Hakeem pisze:
Śmiem wątpić aby jakiś dyrektor chciał mieć w swoich szeregach taką osobę
obawiam się, że to niestety nieprawda...większość zgorzeleckich szkół ma podpisaną z p.Kosicką umowę...
BIEDNE TE NASZE DZIECI
[ Dodano: Wto Cze 01, 2010 10:48 pm ]dobrze że już za pasem koniec roku to dzieciaki odpoczną

ufff byłam na basenie i faktycznie jak któryś z moich poprzedników napisał ... lekcja pływania pod opieką (jeśli tak można to nazwać) "instruktora"? "nauczyciela"? brakuje odpowiedniego słowa hmm po prostu p.Kosickiej
Hakeem pisze:
Zajęcia trwają 45 minut i tak : najpierw rozgrzewka - zabawa 15 minut, później kawa jakieś 10 minut, później nauka jakieś 10 minut i później już zjeżdżalnia 10 minut. I tak to wygląda. Wiem bo już nie raz widziałem to z trybun.
no i jeszcze w trakcie czas na PAPIEROSKA bo jakże inaczej...
Dzieci tym sposobem pływania się nie nauczą, a może chodzi o to by ZAPISAĆ je na prywatne zajęcia popołudniowe? chociaż jak zauważyłam nawet i lekcje prywatne p.Kosickiej są przeplatane raz pływaniem a raz 45 min zabawą! dziwne...zabawa w wodzie za extra kasę?! a jakie atrakcje? PIŁKA ! który każdy może pożyczyć od panów Ratowników!
Dziwię się rodzicom że przyzwalają na takie marnotrawstwo swoich pieniędzy, a dzieci uczyć będą się po prostu DŁUUUUUGO DŁUŻEJ...żałosne ale jakże prawdziwe...!
[ Dodano: Czw Cze 24, 2010 12:33 pm ]ktoś wie od kiedy będzie otwarty basen pod chmurką ?