Dzisiaj jest 10 maja 2025, 16:19

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 62 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
rekrut
rekrut

aleksander pisze:
Jednak prosze o czas do poniedzialku.

no i mamy środę...:)

Tytuł:
VIP
VIP

sprawa wyglada nastepujaco: Rzecznik Komendy Policji poinformowala mnie ze Pan Gotthardt jest na zwolnieniu lekarskim, zatem postanowilem poszukac osoby odpowiedzialnej za nominacje i za wybor i tak oto na stronie:

http://www.niebieskalinia.pl/new_pages. ... pagesid=58

czytamy:

Daniel Gotthardt – specjalista Zespołu ds. Profilaktyki Społecznej Sekcji Prewencji Komendy Powiatowej Policji w Zgorzelcu. Od 10 pracuje w policji, a od 6 zajmuje się prewencją kryminalną .Twórczy i otwarty na rozwiązania służące zmniejszaniu szkód związanych z przestępstwami oraz przeciwdziałaniu przemocy. Dzięki jego zabiegom został stworzony "Niebieski pokój " w Ośrodku Wychowawczym im. Janusza Korczaka (pewnie najładniejszy w Polsce :). Wypracował i wdrożył procedury postępowania z małoletnimi ofiarami przestępstw oraz przeprowadził w szkołach szkolenia dotyczące procedur w sytuacjach kryzysowych (alkohol, narkotyki, agresja). Koordynator programu prewencyjnego "Seniorze nie jesteś sam" (nieodpłatne przekazanie telefonów komórkowych w celu ułatwienia kontaktu z policją ). Współorganizator i współprowadzący sześciu edycji kursu samoobrony dla kobiet - w tym dwie edycje dla kobiet z Polski i Niemiec), współorganizator Powiatowego Forum na Rzecz Ofiar Pr0zestępstw. Młody, prężny, ambitny...

chcialem sie takze dodzwonic do Ogólnopolskiego Pogotowia dla Ofiar Przemocy w Rodzinie "Niebieska Linia" ale niestety w sekretariacie nikt nie odbieral telefonu. Nie mniej jednak postaram sie dowiedziec wiecej innformacji i sprobuje dotrzec do odpowiedzi na te pytania.

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Chory jak policjant
Polsat 20:19

Z danych Komendy Głównej Policji wynika, ze jesienią i zimą ponad 17 tysięcy policjantów ze stu tysięcy funkcjonariuszy, w każdym miesiącu korzysta z lekarskiego zwolnienia. I tak jest od co najmniej kilku lat. Z danych ZUS-u wynika, że policjanci chorują pięć razy częściej niż przedstawiciele innych zawodów.
:roll:

Tytuł:
rekrut
rekrut

aleksander pisze:
(...)Rzecznik Komendy Policji poinformowala mnie ze Pan Gotthardt jest na zwolnieniu lekarskim (...)

Przyłączam się do oczekujących na odpowiedź

Pani rzecznik jak zwykle mówi tylko to co wygodne więc ją wyreczam i informuję,że Pan D.G już jest zdrowy jak tur i nawet na wice komendanta w Bogatyni awansował!!!!
Może więc teraz odpowie na pytania ludu.

Tytuł:
rekrut
rekrut

Jak? Jak to się awansował? To żart czy prawda? To on już jest 02 w KPP w Bogatyni? A Bogatynia to następny szczebelek do góry czy w dół? Jak to zdrowy jak TUR? To pani rzecznik robi nas w balona a to zwolnienie to blef? Czy to prawda ze gliny mają 100 płatnego zwolnienia i że zwolnienia to plaga policji?
A dlaczego Daniel G. nie chce porozmawiać o sobie? Ja dorzucę jeszcze dwa pytania: ile ma lat i czy załozył swoją rodzinę?

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

I co z naszym zgorzeleckim bohaterem? Nadal chory?

Tytuł:
rekrut
rekrut

Pani rzecznik jak zwykle mówi tylko to co wygodne więc ją wyreczam i informuję,że Pan D.G już jest zdrowy jak tur i nawet na wice komendanta w Bogatyni awansował!!!!
Może więc teraz odpowie na pytania ludu
Cytuj:

Ciekawe kiedy?

Tytuł:
rekrut
rekrut

Znajomy mi powiedział, że nie mamy, co czekać na odpowiedź, bo jej i tak nie będzie.
Ponoć nasz Administrator to serdeczny kolega Bohatera i temat miał na celu jeszcze bardziej rozjaśnić gwiazdę, ale klakierzy się spóźnili i przypadkowe społeczeństwo, czyli my zaczęło niekorzystną dyskusję. Temat ma jak najszybciej zdechnąć śmiercią naturalną.
Ja tam nie daję temu wiary, bo przecież www.zgorzelec.info to rzetelny portal informacyjny o największej oglądalności i nie sądzę aby właściciel dał się wmanewrować w takie rozgrywki. Gdyby to było prawdą to by wyszło, że to jakaś manipulacja.
Reklamodawcy mogliby się wkurzyć, bo szanująca się firma nie będzie się reklamować w portalu który ma jakieś ciche dziwne układy towarzyskie. Prawda???
Teraz może nasz Administrator potwierdzi, albo zaprzeczy tym rewelacjom???

A swoją drogą to ja czegoś w tej policji nie rozumiem.
Facet, czyli D G napracował się na swoje sukcesy, dostał tak wielkie wyróżnienie a teraz zamiast pożytkować/konsumować ten kapitał kierownictwo schowało go z całym szacunkiem dla miasta i mieszkańców w jakiejś za przeproszeniem zapyziałej Bogatyni.
Toż to wbrew logice i ekonomi. To tak jakby wysłać pracownika na studia, opłacić je z własnych pieniędzy, a kiedy już jest magistrem kazać mu zamiatać plac firmy.

Rozumiecie coś z tego?Bo ja nic.

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

...

Ostatnio zmieniony 16 lis 2012, 13:43 przez turek, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
rekrut
rekrut

Poczekajcie,najpierw musi się naradzić z kolegą co robić :?

Tytuł:
VIP
VIP

do fajnykazio:
Fajnych masz znajomych :)

Cytuj:
Ponoć nasz Administrator to serdeczny kolega Bohatera i temat miał na celu jeszcze bardziej rozjaśnić gwiazdę, ale klakierzy się spóźnili i przypadkowe społeczeństwo, czyli my zaczęło niekorzystną dyskusję. Temat ma jak najszybciej zdechnąć śmiercią naturalną.

Znajomych mam wielu, takze wielu serdecznych. Sa to ludzie z roznych srodowisk i na to nie narzekam. Niezaleznie od tego jak bardzo kogo lubie mam wystarczajaco odwagi zeby zapytac o to co ludzie pytaja i czego jestem ciekaw. Powod dla ktorego nie zajalem sie tamtem nie jest nawet w jednej setnej tak skomplikowany jak tajemnicza teoria fajnegokazia o mojej konspiracyjnej propagandzie :twisted: Nie mialem czasu. Nie zajmuje sie wszystkimi tematami na biezaco i mam tez inne obowiazki w firmie. W ramach krotkiego wyjasnienia zeby fajnemu kaziowi uzmyslowic ze swiat nie jest taki zly jak mu sie wydaje opisze po w kilku slowch moja liste zajec ktore sa lub byly dla mnie priorytetem w ciagu ostatnich kilkudziesieciu dni:
-> przygotowywalem wybory miss (organizacja calej sobotniej zabawy)
-> nadzoruje prace nad nowym systemem zgorzelec.info ktory mam nadzieje wystartuje w lutym
-> przygotowujemy mape Zgorzelca na www
-> przygotowywalem pozew do sadu przeciwko www.zgorzelec-info.pl ktory juz zostal kilka dni temu zlozony w sadzie jednak przygotowanie jego zajelo troche czasu
-> do wszystkiego dochodza sprawy codzienne: spotkania, dyskusje i normalne sprawy zwiazane z prowadzeniem firmy

W zwiazku z tym kaziu, moze i jestes fajny, ale sprawy oceniasz krotkowzrocznie bez powodu oskarazajac mnie o wyssane z palca u nogi teorie, ktore sa poprostu glupie. Niestety ogrom obowiazkow jakie posiadam na chwile obecna sprawia ze nie mam zbyt wiele czasu, natomiast od 8 miesiecy szukamy pracownika, ktory by byl w stanie spelnic moje oczekiwania i wyobraz sobie ze nie moge znalezc, choc poprzeczke znacznie juz obnizylem.

Cytuj:
Reklamodawcy mogliby się wkurzyć, bo szanująca się firma nie będzie się reklamować w portalu który ma jakieś ciche dziwne układy towarzyskie. Prawda???

Nieprawda :)
-> reklamodawcy beda sie oglaszac tam gdzie beda widziec efekt reklamy w postaci klientow, a liczba firm korzystajacych z naszych uslug stale rosnie wiec widac tendencja jest pozytywna (ponad 1000 firm w katalogu)
-> ciche dziwne uklady towarzyskie to byly za PRLu, a teraz na to mowimy znajomosc. Co wiecej jest to znajomosc taka jak kazda inna, jednak w niektorych sytuacjach zostaje wystawiona przez takich jak ty na proby. D.G. jest czlowiekiem jak kazdy inny, a jezeli gdzies popelnil blad (o ile popelnil) to zostanie to pokazane. Postaram sie tym zajac ale jak znajde na to czas.

Co do ciebie i innych osob, ktore zajmuja sie peplaniem, proponuje zebys takze sie wzial do roboty i zaczal wyjasniac rzeczy ktore ciebie trapia. Wtedy bedziesz mogl sie nimi dzielic z uzytkownikami forum. Przypomne tylko ze to forum jest panelem dyskusyjnym, a nie listą moich zadan do wykonania. Tak samo jak ty nie jestes moim przelozonym zeby mowic mi co i kiedy mam robic.

Cytuj:
A swoją drogą to ja czegoś w tej policji nie rozumiem.
Facet, czyli D G napracował się na swoje sukcesy, dostał tak wielkie wyróżnienie a teraz zamiast pożytkować/konsumować ten kapitał kierownictwo schowało go z całym szacunkiem dla miasta i mieszkańców w jakiejś za przeproszeniem zapyziałej Bogatyni.
Toż to wbrew logice i ekonomi. To tak jakby wysłać pracownika na studia, opłacić je z własnych pieniędzy, a kiedy już jest magistrem kazać mu zamiatać plac firmy.

Rozumiecie coś z tego?Bo ja nic.

w takim razie przypominam to co napisalem powyzej: dowiedz sie i napisz czego sie dowiedziales, wtedy zrozumiesz

andrzej z.
Cytuj:
Poczekajcie,najpierw musi się naradzić z kolegą co robić Confused

Zlosliwe, glupie i nic nie wnosi do sprawy. Nie sadzisz ?

Tytuł:
rekrut
rekrut

[/quote]Ponoć nasz Administrator to serdeczny kolega Bohatera i temat miał na celu jeszcze bardziej rozjaśnić gwiazdę, ale klakierzy się spóźnili i przypadkowe społeczeństwo, czyli my zaczęło niekorzystną dyskusję. Temat ma jak najszybciej zdechnąć śmiercią naturalną. [/quote]
Prawda czy nie prawda?
Cytuj:
Cytat:
Poczekajcie,najpierw musi się naradzić z kolegą co robić Confused

Zlosliwe, glupie i nic nie wnosi do sprawy. Nie sadzisz ?

Dlaczego w Twojej wypowiedzi jest tak dużo emocji.Co sie z Tobą dzieje? Wystarczyłoby zwykłe oświadczenie i po sprawie, a Ty tłumaczysz się ze wszystkiego.Winny się tłumaczy.Teraz to ja jestem przekonany że to wszystko jest prawdą co wyżej napisano.Republika kolesi......A niech rzeczywiście temat zdechnie bo co to za bohater który boi się wypowiedzieć na forum? Powinno zamknąć się temat i zapomnieć.

Tytuł:
rekrut
rekrut

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Czytam i pękam ze śmiechu
:D :D :D :D

Chyba kazio walnął w stół i nożece sie odezwały :!: :!: :!:

Popieram Andrzeja Z.
Po co tyle emocji? tłumaczenia się?
Drogi Administratorze :!:
Wyluzuj bo nam padniesz i już wogóle nic z tego nie będzie :wink:
Zamknij ten temat niech już będzie jak jest.
I tak wszyscy wiedza o co w tym chodzi :D :D :D :D

Tytuł:
VIP
VIP

W moim poscie nie ma emocji, a tylko wytlumaczenie sytuacji. Jak widac z wami jest wszystko super, ale jak trzeba sie wziac do roboty i samemu poszukac to wychodza dwie lewe rece. Dlatego wcale sie nie dziwie ze zamiast odpowiedzi na moj post napisaliscie takie a nie inne wypociny.

Potraficie tylko ludzi wytykac palcami nie posiadajac za grosz obiektywizmu. Wszystko odbywa sie na zasadzie jak cos nie po mojej mysli to krzyczmy.. wiec dorosnijcie drodzy panstwo do obecnych czasow i zamiast daremnego klepania jezykami sami sprobujcie podzialac. Ale zapewne to nie na wasze mozliwosci, bo tylko w klawiaturze jestescie mocni.

Temat pozostaje otwarty do czasu wyjasnienia i zobaczymy czy mi sie uda pierwszemu tego dokoncac czy szanowni krytycy wezma sie do roboty i zaskocza innych czytelnikow forum.

Tytuł:
rekrut
rekrut

Drogi Administratorze.
Akurat w tym konkretnym przypadku nie mogę się z Tobą zgodzić.
Jak mamy dociec prawdy skoro na stronie

http://www.zgorzelec.policja.gov.pl/www ... =26&menu=9

jest napisane tak:

Oficer prasowy odpowiada wyłącznie na korespondencje od dziennikarzy

Z tego wynika,że ja,prosta baba nie mam prawa do zadawania pytań,bo choć może i prawo mam (tak mi sie wydaje :!: ) w końcu policja żyje z moich podatków to odpowiedzi i tak nie uzyskam.
Natomiast Ty chyba jesteś redaktorem.Nie znam sie na tym ale ten wpis do rejestru mediów chyba do tego cie uprawnia.

Zresztą plotę mało sensownie,bo już wcześniej napisałeś,że rzeczniczka odpowiedziała ci o chorobie DG,czyli Tobie odpowiadają.

Dlaczego więc chcesz aby zwykły user marnował czas skoro tylko ty jesteś do tego uprawniony.

I jeszcze jedno.
Dlaczego się dziwisz że ludzie chcą wiedzieć o zasługach DG
W końcu to w twoim newsie było napisane że tylko nieliczni w kraju otrzymują takie wyróżnienia.DG jest naszym mieszkańcem więc wszyscy czujemy sie wyróżnieni.

Owszem.Są wypowiedzi które można nazwać "złośliwe" albo "kąśliwe" , ale to musi z czegoś wynikać.

Dlatego tylko szybka i rzetelna informacja może zamknąć buzie takim jak znajomy kazia i samego kazia który sam siebie nazwał fajnym.

Twoje tłumaczenie nadmiarem obowiązków nie usprawiedliwia braku informacji.Jeśli w sklepie nie ma masła to mnie nie interesuje dlaczego.Uważam że sklep jest do luftu i idę do nastepnego a ten omijam wielkim łukiem.Takie są prawa rynku.Portal prowadzi działalnośc komercyjną i założe się,że dlatego ludzie chcą informacji bo każdy z nas,każdy kto kliknie w twój adres powoduje że ty zarabiasz.My mamy tego świadomość,a z twojej butnej wypowiedzi wynika że tylko my.Ty nie koniecznie.
Nie takie portale padały i pewnie jeszcze nie jeden padnie.
Prawa rynku.

To jest moje zdanie i naprawdę nie jest podszyte złośliwością.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 62 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.