Dzisiaj jest 14 maja 2025, 20:13

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 217 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 15  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Namruf pisze:
Tylko i wyłącznie Ruch Poparcia Palikota :)

Z tego co widziałem w dniu wczorajszym to zbieranina transów.pedziów,ludzi z wyrokami za rozboje i najzwyklejszych psychicznie chorych.KONONOWICZ przy nich to szczyt marzeń.
HORROR.
Życzę sukcesów.
]:->

Tytuł:
gaduła
gaduła
Awatar użytkownika

Sukcesów nie będzie, ale może być wesoło :)

mam już dość politycznej fałszywej gadaniny ludzi z "głównych" partii....

szczerzy mogą być tylko Ci skrajni, zarówno z lewa (jak Palikot) jak i z prawa (Narodowcy, czy Korwin Mikke)

Niestety szczerość w Polsce nie popłaca i często szczerzy politycy nie mają szans na dojście do parlamentu i władzy.

Będę głosował na Palikota tylko dlatego że jest szczery i bezczelny i ma odwagę gadać o tym o czym inni boją się publicznie szeptać i liczę że zapewni mi sporo rozrywki podczas oglądania codziennych wiadomości :)

Tytuł:
zinfoman
zinfoman

Defender pisze:
ssoko23 pisze:
wczoraj oglądałem debatę kandydatów w tv Bogatynia. Zdecydowanie najlepiej prezentował się Roman Brodniak. Akurat nigdy nie lubię mówić, że ktoś przegrał czy wygrał debatę, ale on moim zdaniem był najbliżej zwycięstwa.
A więc Roman Brodniak już mnie przekonał, aby na niego oddać głos.

Fajnie, że Pan Brodniak ma Twój głos ale mnie to nie przekonuje. Więcej konkretów a nie pustych stwierdzeń.
DOKŁADNIE!!! postaraj się. ssoko23...

[ Dodano: Sro Paź 05, 2011 11:45 am ]
CICHY pisze:
Z tego co widziałem w dniu wczorajszym to zbieranina transów.pedziów,ludzi z wyrokami za rozboje i najzwyklejszych psychicznie chorych.KONONOWICZ przy nich to szczyt marzeń.
HORROR.

No co... Tranzystorki, homoseksualiści i inni chorzy psychicznie tez musza mieć swojego reprezentanta. Jeszcze feministki powinny się do tego przyłączyć. Będzie sześciokolorowa gromadka. Ciekawe czy ten otwarty obyczajowo Palikot uprawiał, sex z mężczyzną? :roll:

Ostatnio zmieniony 05 paź 2011, 10:48 przez Dr. Dre, łącznie zmieniany 2 razy

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Dr. Dre pisze:
Jeszcze feministki powinny się do tego przyłączyć.

Też tam są,z rozpędu je pominąłem.

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

CICHY pisze:
Ze wszystkich wyborów politycznych najgorszym dla mnie jest głosowanie na kandydatów PO.
Swoim istnieniem i działalnością najbardziej szkodzą Polsce.Nie miejsce i czas na mnożenie tutaj przykładów.
Dla wszystkich którzy nie chcą aby niejaki POlatwósormiarz Michalski został Senatorem i w związku z tym oddadzą swój głos na innego kandydata niech dokonają analizy czy aby ich poparcie w efekcie i tak nie skutkowało poparciem dla TÓSKOWCÓW.
Według mojej oceny i znajomości sceny politycznej drużyna Dutkiewicza to przyszły koalicjant POlatwusormiarzy w SENACIE.
Dlatego daję to Wam wszystkim pod rozwagę.
I niech nikt nie opowiada mi bajek że jest to jakieś głosowanie na człowieka.Ci ludzie idą tam po to aby realizować program partii co jest dla mnie całkiem zrozumiałe.
Dlatego NIE dla ZIELIŃSKIEGO.
Dla mnie tak samo głosowanie na kandydatów PO do Senatu jest najgorszym rozwiązaniem ale w tym miejscu głośno protestuję przeciwko stwiedzeniu że drużyna Dutkiewicza to przyszły koalicjant PO. Ty Cichy albo się nie znasz albo udajesz głupiego albo sam wspierasz PO takimi tekstami. Żaden Senator z ramienia Dutkiewicza nigdy nie będzie wchodził w układy z Platformą, zrozum oni są w opozycji do PO i takie stwiedzenia są nie na miejscu. Krytykujesz Zielińskiego nawet go nie znając dlatego Ci wyjaśnię: JERZY ZIELIŃSKI to JEDYNY, BEZPARTYJNY kandydat Senatora, mający bardzo dobrą opinię wśród ludzi oraz doświadczony samorządowiec. Czego nie można powiedzieć o Michalskim (krótkie doświadczenie w samorządzie jako wicestarosta który długo nie zagrzał swojego stołka) a także o Twoim kandydacie z ramienia NOP Pani Stemler która nie ma praktycznie żadnego doświadczenia. A więc z czym do ludzi Panie Cichy?

Tytuł:
obserwator
obserwator

Jasio Michalski stchórzył!!!! Otóż przed chwileczką dowiedziałem się, że zaplanowana była debata pomiędzy Zielińskim a naszym Jasiem.Michalski stawiał szereg warunków, na które Zieliński się zgodził. M.in. nie chciał Michalski debaty z udziałem publiczności. Ostatecznie ustalono, że debata odbędzie się 3 października b.r. o godzinie 12,00 w studio TV Łużyce. Redakcja przesłała obu pytania i określiła zasady debaty. W poniedziałek Prezes TV Łużyce otrzymała maila od Józefa Kozłowskiego, z którego wynikało, ze rezygnują z debaty, ponieważ chcą debaty ze wszystkimi kandydatami na senatora w formule na żywo.Tak więc do debaty nie doszło. W telewizji wystąpił wyłącznie Zieliński, który odpowiadał na pytania przesłane do redakcji. Rodzą się pytania, dlaczego Jasio Michalski nie odważył się na bezpośrednie spotkanie? Wg mnie bał się pytań o swoje doświadczenie samorządowe, osiągnięcia w biznesie i sporcie itp. Bo zapewne te i inne pytania padły by a z odpowiedziami byłby kłopot!!!! Były by także pytania, które stawia Przekorny na swoim blogu pt. " Jasio tu, Jasio tam..." Tak więc mamy jeszcze jedną cechę Jasia - jest tchórzem!!!!

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Defender pisze:
Żaden Senator z ramienia Dutkiewicza nigdy nie będzie wchodził w układy z Platformą,

U poniosło Cię a skąd ta pewność?
Defender pisze:
zrozum oni są w opozycji do PO i takie stwiedzenia są nie na miejscu

SLD też jest w opozycji do PO a aż się palą do koryta z nimi.
Defender pisze:
Krytykujesz Zielińskiego nawet go nie znając

I tu kolego jesteś w błędzie.
Miałem okazję poznać p.Zielińskiego osobiście w latach 1996-1997 będąc razem z nim w Radzie Regionalnej AWS(Akcja Wyborcza Solidarność). Ja reprezentowałem wówczas Konfederację Polski Niepodległej a ten pan nie pamiętam jaką organizację.Poglądy polityczne z tamtego czasu jego określam na jakieś tam centroprawicowe czyli nijakie.
W łonie AWS był miłośnikiem UW i takiej tam Geremkowszczyzny.
Defender pisze:
JERZY ZIELIŃSKI to JEDYNY, BEZPARTYJNY kandydat Senatora, mający bardzo dobrą opinię wśród ludzi oraz doświadczony samorządowiec.

Masz prawo tak sądzić.
Defender pisze:
Czego nie można powiedzieć o Michalskim (krótkie doświadczenie w samorządzie jako wicestarosta który długo nie zagrzał swojego stołka)

POPIERAM.

[ Dodano: Sro Paź 05, 2011 5:21 pm ]
Defender pisze:
a także o Twoim kandydacie z ramienia NOP Pani Stemler która nie ma praktycznie żadnego doświadczenia.

A to to skąd wiesz?

[ Dodano: Sro Paź 05, 2011 5:22 pm ]
Defender pisze:
A więc z czym do ludzi Panie Cichy?

Aleś się rozemocjonował.

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

jendrzej pisze:
Jasio Michalski stchórzył!!!! Otóż przed chwileczką dowiedziałem się, że zaplanowana była debata pomiędzy Zielińskim a naszym Jasiem.Michalski stawiał szereg warunków, na które Zieliński się zgodził. M.in. nie chciał Michalski debaty z udziałem publiczności. Ostatecznie ustalono, że debata odbędzie się 3 października b.r. o godzinie 12,00 w studio TV Łużyce. Redakcja przesłała obu pytania i określiła zasady debaty. W poniedziałek Prezes TV Łużyce otrzymała maila od Józefa Kozłowskiego, z którego wynikało, ze rezygnują z debaty, ponieważ chcą debaty ze wszystkimi kandydatami na senatora w formule na żywo.Tak więc do debaty nie doszło. W telewizji wystąpił wyłącznie Zieliński, który odpowiadał na pytania przesłane do redakcji. Rodzą się pytania, dlaczego Jasio Michalski nie odważył się na bezpośrednie spotkanie? Wg mnie bał się pytań o swoje doświadczenie samorządowe, osiągnięcia w biznesie i sporcie itp. Bo zapewne te i inne pytania padły by a z odpowiedziami byłby kłopot!!!! Były by także pytania, które stawia Przekorny na swoim blogu pt. " Jasio tu, Jasio tam..." Tak więc mamy jeszcze jedną cechę Jasia - jest tchórzem!!!!

Przedstawiam informację z profilu Pana Jerzego Zielińskiego na facebooku:

Debata bez kandydata

Kandydat do Senatu RP w okręgu nr 1 z ramienia Platformy Obywatelskiej Jan Michalski nie stawił się na debacie w studio TV Łużyce. Wezwałem Go do debaty w odpowiedzi na pytanie redaktorki – kogo uznaję za najsilniejszego konkurenta w staraniach o mandat senatorski. Zaproponowałem, abyśmy debatowali w Zgorzelcu. Kiedy zadzwoniłem osobiście do Jana Michalskiego, to pierwsze odrzucił od razu, po drugie nie zgodził się na debatę z udziałem publiczności. Ustąpiłem i w tym. Zrodziła się więc idea, aby debatę przeprowadzić w studio telewizyjnym. Najszerszy zasięg ma Telewizja Łużyce, dlatego skontaktowaliśmy się z Panią Prezes Iloną Parejko, która pomysł podchwyciła i ustaliliśmy termin na 3 października 2011 – w poniedziałek o godz. 12.00 w studio przy ul. Daszyńskiego w Bolesławcu. Redakcja do nas obu przesłała pytania i określiła zasady przeprowadzenia debaty zgodne z moimi ustnymi ustaleniami z kontrkandydatem. W piątek 30 września otrzymałem sms-a, który zaprzeczył dotychczasowym postanowieniom pomiędzy nami, jednak ustaliliśmy, że nasi pełnomocnicy dopracują jeszcze szczegóły. Pełnomocnik KW Platformy Obywatelskiej miał oddzwonić w sobotę 1 października i nie zadzwonił. W poniedziałek rano Pani Prezes TV Łużyce otrzymała maila od Józefa Kozłowskiego, szefa zgorzeleckich struktur PO tej treści:

STANOWISKO SZTABU WYBORCZEGO JANA MICHALSKIEGO
W nawiązaniu do wystosowanego, przez Sztab wyborczy Jerzego Zielińskiego, zaproszenia do debaty, informujemy, że do piątku (30 września br.) nie ustalono ostatecznego jej kształtu i miejsca. Taką sytuację uważamy za nieprofesjonalną. Taka nieprecyzyjność rodzi wiele wątpliwości. Jednocześnie proponujemy przeprowadzenie debaty z udziałem wszystkich kandydatów na senatora z okręgu nr 1, w formule na żywo.
W imieniu sztabu
Koordynator kampanii senatorskiej Platformy Obywatelskiej RP w okręgu nr 1
Józef Kozłowski

To kuriozalna sytuacja, w studio pojawiłem się sam, zamiast debaty mogłem na antenie odpowiedzieć na pytania przesłane od redakcji. Sam. Czego tak się obawiał kandydat partii rządzącej?

Tytuł:
pismak
pismak

Dr Dre nie cwaniakuj tak bo zdaje sie że twój komitet zasili ławke przed sejmem dla opozycji pozaparlamentarnej, ba nawet w wyborach nie wystartuje. Widze że razem z CICHYM dmuchacie w jedną trąbke, może jakaś koalicja? Dla mglistej perspektywy stołka wszystko, Można sie zbratać nawet z narodowymi socjalistami, upr miał to przećwiczone więc szalupa pana z muszką też może.

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

xionc pisze:
zbratać nawet z narodowymi socjalistami

Jesli to do mnie to przeginasz.

Tytuł:
pismak
pismak

Żadna z partii mnie obecnie nie przekonuje, dlatego chyba jednak zagłosuję na Ruch Palikota
Obecnie tylko ta partia daje perspektywy jakichś zmian w Polsce a jak będzie to zobaczymy...

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

zgc_qwerty pisze:
Żadna z partii mnie obecnie nie przekonuje, dlatego chyba jednak zagłosuję na Ruch Palikota
Obecnie tylko ta partia daje perspektywy jakichś zmian w Polsce a jak będzie to zobaczymy...
Naiwny jesteś twierdząc że Ruch Palikota coś zmieni w Polsce. Sam Janusz Palikot miał szansę coś zrobić w komisji Przyjazne Państwo, niestety bez efektów...

Tytuł:
pismak
pismak

A powiedz mi czy jest jakaś szansa że inne partie coś zrobią?

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

zgc_qwerty pisze:
A powiedz mi czy jest jakaś szansa że inne partie coś zrobią?

Nie wiem, nie jestem jasnowidzem. W tych wyborach głosuję na ludzi a nie na partię, do Senatu na bezpartyjnego Jerzego Zielińskiego http://rafaldutkiewicz.pl/2011/08/jerzy-zielinski

Tytuł:
pismak
pismak

OK
do senatu głosujemy na człowieka, ale do sejmu głosujemy na listę i nic na to nie poradzisz

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 217 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 15  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.