krytyczny pisze:
Jak pojawia się sytuacja trudna, konfliktowa to winę ponosi poprzednia władza, jak dochodzi do spijania śmietanki (Przedmieście Nyskie, Muzeum, za niedługo otwarcie stadionu czy inne sukcesy) to z łatwością jest przejmowane jako własne zasługi....
Krytyczny, mi chodzi o to abyśmy byli obiektywni, karali winnych, chwalili zasłużonych. Tak samo nie zgadzam się z przypisywaniem sobie czyjś zasług jak i obarczania za czyjeś błęd. Jeżeli nie będziemy obiektywni to czym będziemy się różnić od tych których krytykujemy? A tak poza tym to szacuneczek za Twoją krytyczną postawę - kto powiedział, że mają osiadać na laurach
[ Dodano: Sro Sie 01, 2007 9:06 am ]dziubas17 pisze:
Czyżby wybory się zaczynały, może tym razem się uda....
A może by tak pomóc mieszkańcom ul. Cmentarnej zamiast rozpoczynać swojską kampanię
dziubas17,
Przepraszam, że coś chcę, że staram się działać z własnej inicjatywy... wybacz mi, że coś mi się udało i deklaracje przedwyborcze stały się realnym działaniem. Mam nadzieje, że fakt iż do tego co robię nie jest mi niezbędny stołek radnego czy jakikolwiek stołek urzędniczy nie zniszczył Twojej misternie zaplanowanej wizji świata, w którym żyjesz