrał, ja wygrałem, mi się podobało :P

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

He , he, w tym sezonie za daleko już nie zajdzie...

Co oni grają??? Mamy tylko dwie opcje w ataku !!! Wright i Gray !!! A co robi reszta zespołu??? No zapomniałem jeszcze o Konradzie. A gdzie Polacy ??? W sumie zdobyć 10 pkt w całym meczu ??? (nie liczę tu Wysockiego) MASAKRA !!!

Ręce opadają, jak sie widzi tę naszą drużynę, ale cóż, trzeba sie pogodzić z obecnym sezonem, 4 miejsce bedzie dla nas sukcesem :)

I oby tylko sponsorzy się całkiem nie wycofali, bo będziemy grac w 1 lidze, a może to i lepiej by było...

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

Miałem się nie wypowiadać, ale dzisiejszy mecz mnie zdrażnił do maksimum, tak jak niektórzy piszą, będziemy się dalej głaskać po główkach, mieć raz na dwa mecze wypadki przy 'pracy' i wszystko będzie pięknie ładnie, otóż ku**a nie!

Prosta sprawa... jak się szefostwo jest do bani (patrz. zarząd) to choćby nie wiem, jak chciano i kadrowi i zwykli robole nie będą mieli odpowiedniej atmosfery i warunków do pracy, proste do jasnej cholerki, jak konstrukcja cepa... a na dodatek Ci co mają ich wspierać chodzą na sznurku u Prezesa i innych, jak im zagrają, tak oni zaśpiewają na meczu... niestety tam 'płyta' się już dawno zacięła i nie ma jej kto wymienić.

Z kibicowskim rozdrażnieniem

kibic z 15-letnim stażem

Tytuł:
rekrut
rekrut

Cytuj:
Ale to jest uzależnione, jak wspominał P.Kozłowski od postawy naszych koszykarzy, jak i od wyników, które uzyskują. Proste- wygrywamy-dostajemy więcej. Przegrywamy- utargujemy mniej. Nasza, Kibiców rola w tym wszystkim to tylko trwały doping bez zbędnych zawirowań z naszej strony.

Klaszczec bezwiednie, jak to mowil Tomczan, klaszczec bez wytchnienia! doping przeciez skruszy beton koleczka wzajemnej adoracji. niektorzy dalej nie czytaja pomiedzy wierszami i dalej nie wiedza, jak to dziala.klub z budzetem na 2,5 banki leje ten z budzetem na 8, ale nic sie przeciez nie dzieje. ale jak nie przeszkadza im pasozyt z jasno okreslonym celem to jeszcze zawsze mozna nacieszyc sie zacnym sponsorem. chociaz juz niedlugo. klika juz swoje zarobila to teraz pal licho wyniki,bo PGE w strategii sponsorskiej i tak ma wieksze osrodki i zwlaszcza takie, gdzie mozna grac puchary w duzych halach. wygodniej kiese napelniac u siebie. przgladalem ostatnio forum polskiego kosza i okazuje sie, ze wszedzie chodza te same informacje

Ostatnio zmieniony 13 mar 2010, 21:40 przez szpileczka, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
pismak
pismak

szpileczka pisze:
klub z budzetem na 2,5 banki leje ten z budzetem na 8

wbrew tym banałom, które słychać w mediach, to wyniki sportowe nie są wprost uzależnione od wielkości budżetu. Sport to walka ludzi - rywalizacja ciał i umysłów. Nie pieniędzy. Banknoty po parkiecie nie biegają.
Najpierw muszą być światłe umysły, które wyselekcjonują właściwe ciała, by wszystko wywoływalo efekt synergii i wzajemna korelacja pojedyńczych atomów implikowała energię umożliwiającą sukces.

Parafrazując słowa hymnu, można rzec - dał nam przykład Filipovski jak zwyciężać mamy... W 2008 zostawił w polu takie ekipy jak BC Kijów, Uniks Kazań, gdzie budżety wynosiły multiplikację budżetu Turowa.

Przykro patrzeć na obecny Turów... To konglomerat nijakości i mizerności. Bez serc, bez ducha...

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

ogólnie to mecz był dobry, patrzac na wyniki poszczególnych kwart-zacięty. jedynie w 3 zagralismy słabo i popełniliśmy za dużo błedów.. K.Roszyk skupił sie tak na obronie że zapomniał już chyba jak sie atakuje.. to że rozregulował mu sie celownik za 3 to jeszcze można wybaczyć. ale gdy reprezentant Polski idzie z kontrą i nagle pod koszem przeciwnika gdzie jest 2 na 1 albo 2 na 2 a on sie gubi jak młodzieżowiec oddając piłkę w ręce przeciwnikom no to nie wiem jak mamy wygrywać takie mecze, w których ważny jest każdy punkt!! szkoda, aczkolwiek teraz jeśli by wiały dla Turowa przychylne wiatry i Anwil wygra również z Asseco no to niepotrzebne nam wcale 6 miejsce. więc to taki pozytywny aspekt jeśli chodzi o patrzenie w przyszłośc ale jak bedzie to czas pokaże..

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Zbieranina indywidualności, zero kolektywu, zgrania, jakiejś radości z grania w koszykówkę... Żal, po prostu żal tego co juz do tej pory zbudowano a co rozsypało się jak domek z kart w tym sezonie...

Tytuł:
rekrut
rekrut

No i po meczu, było, minęło. Nerwy mi już opadły więc mogę pisać. Otóż mecz oglądałem w TV, gdyż nie miałem możliwości być na hali ( studia;/ ). Dlatego pytanie do kibiców, którzy byli obecni na meczu przy Maratońskiej, czy była jakaś akcja skierowana przeciw Zarządowi?
Mecz przypominał walkę na scenie gladiatorów. Tylko, że poziom sportowy nie był jakiś zachwycający. Pierwsza połowa to średnia gra obu ekip. Turów wyszedł na prowadzenia, dzięki świetnemu dzisiaj Gray'owi ( 34 pkt!!). Drugą połowę można charakteryzować tylko taki słowami: szarpanina, brak pomysłu, zero przemyślenia itd. Niestety, ale te cechy w grze Turowa są dalej obecne. Jak dla mnie nic, totalnie nic się nie zmieniło od czasu, gdy był Obradovic. W czasie oglądanie meczu, na karteczce oceniałem każdego z naszych graczy i oto co mi wyszło:
- Bartosz Bochno - najlepszy w tym meczu z Polaków, waleczny itd., ale widać, że on ponad pewien poziom nie wejdzie nigdy. Niestety.
- Michał Chyliński - widać było, że chcę, że się stara, lecz nie przełożyło się to na zdobycz pkt, ani na kreowanie akcji w ataku.
- Krzysztof Roszyk - 1 ( słownie: JEDNA) dobra akcja w meczu ( asysta do Wrighta), do tego dwie głupie straty w kontrze, jak junior.
- Adam Wójcik - mało czasu na parkiecie, ale to i dobrze, bo chyba nie miał dobrego dnia strzeleckiego, patrz-statystyki. Do tego słabiutka obrona.
- Chris Johnson - jedyne co u niego mi się podoba to umiejętność zablokowania rzutu. W obronie totalnie nieogarnięty, nie wie co ma robić, zagubiony jak by pierwszy raz w życiu grał w basket.
-Konrad Wysocki - waleczność, dobra obrona, dobra zbiórka, ale 0/6 za 3 pkt i 3/6 z wolnych to za mały % jak na niego.
- Brandon Wallace - mega + za zbiórki w sumie 11. Tylko czemu tak mało rzutów z gry tego chłopaka w ciągu 30 min na parkiecie.
- Michael Wright - przyzwyczaił nas do tego, że gra świetnie, może dlatego dla mnie jego dzisiejszy występ był z pokroju średniego. Ale 3 odpalił :smt082
- Jarryd Loyd - miał być liderem, a jest hmm no właśnie kim? Niech każdy sobie sam odpowie.
- Justin Gray - najlepszy mecz sezonu! Świetnie rzucał, ale 5 strat, czasami zupełnie bez sensu boli. Nie potrafi zachować zimnej głowy.
To by było na tyle. Zastanawia mnie jedna rzecz, czemu Urlep nie spróbował gry z Loydem na 1, a Gray na 2 w czwartej kwarcie.
Pozdrawiam wszystkich!:)

Tytuł:
pismak
pismak

bonzo23xd pisze:
Bartosz Bochno - najlepszy w tym meczu z Polaków, waleczny itd., ale widać, że on ponad pewien poziom nie wejdzie nigdy. Niestety.

czemu tak szybko skreślasz Bartka? Widać, że wirtuozem ataku to chyba nie będzie, ale tytanem obrony jak najbardziej. A takich zawodników potrzeba w każdej ekipie. Krzysiu Roszyk całą karierę na tym bazuje i co? źle ma?
Fakt, że jak takiemu zawodnikowi 3 nie siądzie, to ciężko z atakiem, ale w obronie swoje odpracuje. Dlatego moim zdaniem Bartek ma szanse na bardzo dobrą przyszłość.

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Brawo dla anwilu był lepszy i co tu dużo mówić. Nasi niegrają na miare naszych oczekiwań ale co im się dziwić, dla kogo mają grać? dla piknikowców z sektoru KK, sorry ale tak to wyglądało podczas meczu, niepotraficie rozbujać swoich szeregów a co dopiero mówić o całej hali (bębniarze tylko dają tam rade) pare osób wyłamało się i zaczela skakać ze słowami KTO NIESKACZE TEN Z WŁOCŁAWKA a reszta dzidków siedziała jak te pipki. KIBICE anwilu potrafią dopingować i żadzili nawet na naszej hali, taka prawda. Tomczan i teraz powiedz czy w szeregach KK nietrzeba nowej (młodej) krwi z chęcią do kibicowania, ale ty chcesz srednią wiekową tam utrzymać POWODZEMNIA.

Tytuł:
gaduła
gaduła

Bardzo dobrze podsumowali trąbienie kk
"NIE TRĄBIMY LECZ ŚPIEWAMY SZTUCZNY DOPING W pupie MAMY"
Obrazek

Prezes daje przykład

Obrazek

Ostatnio zmieniony 14 mar 2010, 8:14 przez 4mA, łącznie zmieniany 2 razy

Tytuł:
rekrut
rekrut

tur16 pisze:
zemu tak szybko skreślasz Bartka? Widać, że wirtuozem ataku to chyba nie będzie, ale tytanem obrony jak najbardziej. A takich zawodników potrzeba w każdej ekipie. Krzysiu Roszyk całą karierę na tym bazuje i co? źle ma?
Fakt, że jak takiemu zawodnikowi 3 nie siądzie, to ciężko z atakiem, ale w obronie swoje odpracuje. Dlatego moim zdaniem Bartek ma szanse na bardzo dobrą przyszłość.

Ja nikogo nie skreślam, myślę, że rozwinął się przez te kilka lat. Lecz jest poziom, na który Bartek się nie wzniesie. On ma już 22 lata, etap najlepszego rozwoju ma za sobą, i teraz będzie się dokształcał w rzemiośle. Mam nadzieję, że jego kariera się dobrze potoczy, ale ja jakoś wątpię w to, że może być wielką gwiazdą, moim zdaniem będzie ligowym średniakiem. :)
4mA pisze:

To, że kibice rumuńscy to chamy to każdy wie, ale trzeba przyznać, że kibicują zajebiście!! Może dlatego, że w ich szeregach nie ma leśnych dziadków.

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

4mA pisze:

na początku meczu mieli też transparent NIE BĄDŹ ŁOSIEM, NIE TRĄB ale na nasz KK nic nie działa.. niemoc w przekrzyczeniu zastępują trąbieniem.
kubi0207 pisze:
pare osób wyłamało się i zaczela skakać ze słowami KTO NIESKACZE TEN Z WŁOCŁAWKA a reszta dzidków siedziała jak te pipki

dokładnie.. wyglądało to komicznie gdy dwa ostatnie rzędy sektora KK skaczą i spiewają a reszta stoi i sie patrzy nawet nie klaszcząc bo Turów przegrywa.. rzeczywiście Tomczan nasi zawodnicy was "bardzo potrzebują".. przestancie sie w koncu zasłaniać dopingiem bo i tak gówno za przeproszeniem, z tego wychodzi tylko zróbcie w koncu coś na ten zarząd.. ile można mydlić ludziom oczy że trzeba kibicować a nie sie skupiać na zarządzie..kolejny mecz w tv który można określic jako demonstracje zadowolenia kibiców z pracy zarządu klubu i ich zawód już w 3 kwarcie i wykruszanie sie z tego jakże ważnego "dopingu" może za mało trąbiliście na koniec i dlatego nasi nie odrobili??!! :lol:

Ostatnio zmieniony 14 mar 2010, 9:01 przez gregor-85, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
gaduła
gaduła

Szkoda że nie miałem aparatu bym zdjęcia porobił jak część osób siedzi w kk na 4 minuty do końca gdy przegrywamy,minuta do końca meczu a ludzie w kk już w kurtkach gotowi do wyjścia(nie mówię tu o całym kk) nie wspominając tych kibiców co już wychodzili wcześniej z hali

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

http://zgorzelec.info/index.php?k_d=27& ... g&t=news2b

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2768 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 158, 159, 160, 161, 162, 163, 164 ... 185  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.