O co chodzi?
Pan Pitula właściciel
www.zgo**elec.info ma temu gostkowi za złe, że ten uruchomił portal
www.zinfo.pl, raczej nie on tylko jego siostra
W związku z tym, że Pan Pitula lubi robić zamieszanie wokół innych, to postanowił napisać właśnie ten artykuł w celu zniszczenia (jak on sam to nazwał) "nieuczciwej konkurencji". Taki sam artykuł znajduje się na
www.e-bog**ynia.pl więc wnioskuje, że jest to artykuł sponsorowany - ciekawe jakie pieniądze tutaj poszły? 100zł ??
A dla tych którzy nie wiedzą:
Pan Pitula, właściciel
www.zgo**elec.info przegrał już kilka spraw zwalczając "nieuczciwą konkurencję" w postaci portalu
www.zgorzelec-info.pl (teraz należącego do
www.zinfo.pl). W pozwach wypisywał jakieś głupoty, że taka sama kolorystyka strony jest, itp. Najciekawsze jest to, że strony wyglądały inaczej...
Kiedyś w rozmowie z Panem Pitulą właścicielem portalu
www.zgo**elec.info usłyszałem słowa: "ja już sobie postanowiłem, że zniszczę
www.zgorzelec-info.pl. Teraz wnoszę apelację do sądu najwyższego. Będzie mnie to kosztować kilka tysięcy złotych ale jak wygram to zarobie 50 000zł."
Czyli portal
www.zgo**elec.info zarabia na siebie
niszcząc każdą inną firmę działającą w sieci i tym samym blokując rozwój miasta. No niestety, ale wszystko się zapętla...
To właśnie nazywa się
biznes... AŻ SIĘ RZYGAĆ CHCE!!! :sick:
A co u konkurencji?
Dla porównania stwierdzam, że konkurencyjny portal dla
www.zgo**elec.info ma się bardzo dobrze i cały czas się rozwija

Ostatnio została uruchomiona bezpłatna bramka
SMS na cały świat

Wystarczy się tylko zarejestrować i za free wysyłać SMSy
A co z klientami?
Uważam, że portal
www.zgo**elec.info wciska swoim klientom ciemnotę... te ich śmieszne subdomeny są niczym innym jak perfidną reklamą portalu
www.zgo**elec.info, za którą płacą niewtajemniczeni klienci. Wykorzystują naiwność ludzi, którzy kupują reklamę u nich na portalu. Chyba kupując subdomenę to każdy chce aby adres był kojarzony z jego firmą. W rzeczywistości jest odwrotnie, kupiona reklama kojarzona jest nie z firmą ale z portalem
www.zgo**elec.info - czyli po prostu: "Kup Pan subdomenę, zapłać i reklamuj
www.zgo**elec.info!!
W związku z tym procederem powstało kolejne lokalne coś co jest zamieszczone pod adresem
www.zgol.pl
Podsumowując:
Wszystko zmierza do tego, że jeżeli nijaki Pitula nie zluzuje pośladów to najzwyczajniej w świecie konkurencja zwycięży a on zostanie z niczym... Zresztą na konkurencyjnym portalu nie zauważyłem żadnych artykułów na temat Pituly, więc nasuwa się jeden jedyny wniosek:
"TONĄCY BRZYTWY SIĘ CHWYTA"