yARO_81
Cytuj:
Bo Czarusiu temat nazywa się: "najgorsza oferta Sylwestrowa"
Udajmy, że dopiero teraz się o tym dowiedziałeś

Dobrze Jarusiu, poudawajmy również, że nie zdajemy sobie sprawy, że w rozmaitych wątkach porusza się tematy tzw. uboczne. I że przy okazji można "przemycić" te czy inne opinie, niezależnie od tytułu wątku
Przykład???
"Znajomy również narzekał na tę imprezę, dlatego szczęśliwy/a jestem, że bawiłem/am się w lokalu X, gdzie impreza była naprawdę udana".
Zresztą, nie wiem czy Alex pozwoliłby na założenie wątku pt. "Najlepsza impreza Sylwestrowa", bo to by było równoznaczne z darmową reklamą tego czy owego lokalu...
turekCytuj:
przekorny, nie Zapędzaj się Kolego

Ja się nigdzie nie wypowiadałem na temat jakości imprezy, bo tam nie byłem, a jedynie pytałem czy rzeczywiście było tak źle

Ty natomiast Stwierdziłeś, że impreza była udana, choć w niej nie Uczestniczyłeś

Czytanie ze zrozumieniem się kłania. Ja nie napisałem przecież, że impreza była super, jadło przednie a muzyka sama porywała do tańców i hulanek - bo nie było mnie tam więc i oceniać w ten sposób nie mogę. Ja jedynie stwierdziłem, że skoro jedynie 4 czy 5 osób na 150-ciu zabawiających się w Kuźni wylewa kubły pomyj na jedzonko - to nie jest źle, by nie rzec, że średnia "narzekaczy" raczej skłania do pozytywnej opinii o imprezie. Ja tak to odczułem przynajmniej - a chyba nie chcesz pozbawić mnie prawa do własnych odczuć??
Cytuj:
Oczywiście. Nie śmiałbym nie stosować się do Twoich zaleceń
Jak i ja nie śmiem nie zastosować się do Twoich...

Ps.
BELUSHICytuj:
przeczytaj jeszcze raz jak nazywa się ten wątek, potem jeszcze raz i tak do skutku, aż załapiesz. Spoko mam czas, poczekam
![]:->](./images/smilies/077.gif)
Dobrze, przeczytam jeszcze raz, potem drugi i trzeci,.. i piąty. A Ty poczekaj,.. być może do rana posiedzisz przy kompie,.. no ale Ty faktycznie masz czas...
(nie pamiętam żadnej obietnicy - może przypomnij mi o niej na priv??)