Dzisiaj jest 11 maja 2025, 0:13

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 7 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł:
rekrut
rekrut

No właśnie się zastanawiam nad obiektywnością Aleksandra - jak na razie w tym wątku dotyczącym platformy "n". Wysłałem info z podaniem dwóch miejsc, w których będzie sprzedawana ta platforma (oprócz oczywiście zinfo). Niestety, jestem w pewien sposób powiązany z jednym z nich , choć niebezpośrednio , a admin o tym wie. Podałem również drugie miejsce, które jest oczywiście konkurencją dla obu tych punktów - ale wydaje mi się, że obiektywizm tego wymaga.
Admin usunął część postu wspominającą o JEGO konkurencji i wypaczył przez to wypowiedź. Umieścił za to informację, iż za reklamę należy zapłacić.
Czyli zostałem ocenzurowany.
Smutno mi.
W końcu nie najlepiej świadczy to o Aleksandrze.
Przypuszczam, że ten post zostanie również usunięty/zmodyfikowany, ale cóż, spróbuję, może admina ruszy sumienie.
Możemy dyskutować, czy podanie danych o innych punktach jest reklamą , ja w każdym razie umieszczając tego posta nie miałem ochoty reklamować platformy "n", chciałem podać tylko informację o innych punktach, nie tylko "dedykowanych".
W końcu mogę przecież napisać, że obsługa sprzedaży "n" np. w takim punkcie o takim to a takim adresie jest ok, a np. w punkcie innym jest beznadziejna i nikt tego nie weźmie za reklamę.
Mógłbym napisać z innego konta informację i admin nawet by się nie zorientował - tylko po co?
Jeżeli admin w swojej nieomylności stwierdzi, że jest to post "nie na temat", to poproszę o uruchomienie nowego wątku o odpowiedzialności moderatora ( admina) za wybiórcze podawanie faktów.

Tytuł:
VIP
VIP

jacoo, naturalną rzeczą jest, że za reklamę trzeba płacić i chyba się ze mną zgodzisz. Temat został założony w celu informowania osób zainteresowanych usługą, a nie punktami. Zamieszczając informację o innym punkcie robisz im reklamę. Reklamę, za którą te punkty nie zapłaciły. Moja działalność jest komercyjna, więc naturalną rzeczą jest, że czerpię zyski z reklamy i nie uważam, że musi mnie w tym przypadku ruszać sumienie, bo nic złego w moim działaniu nie znajduję.

forum.zgorzelec.info jest produktem mojej firmy, dlatego wydaje mi się, ze mogę umieszczać na nim przekazy tego typu. Co do innych (konkurencyjnych) nie zabraniam im reklamy na zgorzelec.info lub na tym forum, ale normalną rzeczą jest, że za to muszą zapłacić.

Podsumowując: moja firma wykorzystuje własny produkt do reklamy innego produktu, który oferuje, a jeżeli inna firma oferująca ten sam produkt chce go pokazać to musi za to zapłacić.

Powyższą sprawę uważam za zamkniętą i zapraszam do dalszej dyskusji w tym temacie. Natomiast wszystkie osoby, które chca podyskutować na temat działalności charytatywnej zgorzelec.info lub wykłócać się o "wolne wtorki" zapraszam na priv.

Wracamy do tematu: telewizja nowej generacji - n

edit:

Pod adresem www.n.zgorzelec.info została zamieszczona oferta programowa n-ki wraz z opisami poszczególnych kanałów.

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

Chyba administracji ciśnienie skoczyło,zwłaszcza pod koniec postu.
Własciwie to masz racje.Mój pokój, moje zabawki i moje zasady.
Ale nieładnie obcinac posty innych userów.
Korzyść z tego żadna.Jak ktos bedzie chciał poszukać konkurencji to znajdzie ją bez tego forum.
Na sprzedaży napewno byś nie starcił, gdyby w jakimś watku pojawiła się informacja,że można to kupić jeszcze tam i tam.Nie tylko na Warszaskiej 15.
Pozatym wiedzę,że masz świadomość,że na początku raczej dołożysz do tego interesu,niż będziesz zbijał kapitał.
Takze może i masz racje tępiąc wszelkie przejawy konkurencji.
I na koniec takie pytanie.
Zakłada ktos na forum temat:Telewizja w Zgorzelcu,co polecacie?
I co wtedy ?Kasujesz taki temat?Jeśli tylko pojawi się ,że cyfre kupimy tam,polsat,tam,a hdtv jest tu i tu.

Forum jest Twoje.Ale forum to takie cos,że czasem żyje własnym zyciem.I dla zachowania dobrego imienia,nie powinienieś kasowac tamtych informacji.
Nie wydaje mi się,żeby zaszkodziły nowemu interesowi Twojej firmy.
Nad tym się zastanów,i nie wzburzaj sie za bardzo.
My tylko rozmawiamy
Chyba,że traktujesz forum jako wspomaganie dla swojej firmy.
A to raczej nie zapewni mu rozwoju.

Tytuł:
VIP
VIP

Cytuj:
Takze może i masz racje tępiąc wszelkie przejawy konkurencji.

Nie tępię konkurencji, tylko jej nie promuję, jeżeli tego nie opłaca.

Dobrze zauważyłeś, jeżeli ktoś będzie chciał znaleźć inny punkt to go znajdzie i bez tego forum.

Co do ciśnienia: to staram się nie unosić, ale na brak zrozumienia podstawowych zasad firmy komercyjnej, wolnego rynku czy celu prowadzenia działalności gospodarczej powoduje u mnie białą gorączkę.

Dlatego może powtórzę: nieopłacona reklama, lub krypto reklama firm oferujących tą samą usługę co zgorzelec.info będą usuwane.

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Cytuj:
jeżeli ktoś będzie chciał znaleźć inny punkt to go znajdzie

znalazłem i reklamuję :)

Obrazek

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

krytyczny pisze:
Cytuj:
jeżeli ktoś będzie chciał znaleźć inny punkt to go znajdzie

znalazłem i reklamuję :)

Tego punktu reklamowac nie trzeba.
Ale ogólnie ROTFL

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

Popieram admina broni własnego interesu i ma racje i prawo do tego. To że włąsciciel taksówki jeździ nią za friko to nie znaczy że ma wozic innych za darmo. Ale jak ktoś zapłacił to może wniej mówi co chce nawet ze jest 10 innych ,lepszych i ładniejszych taksówek. Ale jezeli taksówkarz pozwolił ci za darmo jechac to przyzwoitośc nakazuje żeby takich rzeczy nie wygadywac prawo tegoi nie zabrania ale normalni ludzie tak robia no chyba ze są z PiSu.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 7 ] 

Strefa czasowa UTC+1godz.