Dzisiaj jest 12 maja 2025, 13:03

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 70 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5
Autor Wiadomość
 Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

To już jutro :smt026 :smt026 :smt026

Tytuł:
obserwator
obserwator

Jasiu trzymam kciuki za Ciebie, aby ci serducho nie padło z tego wszystkiego - pij browarki dla ochłody ;). Mi pozostaje być z Tobą mentalnie, bo czas zamienić duże miasto na wioskę - czas odpocząc od zgiełku. I akurat przeprowadzka wypada w ten weekend - Jasiu pozdrów wszystkich rastamanów i im podobnych.

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

To już dziś :smt026 :smt026 RasTa TranS Reggae Trans :D No i Sound System ale się wybawie :] choć cena wysoka za wjazd w tym roku to i tak musze tam być :p do zobaczenia na marleykach 2007 :D

Tytuł:
rekrut
rekrut

Było bardzo fajnie.
Dobra opcja z drugą sceną, choć widowiskowa była zdecydowanie bardziej oblegana.
Ukłon w stronę Fazy. Energiczny i najlepszy moim zdaniem odbiór tego wieczoru.
Nie słyszałem Ares & the Tribe, ale podobno udany występ, wielu porwało.
Połamane dźwięki doktora Hipno służyły jak najbardziej. Mocny kop. Jabbadub równie dobrze.
Nieźle basem miotało w tej baletowej :-)

Ludzi mogło być nieco więcej.

Szacuneczek Panie Kosmos.

Tytuł:
rekrut
rekrut

fffffffff

Ostatnio zmieniony 03 mar 2008, 17:10 przez Jassi, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
rekrut
rekrut

Witajcie po Mareykach !

Dziękuję bardzo za wasz udział w koncercie bez was nie byłoby tej imprezy. Zabrakło nas około 100 osób dla całkowitego sukcesu czyt. finansowego. Jeśli chodzi o Marleyki to mam nadzieję, że to nie ostatnie. Z mojej strony jedynie padła deklaracja o zrezygnowaniu z organizacji tej imprezy, a jeśli ktoś będzie na tyle odważny i będzie chciał zrobić Marleyki 2008 to będzie mi miło. Mam nadzieje że impreza będzie dalej grała i nie umrze śmiercią naturalną.
Chciałem bardzo podziękować wszystkim którzy pomagali mi przy tej i innych imprezach. Przepraszam zespoły z którymi nie mogłem się do końca rozliczyć - będzie rewanż w Szklarskiej !
Specjalne podziękowania dla: mojej rodziny (siostra i żona w kasie), Sebastianowi Klebaniukowi, MDK Zgorzelec - Dyrekcji, Burmistrzowi Radosławowi Baranowskiemu, Jackowi Kadłubickiemu, Leszkowi - nie tylko za zagrany koncert, ekipie do pomocy ze Szklarskiej, Ekipie www.reganzza.pl - pomoc na bramce, GraffStudio - od 10 lat pomagają w reklamie koncertu Marleyki, wszystkim patronatom internetowym w tym wielkie dzięki dla www.zgorzelec.info, Romanowi Latosińskiemu - urząd miasta w Zgorzelcu, TVK Bogatynia, Gazetom Lokalnym, oraz wielu wielu innych których przepraszam że tutaj ich pominąłem.

Janusz Lichocki (Dj Jasiek)
Kosmos Mega Sound System

Tytuł:
VIP
VIP

ze strony głównej:
Ostatnie (?) Marleyki zakończone !

Z mojej strony jedynie padła deklaracja o zrezygnowaniu z organizacji tej imprezy, a jeśli ktoś będzie na tyle odważny i będzie chciał zrobić Marleyki 2008 to będzie mi miło. Mam nadzieje że impreza będzie dalej grała i nie umrze śmiercią naturalną. - tak po zakończonej imprezie mówi organizator Janusz Lichocki (patrz obok) znany wszystkim jako Dj Jasiek. Choć całość wyszła perfekcyjnie to jednak zabrakło około 100 osób do sukcesu finansowego. Tu najprawdopodobniej dała znać o sobie luka wiekowa z przedziału 21-27, która odczuwalna jest coraz bardziej w naszym mieście. Nie mniej jednak cieszmy się tym co mamy, a być może już za rok pojawią się plakaty z napisem Marleyki 2008. Zapraszamy wszystkich go galerii zdjęć.

galeria zdjęć:
http://www.zgorzelec.info/foto/thumbnails.php?album=114

Pozdrawiam wszystkich organizatorów.

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

Było fajnie bardzo fajnie ale wlasnie jakos tak zabrakło klimatu....jakiegos za malo osob troche ale i tak sie cieszę FAZA MANNAGA i PAIHIVO dali doobre koncerty scena sound system była najlepsza :D

MARLEYKI NIE MOGĄ ZGINĄĆ!! :) ZA PIĘKNA IMPREZA TO JEST FESTIVAL JAKICH MAŁO W POLSCE I NA ŚWIECIE ;]

Tytuł:
rekrut
rekrut

PIELkrzySAn pisze:
Było fajnie bardzo fajnie ale wlasnie jakos tak zabrakło klimatu....jakiegos za malo osob troche ale i tak sie cieszę FAZA MANNAGA i PAIHIVO dali doobre koncerty scena sound system była najlepsza :D

MARLEYKI NIE MOGĄ ZGINĄĆ!! :) ZA PIĘKNA IMPREZA TO JEST FESTIVAL JAKICH MAŁO W POLSCE I NA ŚWIECIE ;]

faktycznie, jest i umrzeć nie może. Już raz ucichł i znów wybuchł, więc czemu nie może być tak i tym razem? mam nadzieję, że do zobaczenia za rok :-)

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Witaj Remo.Chyba dobrze myślę że Ty to Ty :lol: Sorry że nie zatrzymałam się wtedy przed Carfurem i nie pogadałam.Mogło Ci sie wydać że jestem niezadowolona ze spotkania, ale bardzo sie wtedy źle czułam i ledwo stałam na nogach i jedno tylko mi było w głowie żeby nie zemdleć. Fajnie było Cię spotkać :grin: Pozdrawiam Cię i miłego dnia życzę.Pa

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 70 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5

Strefa czasowa UTC+1godz.