Dzisiaj jest 14 maja 2025, 8:38

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 17 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Dlatego Pani Kosicka uczy pływania a nie uczy już w szkole. Śmiem wątpić aby jakiś dyrektor chciał mieć w swoich szeregach taką osobę , która nie potrafi prowadzić zajęć.
Prywatne lekcje to inna bajka , tam ma dodatkową kasę i rodziców na trybunach którzy patrzą na ręce!!

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Hakeem pisze:
Śmiem wątpić aby jakiś dyrektor chciał mieć w swoich szeregach taką osobę

obawiam się, że to niestety nieprawda...większość zgorzeleckich szkół ma podpisaną z p.Kosicką umowę...

BIEDNE TE NASZE DZIECI :cry:

[ Dodano: Wto Cze 01, 2010 10:48 pm ]
dobrze że już za pasem koniec roku to dzieciaki odpoczną :) ufff byłam na basenie i faktycznie jak któryś z moich poprzedników napisał ... lekcja pływania pod opieką (jeśli tak można to nazwać) "instruktora"? "nauczyciela"? brakuje odpowiedniego słowa hmm po prostu p.Kosickiej

Hakeem pisze:
Zajęcia trwają 45 minut i tak : najpierw rozgrzewka - zabawa 15 minut, później kawa jakieś 10 minut, później nauka jakieś 10 minut i później już zjeżdżalnia 10 minut. I tak to wygląda. Wiem bo już nie raz widziałem to z trybun.

no i jeszcze w trakcie czas na PAPIEROSKA bo jakże inaczej...
Dzieci tym sposobem pływania się nie nauczą, a może chodzi o to by ZAPISAĆ je na prywatne zajęcia popołudniowe? chociaż jak zauważyłam nawet i lekcje prywatne p.Kosickiej są przeplatane raz pływaniem a raz 45 min zabawą! dziwne...zabawa w wodzie za extra kasę?! a jakie atrakcje? PIŁKA ! który każdy może pożyczyć od panów Ratowników!
Dziwię się rodzicom że przyzwalają na takie marnotrawstwo swoich pieniędzy, a dzieci uczyć będą się po prostu DŁUUUUUGO DŁUŻEJ...żałosne ale jakże prawdziwe...!

[ Dodano: Czw Cze 24, 2010 12:33 pm ]
ktoś wie od kiedy będzie otwarty basen pod chmurką ? :smt026

Ostatnio zmieniony 01 cze 2010, 21:44 przez wróżka, łącznie zmieniany 2 razy

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 17 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2

Strefa czasowa UTC+1godz.