Dzisiaj jest 14 maja 2025, 2:34

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 64 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

Nie bawiłam się na tej meksykańskiej imprezie, więc nie mogę wypowiedzieć się w tej kwestii ,ale uważam,że gest właściciela jest dobrą formą zadośćuczynienia dla tych osób, które czuły się poszkodowane.Równocześnie nauczką dla organizatora,a że człowiek na błędach się uczy,to myślę że w następnym roku postara się bardziej,zwłaszcza pod względem kulinarnym.

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

tadam pisze:
a jaki miałeś numer stolika? :)

13 :-?

przekorny, odpowiem Ci tak jak Ty kiedyś mi: "skoro nie dotyczy Cię temat to się nie wypowiadaj."

Uważasz, że wszyscy z obecnych w Kuźni na Sylwestra są zarejestrowani na forum? Otóż nie sądzę.

przekorny pisze:
Jeszcze nie słyszałem o większej imprezie, z której wszyscy wyszliby szczęśliwi.

O innych lokalach jakoś nie słychać złych opinii. A w ogóle piszesz to Ty, któremu zawsze "wszystko się podoba" - żartowniś ;)

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

yARO_81

Cytuj:
przekorny, odpowiem Ci tak jak Ty kiedyś mi: "skoro nie dotyczy Cię temat to się nie wypowiadaj."

I co, przestałeś się wypowiadać w tamtym temacie?? :grin:
I dlaczego nie "pouczyłeś" w ten sposób Turka lub YELLO_35, których również temat jakości Sylwestra w "Kuźni" nie dotyczy??? :P

Cytuj:
Uważasz, że wszyscy z obecnych w Kuźni na Sylwestra są zarejestrowani na forum? Otóż nie sądzę.

Mogliby to zrobić bez trudu, jak choćby zrobił Scorpio - specjalnie na tę okoliczność... ;-)

Cytuj:
O innych lokalach jakoś nie słychać złych opinii.

Ani dobrych,.. dziwne, prawda??? ;-)

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

przekorny pisze:
Ani dobrych,.. dziwne, prawda??? ;-)

Bo Czarusiu temat nazywa się: "najgorsza oferta Sylwestrowa"

Udajmy, że dopiero teraz się o tym dowiedziałeś :smt044

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

...

Ostatnio zmieniony 20 lis 2012, 14:12 przez turek, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

przekorny pisze:
I co, przestałeś się wypowiadać w tamtym temacie?? :grin:

Oczywiście. Nie śmiałbym nie stosować się do Twoich zaleceń :smt044

przekorny pisze:
I dlaczego nie "pouczyłeś" w ten sposób Turka lub YELLO_35

Postów Turka nie zauważyłem 8) a moderatora się nie poucza ]:->

[ Dodano: Sro Sty 13, 2010 10:12 pm ]
turek pisze:
Co do yARO z przekornym muszę się tu zgodzić, że na każdej imprezie znajdą się zawodowi narzekacze

Ale tu nie chodzi o pierdy w stylu koperek nie teges czy ziemniaczek kanciaty.
Nie będę się już dalej rozwodził nt. Sylwestra u Roberta, ale śmiało mogę się założyć, że zdecydowana większość miała jakieś "ale" do potraw.

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

Czy przestańmy jechać po Robercie, zobaczymy jak będzie za rok

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Yaro 81 , od czerwca kuchnia się nie zmieniła - decyzje dotycząca menu i przygotowania podjąłem samodzielnie :smt021

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

przekorny pisze:
O innych lokalach jakoś nie słychać złych opinii.

Ani dobrych,.. dziwne, prawda???

o przepraszam, ja napisałem dobrą opinię :P może się zagubiła w tej masie kapusty pekińskiej ale jednak 8)

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

turek pisze:
Nawet pewnie, po Twoim weselu (choć wszyscy byli zadowoleni) znalazły się jakieś cioty - dewoty, którym za glośno orkiestra przygrywała i z pewnością z tego powodu obrabiały Ci tyłek po kątach ;-)

Bardzo możliwe... Ale w dużej mierze ja to wesele organizowałem (wybór menu, kapeli, atrakcji itp., itd.) więc miałem duży wpływ na ostateczny jego wymiar. A jakość menu już zależała od Roberta i jego kuchni - a była wyśmienita.
To co z żoną zorganizowaliśmy z wielką pomocą Roberta i jego żony spełniło nasze wymagania z nawiązką i o to tutaj chodzi aby być zadowolonym czego nie mogę powiedzieć po Sylwestrze.

[ Dodano: Sro Sty 13, 2010 10:19 pm ]
Robert Gruszecki pisze:
Yaro 81 , od czerwca kuchnia się nie zmieniła - decyzje dotycząca menu i przygotowania podjąłem samodzielnie :smt021

To szczerze Robert rozrzut jakościowy miedzy jedzeniem u mnie na weselu a na Sylwku - potężny.

Ale zakończmy już to pastwienie się nad Tobą bo chyba już dość zostało powiedziane.

Pozdrawiam i powodzenia :)

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

A tak przy okazji zapraszam na po sylwestrowe koncerty 23 styczeń pierwszy koncert tegoroczny z cyklu ,, Gitarą i Piórem '' i 29 Jamal w MDK

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

przekorny pisze:
Ani dobrych,.. dziwne, prawda???

przeczytaj jeszcze raz jak nazywa się ten wątek, potem jeszcze raz i tak do skutku, aż załapiesz. Spoko mam czas, poczekam ]:->
Miałem nie odzywać się na forum (względy nie są ważne), ale jeśli TY nie dotrzymujesz obietnic, to ja też nie muszę (nasza pogawędka na ostatnim spotkaniu forumowiczów)
Moim zdaniem (MOIM, nie pisanym pod niczyje dyktando), skoro "sylwek" rozpatrywany jest ogólnie jako impreza, nie da się rozbić całej oferty na "jedzenie", "granie" itpitd.
Dla mnie wyznacznikiem jest stosunek ceny imprezy do oferty. A ta jest (była) nieproporcjonalnie wysoka do tego co klient otrzymał w zamian. Zabawa sylwestrowa jest tylko raz w roku i człowiek chce ją dobrze zachować w pamięci. Nie chcę jeździć po Robercie, zebrało mu się już tu trochę, ale sylwestra tam już nie spędzę. Wszystkie inne kameralne imprezy jak najbardziej tak :smt023, ale nie sylwka. Robert, z całym szacunkiem, ale z twojej oferty nie skorzystam, bez obrazy :smt058

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

yARO_81

Cytuj:
Bo Czarusiu temat nazywa się: "najgorsza oferta Sylwestrowa"
Udajmy, że dopiero teraz się o tym dowiedziałeś :smt044

Dobrze Jarusiu, poudawajmy również, że nie zdajemy sobie sprawy, że w rozmaitych wątkach porusza się tematy tzw. uboczne. I że przy okazji można "przemycić" te czy inne opinie, niezależnie od tytułu wątku :smt082
Przykład???
"Znajomy również narzekał na tę imprezę, dlatego szczęśliwy/a jestem, że bawiłem/am się w lokalu X, gdzie impreza była naprawdę udana".
Zresztą, nie wiem czy Alex pozwoliłby na założenie wątku pt. "Najlepsza impreza Sylwestrowa", bo to by było równoznaczne z darmową reklamą tego czy owego lokalu...

turek

Cytuj:
przekorny, nie Zapędzaj się Kolego :grin: Ja się nigdzie nie wypowiadałem na temat jakości imprezy, bo tam nie byłem, a jedynie pytałem czy rzeczywiście było tak źle ;) Ty natomiast Stwierdziłeś, że impreza była udana, choć w niej nie Uczestniczyłeś :roll:

Czytanie ze zrozumieniem się kłania. Ja nie napisałem przecież, że impreza była super, jadło przednie a muzyka sama porywała do tańców i hulanek - bo nie było mnie tam więc i oceniać w ten sposób nie mogę. Ja jedynie stwierdziłem, że skoro jedynie 4 czy 5 osób na 150-ciu zabawiających się w Kuźni wylewa kubły pomyj na jedzonko - to nie jest źle, by nie rzec, że średnia "narzekaczy" raczej skłania do pozytywnej opinii o imprezie. Ja tak to odczułem przynajmniej - a chyba nie chcesz pozbawić mnie prawa do własnych odczuć??

Cytuj:
Oczywiście. Nie śmiałbym nie stosować się do Twoich zaleceń :smt044

Jak i ja nie śmiem nie zastosować się do Twoich... :smt044

Ps.

BELUSHI

Cytuj:
przeczytaj jeszcze raz jak nazywa się ten wątek, potem jeszcze raz i tak do skutku, aż załapiesz. Spoko mam czas, poczekam ]:->

Dobrze, przeczytam jeszcze raz, potem drugi i trzeci,.. i piąty. A Ty poczekaj,.. być może do rana posiedzisz przy kompie,.. no ale Ty faktycznie masz czas... :grin:

(nie pamiętam żadnej obietnicy - może przypomnij mi o niej na priv??) ;-)

Ostatnio zmieniony 13 sty 2010, 22:44 przez przekorny, łącznie zmieniany 2 razy

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

przekorny, Idiotę usilnie próbujesz ze mnie zrobić, czy o co Ci chodzi? :roll:
przekorny pisze:
Czytanie ze zrozumieniem się kłania. Ja nie napisałem przecież, że impreza była super
a to co? :roll:
przekorny pisze:
doszedłem do wniosku, że muszę Ci Robercie pogratulować udanej imprezy Sylwestrowej
Udanej, rozumiem, że była super :roll: Podejrzewam, że nie tylko ja tak to zrozumialem ;)

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

turek - masz chyba dzisiaj jakiś gorszy dzień, albo zdania wyrwane z kontekstu wydają Ci się pełnymi wypowiedziami....

Cytuj:
przekorny napisał/a:
doszedłem do wniosku, że muszę Ci Robercie pogratulować udanej imprezy Sylwestrowej
Cytuj:
Udanej, rozumiem, że była super :roll: Podejrzewam, że nie tylko ja tak to zrozumialem ;)

Przeczytaj jeszcze raz ten tekst, z uwzględnieniem ostatniego zdania...

Cytuj:
Tak sobie "podczytuję" ten wątek i doszedłem do wniosku, że muszę Ci Robercie pogratulować udanej imprezy Sylwestrowej. Widzę przewijające się wciąż 2-4 nicki (w tym jeden z uporem maniaka napędzający wątek),...ogromnie niezadowolone z menu, psioczące na potrawy....- jednemu nie podobała się fasolka, innemu sałatka, jeszcze inny narzekał na niedostateczną ilość wódy na stole...
Na 150 osób bawiących się, mniej więcej 3-5% niezadowolonych to chyba sukces???

... a jeśli już to zrobiłeś, być może zrozumiałeś w końcu, z czego wzięły się moje gratulacje. A jeśli nie, wyjaśnię w możliwie najprostszy sposób.

Pogratulowałem mu ze względu na niewielką liczbę osób niezadowolonych w stosunku do ogółu ludzi bawiących się tam!!!

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 64 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.