gobo007 pisze:
Po takich wyjasnieniach sprawa wyglada nieco inaczej - przynajmniej dla mnie. Ciesze sie,ze moglismy poznac glos obydwu stron, bo to jest zawsze bardziej obiektywne.
Z tego, co napisal Wlasciciel firmy wynika,ze wina byla po obu stronach. Firma nie zrobila rezerwacji, a petec nie poczekal. W sumie wyglada na to,ze gdyby petec wysluchal kierowcy, to kilka minut pozniej moglby siedziec w busie i jechac do Wrocka.
Czasem pospiech jest zlym doradca. Mysle,ze numer telefonu do szefa podany w busie tez moglby od reki rozwiazac problem, bo petec pewnie bylby poinformowany dokladnie o tym samym, co my jeden post wyzej:)
czesc Piotrek, witam i pytam co Ci wygląda inaczej?
Oczywiście mój pierwotny komentarz był nabyt impulsywny bo i lekko się zagotowałem, jeżeli przesadziłem w słowach to serdecznie wszystkich przepraszam.
Wysluchalem kierowcy który poinformował mnie że nie ma mnie na liście, ja rzuciłem stwierdzeniem że wczoraj o godz. 12.00 rezerwowałem miejsce pod podanym nr komórkowym, kierowca stwierdził że 'tak mu centrala przekazała', ja odpowiedziałem (zgodnie z prawdą) że słyszałem że takie sytuacje mają miejsce, kierowca więcej w ogóle się nie odezwał, rzuciłem okiem na stan zapełnienia busa, wyglądał na pełny więc się podziękowałem i się zawinąłem. Kierowca ani słowem nie wspomniał na temat 'prosze poczekać może miejsce się znajdzie'. Wydzwanianie po szefach i robienie zamieszania na 2 minuty przed wyjazdem nie wydaje mi się stosowne... Chyba że kierowca zechce zadzwonić do 'centrali' w celu wyjaśnienia (chyba że uzna że klient spadł z księzyca i wciska mu bajki i nie dzwoni). Przypominam że posiadanie telefonu komórkowego przez konsumentów nie jest obowiązkowe. A dzwonienie po fakcie nie ma raczej zbyt wielkiego sensu?
Oczywiście rozumiem że panu Bieleckiemu zależy na dobrym wizerunku firmy, doceniam i dziękuję że odpowiedział oraz życzę coraz lepszej jakości świadczonych usług i zwiększania obrotów przez firmę.
Poza tematem - zmiana tematu wątku bez wiedzy autora jest nie fair.
Pozdrawiam Alex i przepraszam za zamieszanie
z mojej strony End Of Topic