do fajnykazio:
Fajnych masz znajomych
Cytuj:
Ponoć nasz Administrator to serdeczny kolega Bohatera i temat miał na celu jeszcze bardziej rozjaśnić gwiazdę, ale klakierzy się spóźnili i przypadkowe społeczeństwo, czyli my zaczęło niekorzystną dyskusję. Temat ma jak najszybciej zdechnąć śmiercią naturalną.
Znajomych mam wielu, takze wielu serdecznych. Sa to ludzie z roznych srodowisk i na to nie narzekam. Niezaleznie od tego jak bardzo kogo lubie mam wystarczajaco odwagi zeby zapytac o to co ludzie pytaja i czego jestem ciekaw. Powod dla ktorego nie zajalem sie tamtem nie jest nawet w jednej setnej tak skomplikowany jak tajemnicza teoria fajnegokazia o mojej konspiracyjnej propagandzie

Nie mialem czasu. Nie zajmuje sie wszystkimi tematami na biezaco i mam tez inne obowiazki w firmie. W ramach krotkiego wyjasnienia zeby fajnemu kaziowi uzmyslowic ze swiat nie jest taki zly jak mu sie wydaje opisze po w kilku slowch moja liste zajec ktore sa lub byly dla mnie priorytetem w ciagu ostatnich kilkudziesieciu dni:
-> przygotowywalem wybory miss (organizacja calej sobotniej zabawy)
-> nadzoruje prace nad nowym systemem zgorzelec.info ktory mam nadzieje wystartuje w lutym
-> przygotowujemy mape Zgorzelca na www
-> przygotowywalem pozew do sadu przeciwko
www.zgorzelec-info.pl ktory juz zostal kilka dni temu zlozony w sadzie jednak przygotowanie jego zajelo troche czasu
-> do wszystkiego dochodza sprawy codzienne: spotkania, dyskusje i normalne sprawy zwiazane z prowadzeniem firmy
W zwiazku z tym kaziu, moze i jestes fajny, ale sprawy oceniasz krotkowzrocznie bez powodu oskarazajac mnie o wyssane z palca u nogi teorie, ktore sa poprostu glupie. Niestety ogrom obowiazkow jakie posiadam na chwile obecna sprawia ze nie mam zbyt wiele czasu, natomiast od 8 miesiecy szukamy pracownika, ktory by byl w stanie spelnic moje oczekiwania i wyobraz sobie ze nie moge znalezc, choc poprzeczke znacznie juz obnizylem.
Cytuj:
Reklamodawcy mogliby się wkurzyć, bo szanująca się firma nie będzie się reklamować w portalu który ma jakieś ciche dziwne układy towarzyskie. Prawda???
Nieprawda
-> reklamodawcy beda sie oglaszac tam gdzie beda widziec efekt reklamy w postaci klientow, a liczba firm korzystajacych z naszych uslug stale rosnie wiec widac tendencja jest pozytywna (ponad 1000 firm w katalogu)
-> ciche dziwne uklady towarzyskie to byly za PRLu, a teraz na to mowimy znajomosc. Co wiecej jest to znajomosc taka jak kazda inna, jednak w niektorych sytuacjach zostaje wystawiona przez takich jak ty na proby. D.G. jest czlowiekiem jak kazdy inny, a jezeli gdzies popelnil blad (o ile popelnil) to zostanie to pokazane. Postaram sie tym zajac ale jak znajde na to czas.
Co do ciebie i innych osob, ktore zajmuja sie peplaniem, proponuje zebys takze sie wzial do roboty i zaczal wyjasniac rzeczy ktore ciebie trapia. Wtedy bedziesz mogl sie nimi dzielic z uzytkownikami forum. Przypomne tylko ze to forum jest panelem dyskusyjnym, a nie listą moich zadan do wykonania. Tak samo jak ty nie jestes moim przelozonym zeby mowic mi co i kiedy mam robic.
Cytuj:
A swoją drogą to ja czegoś w tej policji nie rozumiem.
Facet, czyli D G napracował się na swoje sukcesy, dostał tak wielkie wyróżnienie a teraz zamiast pożytkować/konsumować ten kapitał kierownictwo schowało go z całym szacunkiem dla miasta i mieszkańców w jakiejś za przeproszeniem zapyziałej Bogatyni.
Toż to wbrew logice i ekonomi. To tak jakby wysłać pracownika na studia, opłacić je z własnych pieniędzy, a kiedy już jest magistrem kazać mu zamiatać plac firmy.
Rozumiecie coś z tego?Bo ja nic.
w takim razie przypominam to co napisalem powyzej: dowiedz sie i napisz czego sie dowiedziales, wtedy zrozumiesz
andrzej z.
Cytuj:
Poczekajcie,najpierw musi się naradzić z kolegą co robić Confused
Zlosliwe, glupie i nic nie wnosi do sprawy. Nie sadzisz ?