Dzisiaj jest 12 maja 2025, 21:21

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 25 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

Brawo admin a kiedy reklama firmy bielawa na zinfo?

Tytuł:
VIP
VIP

bog180, Bielawa jest już naszym klientem od bardzo dawna - patrz banner na forum i na stronie głównej

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

To wiele wyjaśnia!

Tytuł:
rekrut
rekrut

Co wyjasnia?!!!
Petec nie pojechał,bo go nie mieli w spisie, wlasciciel odpowiedzial oraz przeprosił. Baner firmy jest chyba od poczatku istnienia INFO i bardzo dobrze, bo wiadomo gdzie zajrzeć, żeby wiedzieć, co jedzie do Wrocka.
Ale dałam sie wciągnąc w niekonstruktywne gadki!!

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

A czy banerzysko nie banerek MPGK tez by zmienił niektóre tytuły postów w trakcie ich rozwoju.

Tytuł:
VIP
VIP

Bog, jesteś człowiekiem tak poważnym, a niektóre tym podobne wypowiedzi są tak krótkowzroczne... czy Ty naprawdę uważasz, że pieniądz jest dla mnie najważniejszy ? Odpowiem najkrócej jak potrafię. Są rzeczy, których nie można kupić i do tego zaliczam moje zdanie. Jeżeli ktoś nie przedstawi mi silnych argumentów (niefinansowych) to moje zdanie nie ulegnie zmianie. Jeżeli bielawa bus, będąca naszym klientem byłaby źle zarządzana, lub wiele osób miało by o niej uzasadnione złe zdanie to nawet napisałbym o tym newsa na stronie głównej. Tak samo, jeżeli Twoja firma robiłaby machlojki podatkowe lub przekręty finansowe to tak samo poruszyłbym ten temat bo uważam to za naganne moralnie.

W tym przypadku tematu nie zmieniałem choć wyraźnie został napisany pod wpływem emocji, bo sprawa mogła okazać się uzasadniona i tytuł tematu rzeczywiście by pasował. Jednak po wypowiedzi właściciela nie tylko moim zdaniem wątpliwości zostały rozwiane i w związku z podjęciem dialogu, wyjaśnieniem sytuacji oraz przeprosinami ze strony firmy podjąłem decyzję o zmianie tematu.

Zauważ to co napisał gobo, że coraz częściej osoby bezpośrednio związane z tematem podejmują dialog i wypowiadają się na tym forum (bielawa i tomków). Gdyby strona była źle prowadzona, to pewnie tzw wolność słowa już dawno wyeliminowała by osoby wartościowe, ale przez moją kontrolę (nazywaną przez niektórych "cenzurą") "wielcy" naszego społeczeństwa o których tu plotkujemy pojawiają się i rozmawiają.

Teraz skup się proszę na temacie, a prywatne wycieczki to na PW.

Tytuł:
obserwator
obserwator

gobo007 pisze:
Po takich wyjasnieniach sprawa wyglada nieco inaczej - przynajmniej dla mnie. Ciesze sie,ze moglismy poznac glos obydwu stron, bo to jest zawsze bardziej obiektywne.
Z tego, co napisal Wlasciciel firmy wynika,ze wina byla po obu stronach. Firma nie zrobila rezerwacji, a petec nie poczekal. W sumie wyglada na to,ze gdyby petec wysluchal kierowcy, to kilka minut pozniej moglby siedziec w busie i jechac do Wrocka.
Czasem pospiech jest zlym doradca. Mysle,ze numer telefonu do szefa podany w busie tez moglby od reki rozwiazac problem, bo petec pewnie bylby poinformowany dokladnie o tym samym, co my jeden post wyzej:)

czesc Piotrek, witam i pytam co Ci wygląda inaczej?
Oczywiście mój pierwotny komentarz był nabyt impulsywny bo i lekko się zagotowałem, jeżeli przesadziłem w słowach to serdecznie wszystkich przepraszam.

Wysluchalem kierowcy który poinformował mnie że nie ma mnie na liście, ja rzuciłem stwierdzeniem że wczoraj o godz. 12.00 rezerwowałem miejsce pod podanym nr komórkowym, kierowca stwierdził że 'tak mu centrala przekazała', ja odpowiedziałem (zgodnie z prawdą) że słyszałem że takie sytuacje mają miejsce, kierowca więcej w ogóle się nie odezwał, rzuciłem okiem na stan zapełnienia busa, wyglądał na pełny więc się podziękowałem i się zawinąłem. Kierowca ani słowem nie wspomniał na temat 'prosze poczekać może miejsce się znajdzie'. Wydzwanianie po szefach i robienie zamieszania na 2 minuty przed wyjazdem nie wydaje mi się stosowne... Chyba że kierowca zechce zadzwonić do 'centrali' w celu wyjaśnienia (chyba że uzna że klient spadł z księzyca i wciska mu bajki i nie dzwoni). Przypominam że posiadanie telefonu komórkowego przez konsumentów nie jest obowiązkowe. A dzwonienie po fakcie nie ma raczej zbyt wielkiego sensu?

Oczywiście rozumiem że panu Bieleckiemu zależy na dobrym wizerunku firmy, doceniam i dziękuję że odpowiedział oraz życzę coraz lepszej jakości świadczonych usług i zwiększania obrotów przez firmę.

Poza tematem - zmiana tematu wątku bez wiedzy autora jest nie fair.
Pozdrawiam Alex i przepraszam za zamieszanie :)

z mojej strony End Of Topic

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

petec pisze:

to jest "kontrola (nazywana przez niektórych "cenzurą")" :smt026

Tytuł:
rekrut
rekrut

witam, co prawda dopiero dzisiaj przeczytałam wszystkie posty w temacie powyżej i muszę przyznać że petec wykazał się wielką cierpliwościa i wcale nie uważam że przesadzil w swej pierwotnej opini, sama pewnie bardziej bym pojechała firme która mnie tak potraktowała, ale..... ja musze wyrazic swoja pochlebna opinie o kierowcach z tej firmy, ponieważ w miesiącu maj,czerwiec kilkakrotnie korzystałam z przewozu na wrocław i SERDECZNIE dziekuje panom kierowcom za przemiłe i sympatyczne [/b]traktowanie nieco zdezorientowanych :oops: klientów, takich jak ja właśnie, za ułatwienie opuszenia pojazdu w miejscu niekoniecznie do tego przeznaczonym,a co znacznie wpłyneło na kontynuowanie kolejnych wypraw na wrocek w tej właśnie firmie :grin: .i za to, że poproszony o cos raz kierowca nie potrzebowała przypominania więcej (wielkie DZIĘKI) !! być może trafiłam na tak sympatycznych panów,ale chcę wierzyć że wszyscy pracownicy firmy BIELAWA są [shadow=orange]tak mili [/shadow] , co wierzcie mi, przy takiej pracy jest czasami trudne !(są ludzie potrafiacy uprzykszyć i zmienic nawet najsympatyczniejzych kierowców). pozdrawiam serdecznie!

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

petec pisze:

Tez tak uważam

PS. Jaki był temat bo nie zdążyłem przed zmiana?

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 25 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2

Strefa czasowa UTC+1godz.