Dzisiaj jest 10 maja 2025, 20:04

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 120 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 4, 5, 6, 7, 8
Autor Wiadomość
 Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

i słusznie "bombas na burmistrza" albo ktokolwiek inny byle nie ci co juz z naszy aleksandrem tak ładnie kręca.

Tytuł:
VIP
VIP

bog180, ty jakiś dziwny jesteś. Wg twojej teorii to skoro na Dniach Policji galeria była sponsorowana przez opozycyjną Platformę Obywatelską to z nimi też kręcę ?

Poprostu moim zdaniem postąpił tak samo dobrze jak w przypadku Muay Thai i wyjazdem do Bangkoku. Bez kręcenia. Tak czy inaczej ten fakt nie powoduje "złapania" dodatkowych plusów w moich oczach. To było dobre więc to się chwali, a jeżeli zrobi coś złego co bedę uważał za warte zganienia to też to zrobię, bo taka jest moja funkcja. Mam być obiektywny i taki pozostanę. Więc nie przypinaj mi łatek tylko na podstawie swojego dziwnego myślenia.

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

a ja juz myślałęm że Aleksander dojrzewa i cos załapał. Jeżeli ktoś zbiera i dostaje pieniążki na chorego jasia to na zdjęciu w tej sprawie zamieszcza zdjęcie jasia a nie swoje, Burmistrz zbiera i dostaje pieniądze na miasto i na zdjęciu sposnsorowanym z tych pieniędzy jego byc nie powinno , a jezeli koniecznie chce swoją buzię wsadzić to niech odda kawałek swoich oszczędności i niech się z tego obraka smieje pełną gebą, jakoś nawet Marko wycofał się z dyskusji jak spytałem czy da swoje słowo za to ze ten miejski fotoplastikon z BurmistrzemF nie jest za pieniądze zadysponowane przez niego samego z budżetu miasta za zgodą i wiedzą naszych bezradnych Radnych.
Bombas na Burmistrza Hej!@

Tytuł:
obserwator
obserwator

Ja tam nie wnikam z kim się kuma Alex i czy w ogóle się z kimś kuma (mam tu na myśli politykę).

Ale to porównanie chyba jest nie najlepsze:
aleksander pisze:
(ciach)...Poprostu moim zdaniem postąpił tak samo dobrze jak w przypadku Muay Thai i wyjazdem do Bangkoku...(ciach)

Zasponsorowanie wyjazdu do Bangkou na Turniej Muay Thai tego młodego człowieka był dla niego premią czy też nagrodą za to co zrobił (poświęceni dla sportu, wysiłek, reprezentowanie naszego miasta itp.) i moim zdaniem było jak najbardziej o.k. duży plus dla burmistrza.

Ale zasponsorowanie galerii zdjęć z Sopotu jest jak najbardziej zagrywką polityczną. Jest to po prostu kolejna okazja dla Burmistrza aby się pokazać (w pozytywnym świetle). To tak jak mówienie przez Burmistrza że to on nam zasponsorował imprezę z okazji dni miasta. Nie ważne że to nasza kasa z naszych podatków ale on wydał polecenia organizacji i On się tym chwali.
Ciekawi mnie jeszcze czy ta galeria była zasponsorowana prywatnie przez burmistrza czy przelewik przyszedł z urzędu miasta ?

A tak powracając do tematu Sopotu to czy pojawi się w portalu coś więcej (mam tu na myśli coś do czytania) niż tylko galerie zdjęć? Takie z tego było wydarzenie a jak na razie to same foty przyszło nam oglądać.

A tak poza tym to czy w tym portalu jest jakiś człowiek który się zajmuje pisaniem czy Wy tylko przepisujecie informacje od rzeczników prasowych i robicie fotki na imprezach.
Czas chyba ożywcie ten portal bo tu kurcze nie ma co poczytać – a informacje, artykuły, felietony – to jest chyba rola portalu.

Tytuł:
VIP
VIP

Cytuj:
Bigos Newsletter

Witam,

dlaczego wakacje, urlopy, delegacje tak krotko trwaja? Sopot Festival 2006 tez jakos zbyt szybko minal. W dzisiejszej audycji w wielkim skrocie wrazenia i muzyka dawniejsza oraz ta nowsza. Nie bede ukrywal, ze moja milosc do Katje Melua po konferencji prasowej nabrala jeszcze innego wymiaru. Ale o tym za 2 godzinki.

Zapraszamy i zyczymy smacznego

Eli & Bigos Team

http://www.bigos.de.nr

widać Alex, że masz konkurencję :lol:

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Obiekt moich westchnien jest juz dawno sprecyzowany, nawet jestem z tym Kims zaobraczkowany, wiec na pewno nie jest to K. Melua.
Mimo,ze zwykle utwory jakie slysze traktuje jako hity jednego tygodnia/miesiaca w przypadku tej Wykonawczyni stwierdzam,ze Spider`s Web jest utworem , ktory trafil do mojej kolekcji 100 najlepszych nagran jakie kiedykolwiek slyszalem.
Mam nadzieje,ze moje zdanie nie jest osamotnione:)
Pozdrawiam
Piotr

Tytuł:
gaduła
gaduła

gobo007 pisze:
Mam nadzieje,ze moje zdanie nie jest osamotnione:)

Informuję: Twoje zdanie nie jest osamotnione :) :D

Tytuł:
rekrut
rekrut

ap wiec odpowiadam na pytanie (Ciekawi mnie jeszcze czy ta galeria była zasponsorowana prywatnie przez burmistrza czy przelewik przyszedł z urzędu miasta ? )

oczywiście , ze przelew przyszedł z urzedu miasta,choć nie było łatwo i aleksander musiał się sporo napocić by wszystko załatwić (byłem przy tej rozmowie) ale oczywiście czego sie nie robi by promować Zgorzelec :!:

Tytuł:
obserwator
obserwator

L&M pisze:
ap wiec odpowiadam na pytanie (Ciekawi mnie jeszcze czy ta galeria była zasponsorowana prywatnie przez burmistrza czy przelewik przyszedł z urzędu miasta ? )

oczywiście , ze przelew przyszedł z urzedu miasta,choć nie było łatwo i aleksander musiał się sporo napocić by wszystko załatwić (byłem przy tej rozmowie) ale oczywiście czego sie nie robi by promować Zgorzelec :!:

Czyli napis powinien brzmieć "Galeria zasponsorowana przez Urząd Miasta w Zgorzelcu" a nie przez p. Fiedorowicza.

Teraz poprostu widać jak to się prowadzi kampanie wyborczą za miejskie pieniądze. Ciekawe czy tak można ?

Tytuł:
VIP
VIP

L&M, po pierwsze przelew jeszcze nie przyszedl, a po drugie mogłeś być przy tej rozmowe tylko wtedy jeżeli nazywasz się Mirosław Fiedorowicz, bo rozmowa w tej sprawie była prowadzona przez telefon. Dlatego sugeruję zastanowić się dwa razy przez puszczeniem posta bo zaniżasz poziom dyskusji informacjami bez pokrycia i niepotrzebnie podgrzewasz atmosferę.

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Alex jest prawdopodobieństwo ( minimalne ale jest ) że to właśnie burmistrz :lol: :lol: :lol: :lol:

Tytuł:
rekrut
rekrut

Owszem tak własnie prowadzi się kampanie wyborczą za miejskie pieniądze. Nie mnie oceniać czy tak można , wiem tylko że tak jest.

Drogi Aleksandrze , wiem że prawda w tej kwestii jest dla Ciebie nie wygodna ale fakty są takie , że rozmowa w tej sprawie była prowadzona nie tylko przez telefon. Ty to wiesz i ja to wiem dlatego nie pisz , że zaniżam poziom dyskusji informacjami bez pokrycia bo powtarzam byłem przy tej rozmowie.

Tytuł:
VIP
VIP

Nie posiadam niewygodnej prawdy, bo i nie mam czego ukrywać. Jeżeli by nie było możliwości to pieniędzy bym nie dostał.

Natomiast jeżeli chodzi o twoje sensacyjne informacje, to wychodzi na to, że Urząd Miasta ma pracownika, który wynosi informacje służbowe, lub podając się za niego niszczy wizerunek Urzędu pisząc nieprawdę.

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Przyglądam się tej dyskusji i mam wrażenie , że sponsoring galerii(zwłaszcza przed wyborami )lepiej byłoby zostawić firmą i osobom prywatnym.Zwłaszcza teraz gdy każda okazja jest dopbra do podtykania ludziom pod nos wyborczej kiełbasy. Po co niepotrzebne spięcia stwarzać. A jeśli po wyborach jeden czy drugi rządzący będzie miał ochotę coś zasponsorować( i to najlepiej ze swojej kieszonki) to chwała mu za to i za szczerość jego intencji.

To fakt , że z głośnej sprawy Sopot festiwalu zostały tylko fotki. A myślę , że działo się tam sporo i można opracować przynajmniej jeden spory artykuł.

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

Myśle ze należałoby zrobić plakaty w sprawach nieco mniej przyjemnych niz sponsorowanie . Np. plakat z napisem to Ja M. Fiedorowicz burze kiosk Kalaty i nie moge załatwić sprawy przez cała kadencję. Ale w tym wypadku to juz Urzad Miasta a jeszcze lepiej jakis pracownik. Jakos do takich aferek bużki burmistrza sie nie wkleja.
Aleksander jestes na skraju utraty oblicza więc odpowiadaj na co drugi post i czytaj trzy razy to co piszesz. jestes juz dzisij podobie jak burmistrz osoba publiczna ze względu na dziennikarskie aspiracje Zinfo i twoja twarz dzisiaj własnie dla Zinfo nie może byc umzczana w tym wyborczym brązowym ...........

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 120 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 4, 5, 6, 7, 8

Strefa czasowa UTC+1godz.