Ernesto, a co ja mam zrobić ? Nie mogę stwierdzić, ze to co napisał górnik jest nieprawdziwe wiec usunąć tego nie mogę.
Powiem natomiast tak: wszystkie posty mające oczernić kogokolwiek działają odwrotnie do zamierzeń. Dlatego im więcej ataków będzie na PO tym większe szanse będzie miał Rafał w wyborach i to samo dotyczy M. Fiedorowicza.
Banalne, no nie ? Ci co jeszcze tego nie zrozumieli, zapewne zrozumieją po wyborach. Brudną kampanią jeszcze nikt nie wygrał. Dlatego informuję zarówno zwolenników, jak i przeciwników obu kandydatów: skupcie się na tym kim są Wasi faworyci, a nie na tym jak jak im pomóc. Pisanie różnych głupot to wielka dziecinada, która tylko może przeszkodzić waszym faworytom w tej walce.
Ale co ja tam wiem, jestem tylko administratorem forum, na które nikt nie wchodzi i nie jest wcale opiniotwórcze...
Tak się zastanawiam i dochodzę do wniosku, że co mi tam... do boju fanatycy !!! Wygrzebujcie po archiwach, śmietnikach i szambach dowody, które mogą ośmieszyć waszych przeciwników !! Przynajmniej będzie ubaw po pachy. Wtedy zobaczymy który z kandydatów ma inteligentniejszy elektorat...