Dzisiaj jest 14 maja 2025, 10:36

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2768 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 160, 161, 162, 163, 164, 165, 166 ... 185  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

szpileczka pisze:
Cytuj:
a zdjecie prezesa KK to siwtne podsumowanie ostatnich dyskusji. dymisja ze skutkiem natychmiastowym za najbardziej prymitywne z zachowan to chyba oczywista oczywistosc. pod pieknymi slowami z jezyka codziennego kryje sie zwykle chamstwo. to tez poniekad wyjasnia dlaczego jest tak latwo sterowalny dla wladz klubu

Czemu wszyscy czepiają się tego zdjęcia? Tomczan zareagował na zaczepki tamtych, których z nazwy nie zamierzam wymieniać, bo są dla mnie niczym. Powoli zaczynam mieć dosyć tych obłudnych, wymuszonych "kulturalnych" zachowań i polityki nadstawiania drugiego policzka. Pytam się, czy to jest szkółka niedzielna, czy klub kibica?
Czepiajcie się innych rzeczy. Np. takich, że stojąc w drugim rzędzie mam przed sobą w pierwszym "klub emeryta"(wszyscy wiedzą, o kogo chodzi), którego "członków" co chwilę trzeba poklepywaniem mobilizować nie tylko do kibicowanie, ale też do wstania z szanownych czterech liter :smt021 .

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Tomczan pisze:
podaję się do dymisji

alleluja!! może teraz KK weźmie w swoje ręce jakiś obrotny prezes co pokaże że ma przysłowiowe jaja!!(nawet jeśli miałaby być to kobieta)

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

andrzej.p pisze:
Czepiajcie się innych rzeczy. Np. takich, że stojąc w drugim rzędzie mam przed sobą w pierwszym "klub emeryta"(wszyscy wiedzą, o kogo chodzi), którego "członków" co chwilę trzeba poklepywaniem mobilizować nie tylko do kibicowanie, ale też do wstania z szanownych czterech liter .

Ich nie trzeba mobilizować poklepywaniem ,tam potrzebny jest defibrylator.W pierwszym rzedzie powstał odłam KK-Klub senira i zasłuzonych :D

Tytuł:
pismak
pismak

Gdyby Tomczan pokazał taki gest do kibiców np ze Stalowej Woli czy Gdyni wtedy bym rozumiał wasze oburzenie. Ale to były psy Włocławskie , sami wiecie jacy oni są.
Warto rzucać się teraz na człowieka jak na mięso??

A ty Tomek miej jedno na uwadze , jeśli teraz TY odejdziesz zrobi się jeszcze większy bałagan.
Zastanów się co dla ciebie jest ważniejsze zdanie kilku napaleńców którym nic nie pasuje póki własnej pupki nie usadzą na twoim miejscu , czy dalsze utrzymywanie KK przy życiu i próba rozwoju/modernizacji??

Nie będę pisał nic o Grengu , Tobie i wielu innych forumowiczach.
Teraz usiądź i przemyśl sprawę.
Nie wszystko na gorąco zrób zebranie , niech ludzie zagłosują czy chcą twojej dymisji na papierze czy nie.
Bo ten gest to nic strasznego , są gorsze możliwości niż gestykulacja.

P.S

Grengo czy jak Q.W podczas meczu Śledzi u nas w tym sezonie zwrócił się do mnie słowami "F... Y..." też mam go pozywać???
Na cholerę kręcimy aferę.
Wypowiada się tu wielu mądralińskich co też dupska trzymają na krzesełkach/ławkach podczas meczy a klaskanie u nich wygląda jak paraliż. O śpiewaniu wspominać nie warto.
Niech się wypowie KK. Ludzie z naszych szeregów powinni decydować o naszych sprawach.
A nie że przyzwyczailiście się ze KK robi jakąś robotę.
Robimy to z pasji ,a nie żebyście wy mogli siedzieć na 4 literkach.
Załóżcie własny KK. Pokażcie jak ma wyglądać doping.
A nie.
W gębie każdy mocny.
Tyle wam tylko powiem

P.S Nie pisałem tu akurat o wczorajszym meczu , ponieważ wciąż stan zdrowia nie pozwala mi się pokazać na hali.

Pozdrawiam

Ostatnio zmieniony 14 mar 2010, 12:00 przez Avaddon18, łącznie zmieniany 2 razy

Tytuł:
gaduła
gaduła

Avaddon18 pisze:
Ale to były psy Włocławskie , zwykle k....... nie kibice.

Dlaczego tak o nich sądzisz? Bo są najlepszymi kibicami w plk(to trzeba im przyznać),bo prawie cała Polska ich nielubi?
Mi jakoś kibice Anwilu nie podpadli,nie przepadam za nimi ale to nie powód żebym na nich tak mówił

Tytuł:
obserwator
obserwator

Dżon Kanaka pisze:
Gdzie te transparenty, o których tu szumnie pisano i było tyle zapowiedzi?

a gdzie ci ludzie z ktorymi sie na tym forum umawialem byli?? do robienia transparentow przyszla mi pomoc tylko Renata - co mialem narobic, z czego ?? jeden przynioslem ktory bylo widac z tym wloclawkiem - wiecie co, macie racje z tym kibicowanie KK stalem na gorze z lewej strony sektora i wydawalo mi sie jak bym sam krzyczal - ehhhhh

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Tomczan, KOŃCZ WAŚĆ WSTYDU OSZCZĘDŹ!! Razem z Michalskim!!

Tytuł:
pismak
pismak

Avaddon18 pisze:

Nie jestem miłośnikiem Anwilu, wręcz przeciwnie. Ale... zauważ, że na naszej hali to nie oni zaczęli. Najpierw KK zaśpiewało na początku meczu "kto nie skacze", a Anwil zmienił sobie na "je*ać ku*wy ze Zgorzelca hej hej".

Druga strona medalu jest taka, że ok... mecz to emocje, na meczu dużo się dzieje, ale po zawodach... Jak na hali zostało "kilkanaście" osób i 50-cio osobowa grupa z Włocławka. Czemu służyć miały te gesty? Anwil to Anwil, Włocławek to Włocławek, Rumun jest Rumun, ale to też człowiek... :P

Avaddon18 pisze:
czy dalsze utrzymywanie KK przy życiu i próba rozwoju/modernizacji??

Utrzymywanie przy życiu. Dokładnie to teraz się dzieje z KK. Leży sobie cały klub pod respiratorem.

Avaddon18 pisze:
Nie wszystko na gorąco zrób zebranie , niech ludzie zagłosują czy chcą twojej dymisji na papierze czy nie.
Bo ten gest to nic strasznego , są gorsze możliwości niż gestykulacja.

Jest dorosły to decyduje za siebie. Jeśli teraz, po takim oświadczeniu, wycofałby się, szukał głosowań itd. to spadłby bardzo nisko.

A jeśli mówisz o gorszych możliwościach, to chyba nie sugerujesz tutaj rozwiązań siłowych? bijatyki? Bo przecież jakby go ta grupka dorwała, to chyba by "prezesa" zabili.

Zagotowała się trochę głowa Tomczanowi. Trudno. Ktoś chętny na fotel prezesa? :D

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Cytuj:
Gdyby Tomczan pokazał taki gest do kibiców np ze Stalowej Woli czy Gdyni wtedy bym rozumiał wasze oburzenie. Ale to były psy Włocławskie , zwykle k....... nie kibice.
Warto rzucać się teraz na człowieka jak na mięso??

To że włocławska zaraz przyjechała nie zwolniło go z kultury osobistej.. Świetny przykład dla młodych kibiców.. :roll: Po za tym bardzo podobał mi sie ich doping i ich serce w to wkładane. Bawili się. Mieli prawo, byli w meczu górą.

Dobry mecz Gray'a i ktoś tam napisał że on jest beznadziejny 'bo nie kreuje gry'. Może dlatego nie kreuje tej gry bo jest rzucającym obrońcą a nie rozgrywającym!

Gorszy mecz Wright. No trudno kiedyś się musiał przytrafić. Podobała mi się agresja w 1 połowie a dokładniej w 1Q Wysockiego na atakowanej desce. Ściągnął bodaj 3 piłki i dał 6 'oczek'. W ataku słabo. Chyliński nie trafił kilku rzutów z otwartych pozycji, a potencjał ofensywny Krzyśka jest dość ograniczony. Wójcik dużo nie wzniósł. Johnson zaczyna mnie denerwować ciągłą chęcią zapakowania piłki z góry.. Brakuje kogoś kto by wyciągnął drugiego wysokiego z spod kosza żeby Wright miał więcej miejsca. Brakuje kogoś kto rozciągnie grę, nasuwa się 'Robert wróć!' Loyd trochę lepiej, ale nadal zagubiony we mgle. Bartek 2 głupie straty ale to chyba przez te urodziny.. Dobry mecz Wallace'a. Walczył, skakał widać, że na czymś mu zależało. Urlep na ławce miotał się i wyzywał sędziów..

Wiedząc że Anwil ma praktycznie tylko Szubarge na 'jedynce' można było zaryzykować i wystawić indywidualne krycie żeby go zabiegać. Dużo minut na ławce spędził Roszyk, który mógłby spróbować go zaganiać. W 3Q Anwil grał ciągle pick&pop, po którym Johnson 'krył' Szubarge a Loyd nawet nie próbował sie przedrzeć na zasłonie i zostawał na plecach Sullivana. Gdyby nie to że Szubarga jechał jak z furą gnoju z Johnsonem dając z takich akcji bodaj 8 'oczek' to Sullivan zbiegałby, dostałby piłke i znając jego grę zapakował z góry dając 2+1 dodatkowo wrzeszcząc na całą hale, a Loyd stałby z tyłu i nic by mógł zrobić. Brawo Griszczuk za tą prostą a jakże skuteczną zagrywke, widać że Urlep już sie starzeje..

Ostatnio zmieniony 14 mar 2010, 12:12 przez michaelos, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

kinio24 pisze:
a gdzie ci ludzie z ktorymi sie na tym forum umawialem byli?? do robienia transparentow przyszla mi pomoc tylko Renata - co mialem narobic, z czego ??

Zaglądam sobie czasem do Was gościnnie i wydawało mi się, że niejaki Dr. Dre (którego nota bene z uwagi na jego wpisy uznałem za jednego z prężniej działających kibiców o bodajże najdłuższym stażu), w sposób charakterystyczny buńczucznie krzycząc i miotając obelgami na lewo i prawo,... zobowiązał się do wszechstronnej pomocy w tym temacie!!!! :shock: :oops:

Tytuł:
pismak
pismak

4mA pisze:
Avaddon18 pisze:

Dlaczego tak o nich sądzisz? Bo są najlepszymi kibicami w plk(to trzeba im przyznać),bo prawie cała Polska ich nielubi?
Mi jakoś kibice Anwilu nie podpadli,nie przepadam za nimi ale to nie powód żebym na nich tak mówił

Zmieniłem swoją wypowiedź bo uznałem ja za zbyt ostrą.
Jednak odpowiem tobie że nie przepadam za nimi.
Ponieważ??
Są zbyt wulgarni , zbyt chamscy.
I nie chodzi mi o ich KK ale także o kibiców spoza.
Na meczu u nich w tym sezonie nie jeden raz słyszałem przyśpiewkę "J... Turów J...." .

Natomiast po rozmowie z kilkoma kibicami z Włocławka (podczas PP gdzie przyjechali prywatnie ) dowiedziałem się że wielu kibiców ma podobne zdanie jak ogół kibiców z Polski.
Po prostu nietrawią KK w swoim mieście , co więcej jak jeżdzą na mecze wstydzą się za ich zachowanie. Ujęli to jako bande gówniarzy bez rozrywki na podwórku.

Tytuł:
obserwator
obserwator

przekorny pisze:
Zaglądam sobie czasem do Was gościnnie i wydawało mi się, że niejaki Dr. Dre (którego nota bene z uwagi na jego wpisy uznałem za jednego z prężniej działających kibiców o bodajże najdłuższym stażu), w sposób charakterystyczny buńczucznie krzycząc i miotając obelgami na lewo i prawo,... zobowiązał się do wszechstronnej pomocy w tym temacie!!!! :shock: :oops:

on swoje zrobil przy poprzedniej akcji "wiecej z wami nie ugramy caly zarzad do wymiany"

gdzie byli ci koledzy ktorzy pisali do mnie na priva. Takie cos nie mobilizuje do dalszych dzialan niestety ;/

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

1. niedawno pisałem, że kluczową sprawą przynajmniej dla mnie jest kwestia dalszej współpracy PGE i ewentualnego, dalszego sponsoringu Turowa przez ten holding.Osobiście zdziwiłbym się bardzo, gdyby PGE dalej chciało sponsorować koszykówkę w Zgorzelcu ale może lubią sponsorować kabaret. Czy dalej będzie im się chciało wywalać pieniądze w sport, który nie jest popularny, w klub który jest beznadziejnie zarządzany, w miernotę, ciemnogród, pozorację? Co niektórzy zrobili z tego klubu pośmiewisko, zrujnowali to co Krygier&Filipovski zbudowali - namiastkę profesjonalnego klubu sportowego. Jest z czego się śmiać i płakać zarazem. Tak to jest jak prezes nie ma zielonego pojęcia o zarządzaniu, bo wtedy łatwiej nim manipulować, wciskać kit w postaci podsuwania przez "zaprzyjaźnioną agencję" zawodników, którzy nieźle na Turowie zarobili i płacić co niektórym za to że są na liście płac a wynik ich pracy jest zerowy. Mam tylko nadzieję, że będzie zrobiony jakiś bilans i wyjdzie na jaw jak pięknie marnotrawi się pieniądze PGE. Dobrze będzie jak będziemy mieli do czynienia tylko z zaniedbaniem.
2. zespół jest źle zbudowany, a teraz doszła "anarchia". Skoro jest votum nieufności wobec trenera to jak można cokolwiek ugrać. Zawodnicy najchętniej chcieliby aby sezon już się zakończył i to widać i słychać i czuć. Dlatego w jednym z wcześniejszych postów zasugerowałem, że spotkanie z kibicami było farsą. Nadzieja umiera ostatnia, bo kibic wierzy w zespół do końca ale osobiście nie widzę przesłanek aby zespół powalczył o miejsce na podium w tym sezonie. Prezes chyba wie jak jest naprawdę i jeżeli widzi, że to już koniec trzeba pomysleć o przyszłości, a ona nie jawi się różowo. Incydent z Witką może zniechęcić Polaków do grania w Turowie. Dopóki nie będzie zmian kadrowych na lepsze klub będzie w totalnym niebycie.

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Avaddon18 pisze:
Na meczu u nich w tym sezonie nie jeden raz słyszałem przyśpiewkę "J... Turów J...."

takie przyśpiewki to normalna rzecz w sporcie więc nie wiem czemu się dziwisz.. za czasów "wojen" ze Spartakusem to było na porządku dziennym a zobacz teraz ile osób wspomina tamte czasy i kibiców!!na siłe próbujecie robić z siebie "misie przytulaki" a jak przychodzi co do czego to wasz "prezes" daje popis.. i to po meczu gdzie na parkiecie było pełno ochrony. Ciekawe czy jakby na meczu wogóle nie było służb porządkowych to zaryzykowałby taki gest!!?? szczerze w to watpie bo skonczyłoby sie na tym że dostałby w miche i na tym by sie pewnie skonczyła jego "AŻ" trzyletnia miłość do Turowa.. ostatnio w tv pokazywali że gdzieś na meczu był KKSeniora i tam babcie z dziadkami sobie spiewali i klaskali.. proponowałbym coś takiego dla połowy naszego KK bo oddalacie sie coraz dalej od pozostałych Klubów Kibica w Polsce

[ Dodano: Nie Mar 14, 2010 6:31 am ]
hakunamakata pisze:
Incydent z Witką może zniechęcić Polaków do grania w Turowie

no przy takim zarządzie napewno niewielu by sie zdecydowało parafować kontrakt z nasza drużyną

Tytuł:
obserwator
obserwator

panie i panowie przy takim obrocie spraw w kk musimy wziac sprawy w swoje rece i w koncu jakos pokazac dosadnie wszystkim w polsce co sadzimy o takiej sytuacji naszego kochanego klubu, mysle ze akcja z pustym sektorem kk bedzie wlasciwa na nastepnym meczu, trzeba ten pomysl odkurzyc i wprowadzic w zycie.............

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2768 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 160, 161, 162, 163, 164, 165, 166 ... 185  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.