jacoo, naturalną rzeczą jest, że za reklamę trzeba płacić i chyba się ze mną zgodzisz. Temat został założony w celu informowania osób zainteresowanych usługą, a nie punktami. Zamieszczając informację o innym punkcie robisz im reklamę. Reklamę, za którą te punkty nie zapłaciły. Moja działalność jest komercyjna, więc naturalną rzeczą jest, że czerpię zyski z reklamy i nie uważam, że musi mnie w tym przypadku ruszać sumienie, bo nic złego w moim działaniu nie znajduję.
forum.zgorzelec.info jest produktem mojej firmy, dlatego wydaje mi się, ze mogę umieszczać na nim przekazy tego typu. Co do innych (konkurencyjnych) nie zabraniam im reklamy na zgorzelec.info lub na tym forum, ale normalną rzeczą jest, że za to muszą zapłacić.
Podsumowując: moja firma wykorzystuje własny produkt do reklamy innego produktu, który oferuje, a jeżeli inna firma oferująca ten sam produkt chce go pokazać to musi za to zapłacić.
Powyższą sprawę uważam za zamkniętą i zapraszam do dalszej dyskusji w tym temacie. Natomiast wszystkie osoby, które chca podyskutować na temat działalności charytatywnej zgorzelec.info lub wykłócać się o "wolne wtorki" zapraszam na priv.
Wracamy do tematu: telewizja nowej generacji - n
edit:
Pod adresem www.n.zgorzelec.info została zamieszczona oferta programowa n-ki wraz z opisami poszczególnych kanałów.