Jako, że to mój pierwszy post na forum, to na początek dzień dobry wszystkim.
Tomczan, zdradź mi tajemnicę, czy forum, które podlinkowujesz to jakieś intelektualno-opiniotwórcze stowarzyszenie kibiców koszykówki o jedynie słusznych poglądach?
Ja mimo, że mam wiele do zarzucenia obecnym władzom PZKosz i PLK, to jednak jest to tylko moje subiektywne odczucie i nikt więcej nie musi się z nim zgadzać. Ty natomiast podejmujesz rękawicę rzuconą Ci przez nie wiadomo kogo (policz ilu ludzi się tam udziela i jaką ucztę intelektualną tam stworzyli) i wypowiadasz się w imieniu wszystkich.
Wydaje mi się, że przed podjęciem takiej decyzji powinieneś zapytać członków KK co o tym sądzą. Nie wnikam tu w Twoje kompetencje, co do podejmowania takich decyzji, lecz chodzi mi o elementarne poczucie przyzwoitości. Ja osobiście jestem przeciw i nie wiem, czy swoją aprobatą masz prawo decydować za mnie.
Ludzie, którzy tam się wpisują opluwają nasz KK, wyciągają nam jakieś rzekome układy w związku z EuroBasketem (na którym przypominam Ci, też byłeś).
Tu Cytat niejakiego CZESIU:
Cytuj:
... Nie bede wspominal o cyrku w rozprowadzaniu wejsciowek na eurobasket i stworzenie smiesznego kk, a pominiecie w calym tym przedsiewzieciu nas, prawdziwych kibicow...
.
Tu natomiast thomas89:
Cytuj:
Do tego dochodzą transmisje w TVP Sport (kto to w ogóle ma?!)
Następna "perełka" nygrys:
Cytuj:
...Na meczach doping prowadzony przez śmieszną osobę Jacy ( niestety jest z Bydgoszczy ), i chłopaków z Turowa dzięki czemu mieliśmy atmosferę jak na 1,2,3...
Milczeniem pominę inne wpisy.
Zapytam Cię Tomczan, czy na EuroBaskecie byłeś w "śmiesznym kk"?, a może jesteś "chłopakiem z Turowa"?
Człowieku, wylewają na nas wiadro pomyj, a Ty się z nimi bratasz??!!
WYWIESZAJĄC TEN TRANS, POTWIERDZASZ WSZYSTKIE TE POMYJE.
Amen.
Andrzej P.