Dzisiaj jest 13 maja 2025, 9:26

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 71 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5
Autor Wiadomość
 Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

Kibice nie dajmy się !
I niech Pan Krygier powie żeby piwo po meczu pili tylko w moim barze! :lol:

Tytuł:
gaduła
gaduła

grengo pisze:
jasne - 14 zł przejazd i 20 zł wejściówka, to faktycznie daje parę razy za 40 zł - brawo za umiejętność liczenia.

nie rozumiesz ...pisze że jak kogos stac za kablówke co miesiąc płacić to dlaczego ma go nie stać na mecz pojechac.
grengo pisze:
nie chcę aby jakiś "najemnik" niszczył moją i nie tylko WIARĘ w tę dyscyplinę...

Facet nic nie niszczy tylko robi to czego sponsor od niego oczekuje...podejrzewam że tam nie ma mowy o zaspokajaniu zachcianek byłych prezesów KK.
grengo pisze:
Słyszałeś kiedyś o takim trudnym słowie jak TRADYCJE KLUBOWE?

Za pare ładnych lat mówiąc o tradycjach i historii klubu wszyscy będą wspominać okres kiedy prezesem był Krygier ponieważ za jego czasów klub osiagnął najwieksze sukcesy o braku transmsji nikt nie bedzie wspominał. A wiele wskazuje na to że to moze być ostatni sezon w ekstraklasie albo wogóle. OBY NIE !!!
grengo pisze:
... o ile chodzisz na mecze, to powinieneś pamiętać jaka głośna była cisza na hali

Oczywiście ale wtedy wszyscy byli wściekli a nie tylko KK. Na mecze to zacząłem chodzić jeszcze na Traugutta i chodze do dzisiaj. Bo na mecze to chodzi jeszcze pare osób nienależących do KK :)
grengo pisze:
Szkoda tylko zawodników, bo nie są niczemu winni

Żądasz szacunku prezesa wobec kibiców a SAM NIE SZANUJESZ TYCH KTÓRZY NA TO NAJBARDZIEJ ZASŁUGUJĄ i jeszcze do tego innych podpuszczasz ...nie dziwie sie że jestes "byłym"

A co do pomysłu z wyciszeniem się na hali to zauważyłem w Libercu że niektórzy członkowie KK ( np. zielonowłosy i jego wysoka towarzyszka ) juz ćwiczyli temat :smt082 mieli wyraźne zaniki fonii a i z "wizją " u nich tez nie najlepiej było .
ŻAŁOSNE !!!!!! :cry: chyba pierwszy raz nie pójdę na mecz Turowa jeżeli mam widziec takie "wyciszenie" KK . Nie chce widzieć min zawodników

POZDRAWIAM I KONIECZNIE ODPISZ BO SIE OŚMIESZASZ

Tytuł:
rekrut
rekrut

Dajcie spokoj z tym przekomarzaniem sie i droczeniem! Kto dluzej chodzi itd. - czemu to sluzy? Transmisje powinny byc - ale to bardziej sprawa zasiegu przekazu naziemnego TVP3 niz Tomkowa i klubu. Po prostu osrodek wroclawski TVP3 nas olewa i od lat nie chce ustalic czestotliwosci i nadajnikow na naszym terenie. Tyle. Sam napisalem kiedys list w tej sprawie do nich i nawet nie raczyli odpowiedziec....
Nie wymagajcie by klub oddawal za darmo transmisje komercyjnemu podmiotowi - a takim jest TVK Tomkow! Gosc transmitujac mecz na tym zarabia bo ma ogladalnosc, wiec dlaczego nie chce placic za sygnal?

tematyke tradycji klubowych, ocene pana Krygiera itp ciekawostki zostawie sobie na osobny post a moze wrecz osobny temat.

pzdr

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

Uważam że w całej dyskusji i wpodejściu do tematu jest za duzo patosu i górnolotnych wynurzeń / trudne wyrazy a pisze bez korektora jakby co to poprawcie/. Grengo wielokrotnie prezentowałeś postwę hardekonomiczną, prowadzisz szacowny biznes , szanuj i traktuj prace Krygiera jak biznes a nie zasokajanie nadwątlonych ambicji garstki spragnionej sukcesów lokalnej gawiedzi.
Telewizja Tomków na rynku mediów jest jednym z wielu podmiotów i musi sie rozpychać i walczyć o prawa do transmisji , które przycięgną abonentów a nie prosić o ich przekazanie bezpłatne. Sama zresztą za darmoche też nic emitować nie chce a wiecej powiem gdzie klient za rzadko posadowiony/ np:osiedla domków/ nie rychliwy do budowy sieci, a co wJerzmankach nie chcieli by transmisji zobaczyć jak ją Tomków za darmoszke dostał?

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

saso pisze:
nie masz podstaw żeby tak sądzić co najmniej blade :) mam zresztą to żeby policzyć ile za same bilety płaci 3 tys. osób wystarczy 3 klasy podstawówki skończyć ..oczywiście to nie jest dochód spółki

Masz jeszcze bledsze niż myślałem jeżeli sądzisz że 3 tys ludzi płaci za bilety :-)
Co do finansów klubu..poczekajmy do jutra..Dziś nadzwyczajne posiedzenie rady nadzorczej..

Tytuł:
rekrut
rekrut

KOSZYKÓWKA Ligowy kosz wraca do TVP Wrocław (powinno byc dopisane:bez możliwości oglądania w rodzimym mieście Zespołu...)

http://zgorzelec.naszemiasto.pl/sport/808953.html

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Cytuj:
Oglądanie w kablówce kosztuje ponad 40 zł miesięcznie to mało ?? Jak kogoś stac na takie miesięczne opłaty to spokojnie te kilka razy do Liberca może pojechać .

brawo saso za takie myślenie - teraz policz ile kosztuje wyjazd na mecz 4osobową rodzine (pomogę ci i podam wyniki) 4x 14 zł dojazd + 4x20 zł wejściówki to daje .... <fanfary> 144 zł !! do tego policz 20 zł mecz na weekend w Zgorzelcu 4x20 zł wychodzi około 230 zł za tydzień oglądania koszykówki dla zwykłej rodziny - wiadomo takie tygodnie zdarzają sie co 2 tygodnie więc liczmy 230 zł na 2 tygodnie - prawie nic co nie

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Saso żal mi Cię...
Widać za mało wiesz i stąd Twoje dziwne opinie. Ja napisałem tylko, że nie zdziwię się jeżeli nie będzie dźwięku, a Ty od razu, że ja podpuszczam.
Co do meczu w Libercu to napiszę tylko tyle, że nie każdy ubrany w barwy klubowe jest członkiem KK. Jako usprawiedliwienie napiszę tylko, że wielu ludzi jadących na mecz do Liberca jedzie napić się piwa, a mecz jest tylko dodatkiem do piwa i nie wszyscy bujający się na nogach to członkowie KK. O ile tego nie dostrzegasz, to świadczy o Twojej krótkowzroczności i o tym, że chcesz dokopać mi jako byłemu prezesowi KK. Osobiście mam to gdzieś, ale zanim napiszesz pomyśl. Chyba, że masz z tym problem. Co do kosztów, to myślę że Matti dokonał wystarczającego rozliczenia aby pokazać Ci skalę problemu. Oczywiście nie dotyczy to ludzi, którzy takie kwoty wydają na waciki do demakijażu ( o ile wiesz co to takiego). Ponadto chodzi mi nie o mnie, bo ja staram się osobiście uczestniczyć w każdym meczu Turowa, ale o te rzesze ludzi, którzy nie mają takiej możliwości.
bog180 pisze:
Grengo wielokrotnie prezentowałeś postwę hardekonomiczną, prowadzisz szacowny biznes , szanuj i traktuj prace Krygiera jak biznes a nie zasokajanie nadwątlonych ambicji garstki spragnionej sukcesów lokalnej gawiedzi.

Szanuję Go jako Prezesa klubu i za to co zrobił jako manager klubu. Nie chcę i nie mógłbym podważać Jego profesjonalizmu w zarządzaniu klubem sportowym, bo to nie podlega dyskusji, ale Jego podejście do kontaktów międzyludzkich pozostawia bardzo wiele do życzenia i o tym mówię. Wiem, że za 20 czy 50 lat nikt o tym nie bedzie pamiętał poza tym, że to za sprawą Krygiera Turów zdobył V-ce mistrza kraju, ale za 50 lat nie będzie mnie i dlatego interesuje mnie to co jest tu i teraz, a nie to co będzie za X lat więc Saso przestań kadzić.

Tytuł:
VIP
VIP

ktos coś wie na temat niezgodności programu PolsatSport z rzeczywistością?
/19.55 miał być Górnik z Turowem a leci Polpak ze Śląskiem :cry: /

Tytuł:
rekrut
rekrut

/za http://zgorzelec.naszemiasto.pl/sport/808953.html

"W najbliższą sobotę ligowa koszykówka powróci na antenę TVP Wrocław. O godzinie 18.30 relacjonowane będą derby Dolnego Śląska, w których PGE Turów zmierzy się z Górnikiem Wałbrzych..."

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Ale nie wróciła... Polsat podobno zażądał kosmicznych pieniędzy za transmisję...

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 71 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5

Strefa czasowa UTC+1godz.