Saso żal mi Cię...
Widać za mało wiesz i stąd Twoje dziwne opinie. Ja napisałem tylko, że nie zdziwię się jeżeli nie będzie dźwięku, a Ty od razu, że ja podpuszczam.
Co do meczu w Libercu to napiszę tylko tyle, że nie każdy ubrany w barwy klubowe jest członkiem KK. Jako usprawiedliwienie napiszę tylko, że wielu ludzi jadących na mecz do Liberca jedzie napić się piwa, a mecz jest tylko dodatkiem do piwa i nie wszyscy bujający się na nogach to członkowie KK. O ile tego nie dostrzegasz, to świadczy o Twojej krótkowzroczności i o tym, że chcesz dokopać mi jako byłemu prezesowi KK. Osobiście mam to gdzieś, ale zanim napiszesz pomyśl. Chyba, że masz z tym problem. Co do kosztów, to myślę że Matti dokonał wystarczającego rozliczenia aby pokazać Ci skalę problemu. Oczywiście nie dotyczy to ludzi, którzy takie kwoty wydają na waciki do demakijażu ( o ile wiesz co to takiego). Ponadto chodzi mi nie o mnie, bo ja staram się osobiście uczestniczyć w każdym meczu Turowa, ale o te rzesze ludzi, którzy nie mają takiej możliwości.
bog180 pisze:
Grengo wielokrotnie prezentowałeś postwę hardekonomiczną, prowadzisz szacowny biznes , szanuj i traktuj prace Krygiera jak biznes a nie zasokajanie nadwątlonych ambicji garstki spragnionej sukcesów lokalnej gawiedzi.
Szanuję Go jako Prezesa klubu i za to co zrobił jako manager klubu. Nie chcę i nie mógłbym podważać Jego profesjonalizmu w zarządzaniu klubem sportowym, bo to nie podlega dyskusji, ale Jego podejście do kontaktów międzyludzkich pozostawia bardzo wiele do życzenia i o tym mówię. Wiem, że za 20 czy 50 lat nikt o tym nie bedzie pamiętał poza tym, że to za sprawą Krygiera Turów zdobył V-ce mistrza kraju, ale za 50 lat nie będzie mnie i dlatego interesuje mnie to co jest tu i teraz, a nie to co będzie za X lat więc Saso przestań kadzić.