Witajcie po Mareykach !
Dziękuję bardzo za wasz udział w koncercie bez was nie byłoby tej imprezy. Zabrakło nas około 100 osób dla całkowitego sukcesu czyt. finansowego. Jeśli chodzi o Marleyki to mam nadzieję, że to nie ostatnie. Z mojej strony jedynie padła deklaracja o zrezygnowaniu z organizacji tej imprezy, a jeśli ktoś będzie na tyle odważny i będzie chciał zrobić Marleyki 2008 to będzie mi miło. Mam nadzieje że impreza będzie dalej grała i nie umrze śmiercią naturalną.
Chciałem bardzo podziękować wszystkim którzy pomagali mi przy tej i innych imprezach. Przepraszam zespoły z którymi nie mogłem się do końca rozliczyć - będzie rewanż w Szklarskiej !
Specjalne podziękowania dla: mojej rodziny (siostra i żona w kasie), Sebastianowi Klebaniukowi, MDK Zgorzelec - Dyrekcji, Burmistrzowi Radosławowi Baranowskiemu, Jackowi Kadłubickiemu, Leszkowi - nie tylko za zagrany koncert, ekipie do pomocy ze Szklarskiej, Ekipie
www.reganzza.pl - pomoc na bramce, GraffStudio - od 10 lat pomagają w reklamie koncertu Marleyki, wszystkim patronatom internetowym w tym wielkie dzięki dla
www.zgorzelec.info, Romanowi Latosińskiemu - urząd miasta w Zgorzelcu, TVK Bogatynia, Gazetom Lokalnym, oraz wielu wielu innych których przepraszam że tutaj ich pominąłem.
Janusz Lichocki (Dj Jasiek)
Kosmos Mega Sound System