Dzisiaj jest 11 maja 2025, 5:53

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 11 ] 
Autor Wiadomość
obserwator
obserwator

Jeżeli w PO są takie osoby jak p. Józef K. szef platformy powiatowej, to się nie dziwię że Rafał był tak kiepsko przygotowany na debatę.
Na Józku swego czasu poznał się były dyrektor KWB Turów Szwarnowski, zwalniając Józka K z kopalni(ciekawe za co ?- kopanie czy....).
Zlitował się obecny dyrektor KWB Turów S.Ż i przyjął Go do pracy. Chyba się pomylił, ponieważ teraz pod Żukiem kopie JK.
Ciekawe kto będzie następny...

Tego typu działanie jest chyba w genach JK ponieważ:
jedna z gazet opublikowała email od JK do JCh. sekretarza wojewódzkiego PO, w którym to szef powiatowej PO knuje przeciwko PIS.

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Od dłuższego czasu odnoszę wrażenie, że ktoś robi wszystko, aby zaszkodzić PO... :\ Nie dziwię się - można się przecież bać przed drugą turą, że M.F. odpadnie.

Kolejna plotka pojawiła się na forum... Jak dla mnie to bez sensu.

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

To już całkiem,ale spoko.
Zakładaj więcej kont i pisz dalej.
Co za bzdura.
W 1975 roku,Edward J.wyniósł z kwb pięć litrów ropy.
Zauważył go Zenon F.
Zenon F.zachował ten fakt dla siebie.
Teraz kiedy Edward J.kandyduje na radnego,Henryk O. przypomniał sobie o stówce,którą pożyczył Zenonowi F.w 1985 roku,na imprezie oddziałowej na Witce.
Co ma z tym wspólnego Magdalena T?

To sa takie same bzdury jak w poście powyzej.
Heheh w pierwszym poście.

Alex-ten Alex,zrób coś z tym.

Tytuł:
VIP
VIP

Ernesto, a co ja mam zrobić ? Nie mogę stwierdzić, ze to co napisał górnik jest nieprawdziwe wiec usunąć tego nie mogę.

Powiem natomiast tak: wszystkie posty mające oczernić kogokolwiek działają odwrotnie do zamierzeń. Dlatego im więcej ataków będzie na PO tym większe szanse będzie miał Rafał w wyborach i to samo dotyczy M. Fiedorowicza.

Banalne, no nie ? Ci co jeszcze tego nie zrozumieli, zapewne zrozumieją po wyborach. Brudną kampanią jeszcze nikt nie wygrał. Dlatego informuję zarówno zwolenników, jak i przeciwników obu kandydatów: skupcie się na tym kim są Wasi faworyci, a nie na tym jak jak im pomóc. Pisanie różnych głupot to wielka dziecinada, która tylko może przeszkodzić waszym faworytom w tej walce.

Ale co ja tam wiem, jestem tylko administratorem forum, na które nikt nie wchodzi i nie jest wcale opiniotwórcze... :twisted:

Tak się zastanawiam i dochodzę do wniosku, że co mi tam... do boju fanatycy !!! Wygrzebujcie po archiwach, śmietnikach i szambach dowody, które mogą ośmieszyć waszych przeciwników !! Przynajmniej będzie ubaw po pachy. Wtedy zobaczymy który z kandydatów ma inteligentniejszy elektorat...

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

aleksander pisze:
Powiem natomiast tak: wszystkie posty mające oczernić kogokolwiek działają odwrotnie do zamierzeń. Dlatego im więcej ataków będzie na PO tym większe szanse będzie miał Rafał w wyborach i to samo dotyczy M. Fiedorowicza.

a może sztab PO też o tym wie i to Oni produkuja te "sensacje" :shock: :lol: :lol: :lol:
prawie jak spiskowa teoria dziejów

Tytuł:
VIP
VIP

A wiesz, że o tym nie pomyślałem ?
Szkoda, ze po IP nie można odczytać przekonań politycznych użytkownika :smt046

Tytuł:
VIP
VIP

Cytuj:
Brudną kampanią jeszcze nikt nie wygrał
jesteś pewny Aleks? :? wynikałoby z tego, że wszyscy wygrani są bez skazy :wink: to teoria, że oliwa sprawiedliwa na wierzch wypływa
Życie niestety nie jest takie a już szczególnie polityka. Cieszmy się, że za te kilka dni nastanie cisza po burzy i spokój a my żyć będziemy zbliżającymi się świętami :D

Tytuł:
pismak
pismak

kasia145 pisze:
Od dłuższego czasu odnoszę wrażenie, że ktoś robi wszystko, aby zaszkodzić PO... :\ Nie dziwię się - można się przecież bać przed drugą turą, że M.F. odpadnie.

To, co powiesz na temat plotek, o których mówił m.in. mieszczuch, i obudzony, związany mocna w przeszłości z Gazetą Zgorzelecką Siwy, patron Zgorzelca z Wrocławia po latach.

Tytuł:
obserwator
obserwator

Lepiej się obudzić po latach, niż tkwić dalej w letargu... Marko

Tytuł:
pismak
pismak

Lepiej zapomnieć o przeszłości, bo łatwiej udawać w odali, bohatera w terażniejszości.

Tytuł:
obserwator
obserwator

Buahbahabahhahaha... Marko chyba coś Ci się pomyliło, zaczynam się zastanawiać czy Ty mnie z kimś nie mylisz. Jakoś nie mogę sobie przypomnieć okresu mojej przynależności do jedynie słusznej partii. A z Twoich postów wynika, że musiałem być w tym czymś. Czy jeżeli ktoś pracuje UM lub w UG to automatycznie podpisuje akt wstąpienia do aktywu partyjnego ? Chyba Ci się epoki pomyliły...

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 11 ] 

Strefa czasowa UTC+1godz.