Ja tam nie wnikam z kim się kuma Alex i czy w ogóle się z kimś kuma (mam tu na myśli politykę).
Ale to porównanie chyba jest nie najlepsze:
aleksander pisze:
(ciach)...Poprostu moim zdaniem postąpił tak samo dobrze jak w przypadku Muay Thai i wyjazdem do Bangkoku...(ciach)
Zasponsorowanie wyjazdu do Bangkou na Turniej Muay Thai tego młodego człowieka był dla niego premią czy też nagrodą za to co zrobił (poświęceni dla sportu, wysiłek, reprezentowanie naszego miasta itp.) i moim zdaniem było jak najbardziej o.k. duży plus dla burmistrza.
Ale zasponsorowanie galerii zdjęć z Sopotu jest jak najbardziej zagrywką polityczną. Jest to po prostu kolejna okazja dla Burmistrza aby się pokazać (w pozytywnym świetle). To tak jak mówienie przez Burmistrza że to on nam zasponsorował imprezę z okazji dni miasta. Nie ważne że to nasza kasa z naszych podatków ale on wydał polecenia organizacji i On się tym chwali.
Ciekawi mnie jeszcze czy ta galeria była zasponsorowana prywatnie przez burmistrza czy przelewik przyszedł z urzędu miasta ?
A tak powracając do tematu Sopotu to czy pojawi się w portalu coś więcej (mam tu na myśli coś do czytania) niż tylko galerie zdjęć? Takie z tego było wydarzenie a jak na razie to same foty przyszło nam oglądać.
A tak poza tym to czy w tym portalu jest jakiś człowiek który się zajmuje pisaniem czy Wy tylko przepisujecie informacje od rzeczników prasowych i robicie fotki na imprezach.
Czas chyba ożywcie ten portal bo tu kurcze nie ma co poczytać – a informacje, artykuły, felietony – to jest chyba rola portalu.